Аз го сложих зада си поиграете с него само.Не разбирам от експерти и лично каквито и резултати да дава не бих рискувал да го слагам на реал,особенно да внимават такива като теб начинаещи да не се подлъжат и да си помислят че нещо подобно може да ги направи милионер.И аз се опитах да разбера на каква база окрива позициите си но не разбрах.Може да го пише в кода но като не разбирам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Работещ експерт с добър профит !!!
Collapse
X
-
Здравейте . Нов съм в сектора . Случайно изпробвах точно този експерт 10р3 . Изглежда супер, но е трудно да го следваш , предвид техническите затруднения - да си пред РС-то непрекъснато , връзката с брокерите и т.н. Забелязах , че понякога дава сигнали всяка минута... Опитвам се да играя реал , но с малка сметка , разбрах , че с демото не можеш да си калиш нервите , май това е най-важното .
Коментар
-
А..... каква изненада. КУКС къде си бе приятелю. Има няма май 2-3 години не сме се засичали. Много нови неща.... особено покрай форекса. Дай някакви координати.
Първоначално изпратено от kukuvicataПървоначално изпратено от IvanBolero, ако успееш да ме убедиш, че експерта е добър и има реален back и forward test, аз ти гарантирам, че ще ти уредя приличен акаунт и ти ще взимаш част от профита. На повече от това едва ли има смисъл да се надяваш.
Освен това няма сериозна организация, която да ти плати за някакви въздушни неща. Е разбира се балъци бол, въпреки че и те намаляват с всеки изминат ден. Просто това което си постнал е НИЩО, абсолютно НИЩО. От опит знам че 99% от тези които се опитват да си продават системите или да ги дават под наем, не струват нищо (системите де).
Така че, ако искаш някой да те вземе насериозно - дай доказателства.
Какво ново с теб? Иначе аз си спомням онзи експерт, който правеше, даваше прилични резултати.
Коментар
-
Понеже поразгледах тази тема искам да допълня нещо за тези които тепърва се опитват да научат MQL4. Можете да изнесете логиката от експерта до програма написана на език който владеете по добре а експерта само да реализира поръчките и да комуникира с другата програма.
ПП. Относно дали има полза от търгуването с експерт мисля, че има но само с постоянна намеса и задаване непрекъснато на променливи от трейдъра. Лично не търгувам и не бих търгувал с експерт. Имам много малък акаунт около 2к и пазя около 2000% марджин ниво, на годишна база ми докарва около 30-60% профит. Отделям по 2-3 часа седмично. 2 години само гледах демота и истории на трейдъри преди да рискувам, а тези 2к са пък малък процент от личните ми инвестиции
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanBolero, ако успееш да ме убедиш, че експерта е добър и има реален back и forward test, аз ти гарантирам, че ще ти уредя приличен акаунт и ти ще взимаш част от профита. На повече от това едва ли има смисъл да се надяваш.
Освен това няма сериозна организация, която да ти плати за някакви въздушни неща. Е разбира се балъци бол, въпреки че и те намаляват с всеки изминат ден. Просто това което си постнал е НИЩО, абсолютно НИЩО. От опит знам че 99% от тези които се опитват да си продават системите или да ги дават под наем, не струват нищо (системите де).
Така че, ако искаш някой да те вземе насериозно - дай доказателства.
Какво ново с теб? Иначе аз си спомням онзи експерт, който правеше, даваше прилични резултати.
Коментар
-
Ако се занимаваш отдавна с форекс ще знаеш ,че :
Единственото сигурно нещо в него е - че няма нищо сигурно .
За да спечелиш в форекс търговията , граала е само един - да ограничаваш загубите което прави и експерта и другото е да оставиш печалбите да растат
Съвсем друг е въпроса разбира се по каква стратегия играеш
http://forexexperts.net/account/test2.htm
http://forexexperts.net/account/test.htm
Поздрави и Успехи на всички
Коментар
-
Не че не е възможно начинанието, но аз съм скептик... За справка един "милионер" от варна имаше с едноименен ник такъв който уж откри "граала" и напълни форумите с хвалебствени слова за експерта си, че и сайт отвори да го продава, че и менторски изяви имаше и курсове платени за начинаещи... абе луда работа.... ама тьй като го знам кой е по случайно стечение на обстоятелствата, мога да кажа че работата е меко казана "балон"...
Та мисля че е доста трудно сам човек без екип и много ресурси да успее да докосне граала. Повечето велики резултати идват от опиянение самозалъгване или възбуда
УСПЕХ
Коментар
-
Първоначално изпратено от boleroВсеки си има мнение и стил на търговия
Аз си следвам своята и съм доволен . 15 мин графика не е за мен . "Шумовете" са големи - респективно загубите да не приказваме при важни
новини как влизаш в батака. При D1 графика това не може да се получи
Коментар
-
Всеки си има мнение и стил на търговия
Аз си следвам своята и съм доволен . 15 мин графика не е за мен . "Шумовете" са големи - респективно загубите да не приказваме при важни
новини как влизаш в батака. При D1 графика това не може да се получи
Коментар
-
Първоначално изпратено от boleroЕксперта работи на 1H 4H i D1 последната му версия . Относно загубите дето казваш на 1H загуби разбира се че има , но при различните TF експерта хеджира позициите така че доста ограничава загубите . По стратегията на Bill или които и да е пробива на фрактал си е пробив макар и доста пъти фалшив, истината е да знаеш кога да добавиш ,затвориш или продадеш след това. Експерта така е организиран че при 150 пипа движение прави приблизително 400 ( но с натрупване и отваряне от различни нива при различни сигнали) . С две думи за по кратко когато губи , губи помалко когато печели печели много . Това е неговия ММ. Отделно от това работи по пет различни мои собствени стратегии изпитани от мен лично във времето . Това е моето виждане по въпроса.
Относно това че си скептик , пробвай да управляваш реален акаунт с над 100К и ще видиш колко спокойно можеш да играеш. При експерта това го няма . Дисциплината му е желязна
Успехи
са в експертите обаче.На Н4 и Д1 експерт е напълно излишен .На Д1 и два пъти на седмица по 10 мин стигат да се ориентираш,но както сега е позициониран пазара вярна информация се
получава най-вече на седмичен график след петъчните скокове.А за
нещо дето работи еднакво при тренд и рейндж не вярвам ,щото такова
животно нема.Макар че тренд на един времеви период е реиндж при друг и пр....с използване на алигатора опитай да направиш експерт на
М15 ,там по има смисъл от машина и се получават много чисти трендове
вътре в деня .
Успех на всички
Коментар
Коментар