Абе как ще се махат бе!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saxo
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ПИЧНе знам кой на кого е представител, но Saxobank са един много сериозен посредник. Страхотна платформа за търговия с всякакви финансови инструменти. Какзвам го понеже има много теми с въпроси "коя платформа ползвате, коя е най-хубава, дали не те лъжат и прочие" Е на Саксобанк е наистина великолепна платформата. Майсторите предполагам я ползуват.
Коментар
-
Не знам кой на кого е представител, но Saxobank са един много сериозен посредник. Страхотна платформа за търговия с всякакви финансови инструменти. Какзвам го понеже има много теми с въпроси "коя платформа ползвате, коя е най-хубава, дали не те лъжат и прочие" Е на Саксобанк е наистина великолепна платформата. Майсторите предполагам я ползуват.
Коментар
-
Много си е хубава темата. Дори ще е добре ако има повече такива теми. Полезни са да предпазят хората от мошеници и то по един весел и забавен начин. Иначе ако започнем да обясняваме на един начинаещ трейдър, че 1п спред и филове без слипидж са невъзможни в днешно време, няма да разбере за какво иде реч. А така, сред шеги и закачки, всичко става безпощадно ясно.
Коментар
-
Егати долнопробната манипулация, Саксо отишли при кака ти йоана и казали, че се изтеглят от България. Нелепи сте. Каквито и простотии да ви роди мозъка не можете да скриете факта, че работите за брокер, който е доказано мошенически. Собственикът ви (Craig Karlis) е с 2 метра досие в NFA, лъгал е чрез 4-5 различни фирми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi ItoПървоначално изпратено от Yoana TradexFXПървоначално изпратено от mojoПървоначално изпратено от Yoana TradexFXНе се хваля с нищо, просто останах изненадана от това, и исках да разбера дали се знае и в България, благодаря ви за отделеното време и приятен ден!
приятна вечер и на тебникой от никъде няма да се изтегля!
Не се подигравайте на момичето де.То в Бостън , където е регистрирана швеицарската им компания по 50$ за кафе плаща.
Иначе от спама, който ми изпрати на мейла ,за да ме зарибява, става ясно че не е наясно дори с терминологията при трейдинга.
Така,че може и наистина да не е разбрала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yoana TradexFXПървоначално изпратено от mojoПървоначално изпратено от Yoana TradexFXНе се хваля с нищо, просто останах изненадана от това, и исках да разбера дали се знае и в България, благодаря ви за отделеното време и приятен ден!
приятна вечер и на тебникой от никъде няма да се изтегля!
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mojoПървоначално изпратено от Yoana TradexFXНе се хваля с нищо, просто останах изненадана от това, и исках да разбера дали се знае и в България, благодаря ви за отделеното време и приятен ден!
приятна вечер и на теб
Коментар
Коментар