IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FOREX за начинаещи

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой ползвал ли е стратегиите 1h Vegas Tunnel Method, 4h Vegas Momentum Tunnel Method и Vegas Wealth Builder (или още Vegas Daily)? Ако някои ползва или е ползвал някоя от тези стратегии да пише впечатления . Може и на лично да обменим мнения и опит .
    Поздрави и успешна търговия

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
      Първоначално изпратено от anon6706
      Първоначално изпратено от Happy68
      Limubui, нали искаше жив пример за ТА ето го: (а ако колегата, на когото писах пожелае, може да потвърди)

От: Happy68
      До: ххххххх
      Пуснато на: 14:14:23 ч. | 26.08
      Заглавие: Re: zdr

ххххххх написа:
      Абе ти кажа сега как искам да пада евро/паунд много ми е мъка, много по бъррзо пада кабела от еврото и там така е зциклил оче ужаш ако падне до 0.79 ще съм доволен много ама кога не знам ;/

ако я играех тази двойка, сега щях да дебна да влезна в дълги за ново връхче на дневна, а може и за пробив на рейнджа. Обмисли си добре позицията. Не ти препоръчвам нищо, а просто обмисли и този вариант.

Въпросът не е в ТА или ФА, а в отиграването

Успехи
      Кое точно е ТА?
      Следното ли?
      Britain Faces Worst Slump in 60 Years, Darling Tells Guardian
      Aug. 30 (Bloomberg)
      http://www.bloomberg.com/apps/news?p...d=a8UVMtTZOsh8
      Нямам нищо против ТА, но не прекалявайте.
      Айде и аз в кюпа Нали уж съм представител/защитник на ТА Хайде мен да не ме включваш в този вече безсмислен спор. Благодаря предварително

поздрави
      Чак сега се подсетих да проверя темата. Няма кюп, което значи и че не си в него. Мисля си, че ТА ти е вече "отеснял" и е време да преминеш в ново ниво - ФА.

Коментар

• Айде, остави!
        Просто се чудех.

Коментар

• Първоначално изпратено от dafir
          Вярно ли е твърдението, че Xetra e по-добра от Cobos? И с какво толкова тази австрийска система е по-добра ?
          dafir,dafir....какво е значените на отговора на този въпрос за тебе...
          кажи за да може някой все пак да ти отговори,защото ако просто така питаш самият въпрос е наистина смешен.

Коментар

• Pacho, мен ли имаш предвид? Аз съм нов и може би наистина не съм в час. Би ли ми обяснил?

Коментар

• Хаха , голям бисер. Три грешки в две изречения ( не правописни). То и темата май си объркал

Коментар

• Вярно ли е твърдението, че Xetra e по-добра от Cobos? И с какво толкова тази австрийска система е по-добра ?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                  Първоначално изпратено от Happy68
                  Limubui, нали искаше жив пример за ТА ето го: (а ако колегата, на когото писах пожелае, може да потвърди)

ххххххх написа:
                  Абе ти кажа сега как искам да пада евро/паунд много ми е мъка, много по бъррзо пада кабела от еврото и там така е зциклил оче ужаш ако падне до 0.79 ще съм доволен много ама кога не знам ;/

ако я играех тази двойка, сега щях да дебна да влезна в дълги за ново връхче на дневна, а може и за пробив на рейнджа. Обмисли си добре позицията. Не ти препоръчвам нищо, а просто обмисли и този вариант.

Успехи
                  Кое точно е ТА?
                  Следното ли?
                  Aug. 30 (Bloomberg)
                  Айде и аз в кюпа Нали уж съм представител/защитник на ТА Хайде мен да не ме включваш в този вече безсмислен спор. Благодаря предварително

поздрави
                  Безплатен обяд няма!

Коментар

Първоначално изпратено от acen1975
                    Асен1975, на кой му пука (поне не на мен) кой какво е предсказал/предвидил. Написал съм долния пост, защото смятам, че тук хората обменят идеи, а не се самодоказват.
                    А и хайде да не коментирам твоя ФА относно керитата, та дори и в този пост, който си цитирал.
                    Днес нещо съм заядлив, да ме прощавате.

керито?
                    там ближа рани в последните месеци,но за сметка на това всички путове на петрола съм ги продал,да не ти казвам на кви цени.
                    ако не си забелязал,постоянно говоря за корелация между керитата и петрола и всъщност петрола ми е основната игра.
                    аз форекса рядко го изоплзвам,а ОТС форекса само за кери и нищо друго.

и керита срещу йената са ми проблемните....керита срещу паунда и еврото.......там богатея...
                    като цяло-не мога да се оплача
                    Ами аз още преди време се опитах да поспоря на тема керита и тяхното бъдеще с теб, но ти беше много уверен. Сега май си на USD/ZAR, там също ще гръмне, както това стана и ще става при EUR/AUD. Това си е мое мнение, но има всички предпоставки за това. Основният ми довод е, че Фед ще задържи лихвите с положителен байъс, а другите ЦБ ще минат към понижаващ и дори ще понижават лихви. Ама ти си знаеш най-добре и ти пожелавам успех.

напълно съм съгласен с теб-в един от първите си постинги точно в този форум,мисля,че беше вчера казах,че след като мине урагана в сащ ще затворя всички керита и ще чакам да ги играя пак,след като петрола падне под 80$.

тогава пак ще почнат да привличат кери,но първо трябва да се изчака пукането на балона.

керито в близката половин година е опасно,но пак ще му дойде времето,да знаеш.
                    пък и времето,където $ ще привлича кери,като дойде,тогава виждам голяма лапачка.хем кери ще привлича,хем ус борсите ще рипат,които допълнително ще оскъпяват долара........ама да почакаме още година......търпеливите печелят най-много.....

успехи на всички ви.
                    аз се надявам в близките дни керитата да поскъпнат малко,заради урагана и да затварям

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                      Асен1975, на кой му пука (поне не на мен) кой какво е предсказал/предвидил. Написал съм долния пост, защото смятам, че тук хората обменят идеи, а не се самодоказват.
                      А и хайде да не коментирам твоя ФА относно керитата, та дори и в този пост, който си цитирал.

керито?
                      там ближа рани в последните месеци,но за сметка на това всички путове на петрола съм ги продал,да не ти казвам на кви цени.
                      ако не си забелязал,постоянно говоря за корелация между керитата и петрола и всъщност петрола ми е основната игра.

и керита срещу йената са ми проблемните....керита срещу паунда и еврото.......там богатея...
                      Ами аз още преди време се опитах да поспоря на тема керита и тяхното бъдеще с теб, но ти беше много уверен. Сега май си на USD/ZAR, там също ще гръмне, както това стана и ще става при EUR/AUD. Това си е мое мнение, но има всички предпоставки за това. Основният ми довод е, че Фед ще задържи лихвите с положителен байъс, а другите ЦБ ще минат към понижаващ и дори ще понижават лихви. Ама ти си знаеш най-добре и ти пожелавам успех.

Коментар

керито?

Коментар

• Асен1975, на кого му пука (поне не на мен) кой какво е предсказал/предвидил. Написал съм долния пост, защото смятам, че тук хората обменят идеи, а не се самодоказват.

Коментар

• Дааааааа,като ше показваме стари постинги,я и аз да покажа един..
                            че не видях къде някой от анализаторите на ТА да е говорил за срив на паунда......
                            та,я да видиме какво е казал асен1975 на фундаментален анализ:

асен1975

Пуснато на: Нед Юли 20, 2008 8:08 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

малко конспирациика:

англичаните са пред срив.правят всичко възможно да го задържат скъп,защото са най-консумативната икономика в света и без скъпа валута ще умрат.
                            миналата седмица взеха голям заем.не казват от къде,но аз мисля,че японците им заеха.за тва и йената така падна-БОЕ използват този ресурс,за да купуват лири,чрез продаване на йената.
                            обаче много народ ги е надушил и няма да удържат дълго.
                            днес пазара ще отвори с новини за имотите им.ще бъде опълченците на шипка.
                            паунда ще пада,а БОЕ ще плаши с резки мощни покупки на паундове,за да всее страх.
                            гадая колко ресурс имат и докога ще удържат.
                            ако прекалят може в най-скоро време да стане сорос втора серия.има хеджфондове с такъв ресурс,че кралицата ще плаче,ако прекали.

икономиката им е в пълен срив-живеят на изпарения.златото си го продадоха на евтино-2002-2004год,за да си финансират бума в имотите,както и заеми за покупки и спекулации в НИ в източна европа и испания.
                            сгазили са лука от всякъде.намерили са ресурс за сега,обаче няма да смеят да
                            го вкарат целия.

ако теорията ми е вярна,за да не допускат силно падане ще изкупуват,както казах,чрез йена,което ще доведе до падането на йената.

ще шортвам паунда най вече,но срещу йената ще отворя шорт,ама малко,колкото да не е без хич,защото,ако не съм прав,тогава йената и е време да поскъпне.

не знам колко агресивни ще бъдат в интервенцията.забелязал съм им един от номерата-разко купуват и паунда набира с 20-40 пипа и после обратно си изкупуват йените.така си пазят ресурса и отказват много играчи,като им удрят стоповете,както и всяват страх за по мощен натиск-играчите се плашат да атакуват с мощен ресурс и са по внимателни.

новини за имотите им са главния им проблем-ще изкъртат да шашкат играчите с интервенции днес,заради новините.
                            според мен няма да одържат напъна.
                            а,ако удържат на нива около 2,00,американските банки и хеджари като отворят сутринта щатско време,живи ще ги изядат.

още един момент-керито на паунд йена е 2,2,докато на австралиеца към йена е 1,3.
                            по принцип трябва да е обратното,защото спреда в лихвите на паунд йена е 4,5%,а в авст.долар/йена е 7%.
                            тва значи,че англичаните са гладни за ресурс и дават двойно по големи лихви на междувалутния пазар,отколкото реално държат националните си лихвени проценти.
                            защо ли? ........."

------------------------------------------
                            такааааа,сега нека някой от подчитателите да ми покаже къде е предсказал на тренд това,което аз съм го предсказал на фундаментален?
                            някой друг да е писал за срив на паунда и че ако продължават да си държат изкуствено валутата,ще се намери новия сорос да ги разбие???????????
                            те техничарите сигурно и не знаят за кво говоря.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68

ххххххх написа:

Успехи
                              Кое точно е ТА?
                              Следното ли?
                              Aug. 30 (Bloomberg)

Коментар

• Limubui, нали искаше жив пример за ТА ето го: (а ако колегата, на когото писах пожелае, може да потвърди)

ххххххх написа:

Успехи
                                Безплатен обяд няма!

Коментар

Working...
                                X