IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saxo

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Yoana,

меко казано тъпа тема се получи.

Коментар

• yoana,
      май забрави да споменеш и че спреда на вашия посредник става 1 пипс. не ме карай да се смея че саксо са ти били на крака (хахахахаха-сори не издържах)

определено доста евтини манипулации от ваша страна, г-н петър и някой други индивиди (с различни никове) в полза на посредника за който работите и за който се опитвате да привличате клиенти

Коментар

• От къде разбрахте че Саксо се изтеглят от България?
        До колкото ми е известно са инвестирали твърде много пари за да се изтеглят от България,така че това ми звучи твърде неубедително и несериозно.И моля да не вмъквате думи които не съм казвала.

Коментар

• Саксо се изтеглят, защото Тя и петър.К стъпват на пазара у нас , и те просто се страхуват ...

Коментар

• официална ще е информацията, когато го оповестят в медиите или поне бенча да предупреди клиентите си. засега няма такова нещо.
            Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yoana TradexFX
              Не се хваля с нищо, просто останах изненадана от това, и исках да разбера дали се знае и в България, благодаря ви за отделеното време и приятен ден!
              благодарение на теб вече се знае.
              приятна вечер и на теб

Коментар

• Не че не ме разбират, а някой се забавлява за моя сметка -доста плоски шегички момчета.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                  Първоначално изпратено от Billy
                  Първоначално изпратено от Yoana TradexFX
                  От SAXO! Не искам да споря просто се интересувам, те бяха в офиса ми вчера, представителите на SAXO и това беше съобщено официално!
                  Ами не мога да ти разбера питанката в такъв случей......
                  И аз не я разбирам
                  е как така не я разбирате бре хора - много е ясно - вчера от саксо са и казали, че се изтеглят /кво точно изтеглят не е ясно/ съвсем официално и тя днес ни пита нас, като по-високата инстанция

имаше един виц, дето един написал обява във вестника - млад, красив, богат, вила на карибите, мазерати, проспериращ бизнес - нищо не продавам и не купувам - просто се хваля

Коментар

• Благодаря ти young-and- wild

Коментар

• Първоначално изпратено от Billy
                      Първоначално изпратено от Yoana TradexFX
                      От SAXO! Не искам да споря просто се интересувам, те бяха в офиса ми вчера, представителите на SAXO и това беше съобщено официално!
                      И аз не я разбирам
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Просто се интересувам дали това се знае в България вече

Коментар

• Ами щом сте говорили лично с тях-най-вероятно е да имат такива планове, но в България подобно нещо не съм чувал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yoana TradexFX

Коментар

• Не искам да споря просто се интересувам.

Коментар

• Интересно това откъде го научихте, Yoana.

Коментар

Working...
                                X