If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
yoana,
май забрави да споменеш и че спреда на вашия посредник става 1 пипс. не ме карай да се смея че саксо са ти били на крака (хахахахаха-сори не издържах)
определено доста евтини манипулации от ваша страна, г-н петър и някой други индивиди (с различни никове) в полза на посредника за който работите и за който се опитвате да привличате клиенти
От къде разбрахте че Саксо се изтеглят от България?
До колкото ми е известно са инвестирали твърде много пари за да се изтеглят от България,така че това ми звучи твърде неубедително и несериозно.И моля да не вмъквате думи които не съм казвала.
От SAXO! Не искам да споря просто се интересувам, те бяха в офиса ми вчера, представителите на SAXO и това беше съобщено официално!
Ами не мога да ти разбера питанката в такъв случей......
И аз не я разбирам
е как така не я разбирате бре хора - много е ясно - вчера от саксо са и казали, че се изтеглят /кво точно изтеглят не е ясно/ съвсем официално и тя днес ни пита нас, като по-високата инстанция
имаше един виц, дето един написал обява във вестника - млад, красив, богат, вила на карибите, мазерати, проспериращ бизнес - нищо не продавам и не купувам - просто се хваля
Коментар