IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saxo

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе как ще се махат бе!

Коментар

• Айде стига, нали стана ясно, че никой от никъде няма да се маха!
      Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• ПИЧ, nikoj ne osporva platformata na SAXO, a samo informaciyata dali nqma da se izteglqd ot Bulgaria....Zastoto tova e vazhno za horata..

Kakvo ste stane s parite im ako se mahnat????

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
          Не знам кой на кого е представител, но Saxobank са един много сериозен посредник. Страхотна платформа за търговия с всякакви финансови инструменти. Какзвам го понеже има много теми с въпроси "коя платформа ползвате, коя е най-хубава, дали не те лъжат и прочие" Е на Саксобанк е наистина великолепна платформата. Майсторите предполагам я ползуват.
          Може и пич да си ама от платформи не разбираш.

Коментар

• Не знам кой на кого е представител, но Saxobank са един много сериозен посредник. Страхотна платформа за търговия с всякакви финансови инструменти. Какзвам го понеже има много теми с въпроси "коя платформа ползвате, коя е най-хубава, дали не те лъжат и прочие" Е на Саксобанк е наистина великолепна платформата. Майсторите предполагам я ползуват.

Коментар

• Yoana, какво точно имаш предвис с изтегляне от БГ,,,,

Да не би да се отказват от партньорството с Бенчмарк???

Коментар

• Yoana, имате комедиен талант. Ползвайте го по предназначение.
                Звукозаписно студио

Коментар

• Много си е хубава темата. Дори ще е добре ако има повече такива теми. Полезни са да предпазят хората от мошеници и то по един весел и забавен начин. Иначе ако започнем да обясняваме на един начинаещ трейдър, че 1п спред и филове без слипидж са невъзможни в днешно време, няма да разбере за какво иде реч. А така, сред шеги и закачки, всичко става безпощадно ясно.

Коментар

• ...

Yoana, само за протокола, що не почнеш да колекционираш марки!; по ще ти се отдава. Клиент съм на Бенчмарк и то точно на платформата и това твойто подобие на тема меко казано ме раздразни...

Коментар

• Моля модератора да прегледа тематa и да прецени дали не трябва да я изтрие.

Началният постинг е променен от автора три пъти (към сегашния момент) и няма нищо общо с началното твърдение. Мисля, че на всички стана ясно, че темата е просто нескопосан опит за PR.

Коментар

• Егати долнопробната манипулация, Саксо отишли при кака ти йоана и казали, че се изтеглят от България. Нелепи сте. Каквито и простотии да ви роди мозъка не можете да скриете факта, че работите за брокер, който е доказано мошенически. Собственикът ви (Craig Karlis) е с 2 метра досие в NFA, лъгал е чрез 4-5 различни фирми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                          Първоначално изпратено от Yoana TradexFX
                          Първоначално изпратено от mojo
                          Не се хваля с нищо, просто останах изненадана от това, и исках да разбера дали се знае и в България, благодаря ви за отделеното време и приятен ден!
                          благодарение на мен вече се знае.
                          приятна вечер и на теб
                          Много разводнихте темата.
                          Че то тема няма. Имаше изявление завършващо с въпросителен знак. Пълна мистерия никой от никъде няма да се изтегля!
                          Колеги,
                          Не се подигравайте на момичето де.То в Бостън , където е регистрирана швеицарската им компания по 50$ за кафе плаща.
                          Иначе от спама, който ми изпрати на мейла ,за да ме зарибява, става ясно че не е наясно дори с терминологията при трейдинга.
                          Така,че може и наистина да не е разбрала.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yoana TradexFX
                            Първоначално изпратено от mojo
                            Не се хваля с нищо, просто останах изненадана от това, и исках да разбера дали се знае и в България, благодаря ви за отделеното време и приятен ден!
                            приятна вечер и на теб
                            Че то тема няма. Имаше изявление завършващо с въпросителен знак. Пълна мистерия никой от никъде няма да се изтегля!
                            Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от mojo
                              приятна вечер и на теб

Коментар

• Йоана, да ти е велико името и на Петър ,ама ние бугарите не сме чак толкоз тъпи ма, на бат петър ще му отворам една сметка и несакам бонуса , ама ше платим застраховка" дебел врат - финансов риск" у нея е написано църно на бело -Който дава -знае и как да взима:

Коментар

Working...
                                X