IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бизнес с Форекс сигнали - проблеми и перспективи

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Петре чувал съм,че си доста опитен,обаче подобно изказване не ти прави чест.Ако ти сам гледаше по-далеч от носа си нямаше да кажеш,че при зараждаща се подобна война последствията за долара ще са отрицателни,защото доларът е слаб само и единствено заради дефицита и по простата причина,че това с този дефицит не може да продължава до безкрай.
    Сащ не ги водят тези войни да си начешат крастата,а защото преследват определени икономически интереси свързани с управление на ресурси,на хора и на какво ли още не,но не и на последно място по простата причина,че такива войни водят до бум в собствената им икономика вътре в САЩ погледната изолирано.
    Причината най-просто казана е,че държавните поръчки към фирмите се умножават,това води до покачване на цялостното производство,а това от своя страна до увеличаване на общите приходи на населението,БВП-то и т.н. Получава се един ефект,който е описан от значими икономисти още преди много време така нареченият елементарен мултипликатор: 1/1-c.
    За това войната сама по себе си в Иран няма да срине доларът според мен,апък и според икономическата логика :-)
    Ако не ти стига това пиши Keynes в google и потърси The General Theory там ще намериш сигурно нещо по-подробно,а и последователите на Кейнес са доразвили тази теория..да не говорим,че още нео-класиците са стигнали до тези изводи,но дойде един слънчев ден,в който ти отрече всичко и всеки.
    Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Svetlin
      kuks, и към твоите сигнали като изчезне интереса, ще започнеш да пишеш във ввв.финанце5.бг. След сагата Традекс, е по-разумно участниците във въпросното мероприятие, да премислят следващите си изпълнения. Аз лично бях изненадан от случката. Все още не мога да повярвам, че човек с дългогодишен опит може да бъде излъган така.
      Светлине здравей
      Със сигурност интереса към тях няма да е вечен. Или поне ще има пикове и спадове. Като пазара.
      Но обещавам да не пиша там нито на други подобни места.

Коментар

• kuks, и към твоите сигнали като изчезне интереса, ще започнеш да пишеш във ввв.финанце5.бг. След сагата Традекс, е по-разумно участниците във въпросното мероприятие, да премислят следващите си изпълнения. Аз лично бях изненадан от случката. Все още не мога да повярвам, че човек с дългогодишен опит може да бъде излъган така.

Коментар

• Кажи бе Петре, къде видя пак проблем?

Купувай, продавай, прави каквото искаш, само едно не искай защото няма да го получиш - твоята истина да е единствената. Никой нищо не ти предлага на тебе.

Купувай си каквото си си преценил и дишай нататък, какво толкова?

Коментар

• Петър Караиванов

Местожителство: София
            Пуснато на: 15:13:55 ч. | 20.02 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

На прага на война в Иран освен да се купува всичко срещу долара не виждам какво друго може и трябва да се прави.
            А да не забравяме че сме и в очакване на повишавне на лихвите в ЕЗ.

Кабела беше 1.9495
            Е/$ беше 1.3133

За да може човек да печели от Форекс не му трябват сигнали, а да може да вижда по-далече от носа си и да направи обективен и безпристрастен анализ.Нищо повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Opiten1
              Аз вярвам, че ти вярваш в идеите, които даваш на твоите клиенти, чрез съответните твои сделки, но го има и елемента на пристрастие.
              Бих ти дал разни идеи, но не смятам, че е необходимо.
              Съгласен съм да разговаряме на тази тема. Пиши ми ЛС или на някой от e-mail-ите.
              За мен това е неоценима помощ - всяка идея е добре дошла

Коментар

Огромна!
                1992 г. бях при един от най-големите брокери по това време на FX пазара. Постъпих нелепо питайки го какво мисли за движението на валутите. Той ме погледна учудено и каза "Ти се шегуваш, разбира се, че нямам мнение!". Принцип - тези, които дават съвети, или ликвидност, за да бъдат наистина pro, просто не трябва да търгуват, за да бъдат market neutral. Не те провокирам, а между другото уважавам това, което правиш. Помисли!
                Да, схващам идеята ти и я споделям напълно.
                Искам да уточня че така съм организирал търгуването си, че съм се отърсил напълно от собствените си пристрастия. Т.е. работих много дълго време, за да се отърся напълно от пристрастия - от самите сигнали може да се проследи, че не следвам дългосрочни виждания за пазара, въпреки че имам такива.

Затова и не искам да правя сигналите сам, а в екип, защото разчитам на обратното мнение и от тях, колкото и аз да съм лидера на този екип, не съм човек, който иска да се чува само неговата дума.

Коментар

• Аз вярвам, че ти вярваш в идеите, които даваш на твоите клиенти, чрез съответните твои сделки, но го има и елемента на пристрастие.
                  Бих ти дал разни идеи, но не смятам, че е необходимо.

Коментар

• Огромна!
                    1992 г. бях при един от най-големите брокери по това време на FX пазара. Постъпих нелепо питайки го какво мисли за движението на валутите. Той ме погледна учудено и каза "Ти се шегуваш, разбира се, че нямам мнение!". Принцип - тези, които дават съвети, или ликвидност, за да бъдат наистина pro, просто не трябва да търгуват, за да бъдат market neutral. Не те провокирам, а между другото уважавам това, което правиш. Помисли!

Коментар

Един въпрос.
                      Кукувица,
                      Ти лично търгуваш ли на база твоите сигнали?
                      Да, разбира се.
                      Всичко което е описано и което предлагам като сигнали е моята стратегия на търгуване.
                      До момента съм изтъргувал всяка една от тези сделки и занапред ще продължавам да си ги търгувам, както съм ги търгувал и преди да пусна услугата със сигналите.

Един обратен въпрос - защо питаш?
                      Каква информация ти носи това?

Коментар

• Един въпрос.
                        Кукувица,
                        Ти лично търгуваш ли на база твоите сигнали?

Коментар

• http://www.signalsfx.net/results.html е обновен

Първоначално изпратено от kukuvicata
                          Публукувано е седмичното обновяване на резултатите:
                          http://www.signalsfx.net/results.html

Детайлните резултати за Февруари можете да разгледате директно и оттук:
                          http://www.signalsfx.net/files/2007m...y%20report.doc

Както анонсирах в петък следобед - от понеделник е активна новата услуга за SMS известяване.
                          Информация за нея можете да получите тук:
                          http://www.signalsfx.net/sms_notification.html

Пожелавам успешна седмица на всички
                          от днес ще направим всичко възможно да обновяваме
                          http://www.signalsfx.net/results.html ежедневно.

таблицата със търгуваните поръчки ще продължи да се обновява обаче в края на седмицата.
                          датата на последен ъпдейт ще бъде отбелязвана.

успешна търговия.

Коментар

• Публукувано е седмичното обновяване на резултатите:
                            http://www.signalsfx.net/results.html

Детайлните резултати за Февруари можете да разгледате директно и оттук:
                            http://www.signalsfx.net/files/2007m...y%20report.doc

Както анонсирах в петък следобед - от понеделник е активна новата услуга за SMS известяване.
                            Информация за нея можете да получите тук:
                            http://www.signalsfx.net/sms_notification.html

Пожелавам успешна седмица на всички

Коментар

• резултатите до момента за февруари ще бъдат публикувани тази вечер - странно, но реших за първи път от началото на 2007г. да си "взема" ден и половина почивка

приятна почивка и на останалите участници във форума.

Коментар

• Във връзка с множеството запитвания които получихме до момента, от понеделник, 19.февруари.2007 стартираме допълнителна услуга - SMS известяване.

Това няма да бъде част от основния пакет сигнали - абонамента за тях ще си бъде както до момента и цената няма да бъде променяна.

Абонамента за SMS известяването ще бъде отделна услуга, която ще се плаща (при желание) отделно и ще важи единствено, ако е активна и услугата абонамент за сигнали.

За повече информация можете да посетите уеб-сайта:
                                http://www.signalsfx.net

Коментар

Working...
                                X