IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среброто - суровина или нещо повече?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

знам, но му давам надежда

ПП ратко, стига гледа среброто, че ще го 'урочасаш'

25 или 40 - според мен шансовете да видим 40 преди 25 за значително по-големи
    Я ,Кажи гледам след новият закон , тук купувам малко по скъпо отколкото продават в някои дилъри в а Европа . Интересно ако на Крум му стовариш примерно 50 - 100 кила сребърни монети , дали че ти ги купи на тази цена на която е обявили или само това е за текущ вътрешен пазар .
    Last edited by Майстора233; Днес, 12:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Че купиш грънци , при черен лебед и Краш на пазарите , физическото злато и сребро изчезват . Независимо кво показват графиките .
      Злато и сребро се акумулират при спокойни времена .
      знам, но му давам надежда

ПП ратко, стига гледа среброто, че ще го 'урочасаш'

25 или 40 - според мен шансовете да видим 40 преди 25 за значително по-големи
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Кой рън е 'съсипан' ?
        ФЕД все още държи солидни лихви..и въпреки това ЦМ бутат нагоре.

Всъщност много добре направи, че продаде

При един бъдещ 'форс мажор' по борсите не изключвам да падне и под 25$ тройунцията (че защо не и под 20$ при ковида удари и 12$ за кратко), но ще бъде за относително кратко време и ликвидността ще е под въпрос (физическата). Ако имаш 'сухо' тогава може да си купиш.
        вече сериозно ме обърка
        ще има ли пик до 40$
        или ще пада на 25$

знаеш, че прогнозите ти са важни за мен
        но може ли малко по-еднозначо
        препоръка е

Коментар

Кой рън е 'съсипан' ?

При един бъдещ 'форс мажор' по борсите не изключвам да падне и под 25$ тройунцията (че защо не и под 20$ при ковида удари и 12$ за кратко), но ще бъде за относително кратко време и ликвидността ще е под въпрос (физическата). Ако имаш 'сухо' тогава може да си купиш.
          Че купиш грънци , при черен лебед и Краш на пазарите , физическото злато и сребро изчезват . Независимо кво показват графиките .
          Злато и сребро се акумулират при спокойни времена .

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тоест, продадох аз преди 2 години
            и това съсипа ръна отпреди 2 седмици

безценен ветропоказател си
            не случайно ти чета внимателно всяка прогноза
            Кой рън е 'съсипан' ?

Last edited by bertram; Днес, 12:01.

Коментар

по памет беше около $21-$22 коги си шитна твоето на колегата от форума ... тъй че..
              тоест, продадох аз преди 2 години
              и това съсипа ръна отпреди 2 седмици

безценен ветропоказател си
              не случайно ти чета внимателно всяка прогноза
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

изказа се неподготвен и мигом попари ръна (
                по памет беше около $21-$22 коги си шитна твоето на колегата от форума ... тъй че..

Коментар

пробив на 37$ .. няма да се изненадам ако тества 40$ до края на другата седмица...и за кратко да е ще бъде вълнуващо
                  изказа се неподготвен и мигом попари ръна (
                  препоръка е

Коментар

• Не мисля, че е дошъл момента да се продава сребро. като гледам как търговците разтвориха маржа до 10-20% си мисля , че скоро ще видим и по-високи цени. Все още среброто изостава от златото и то значително , а това никога не е траело дълго.

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение
                      И какво ни казва графиката? Скоро, относително, може да има връхче и после голям срив и задържане на едни ниски нива десетилетия наред, както предните пъти. Друго? Та момента за купуване на тубуси с ддс на маржа май мина преди 4-5 години. А разни ф'чърси и подобни не ме интересуват.
                      продавай тогава

Коментар

• И какво ни казва графиката? Скоро, относително, може да има връхче и после голям срив и задържане на едни ниски нива десетилетия наред, както предните пъти. Друго? Та момента за купуване на тубуси с ддс на маржа май мина преди 4-5 години. А разни ф'чърси и подобни не ме интересуват.
                        SilverPrice.org - The No. 1 live silver price site, includes historical Silver prices for the past 6 months, 1 year, 5 years and 10 years.

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение

Среброто не струва и пет пари с лопата да го ринеш
                          Ти сериозен ли си? Вземи малко почети за търсенето и предлагането на сребро. За приложението му. Всъщност няма нужда тук стана като в социалните мрежи пишат се откровени глупости и измислици.

Коментар

• Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнение
                            Среброто често остава в сянката на златото, но значението му е не по-малко. В същото време, среброто има и културна стойност — символ на чистота, благородство и енергия. Цената му е по-достъпна, но стойността му далеч надхвърля пазарната. Среброто не е просто материал — то е мост между утилитарното и вечното.
                            Среброто не струва и пет пари с лопата да го ринеш

Коментар

• Среброто често остава в сянката на златото, но значението му е не по-малко. В същото време, среброто има и културна стойност — символ на чистота, благородство и енергия. Цената му е по-достъпна, но стойността му далеч надхвърля пазарната. Среброто не е просто материал — то е мост между утилитарното и вечното.
                              Повече от красива

Коментар

пробив на 37$ .. няма да се изненадам ако тества 40$ до края на другата седмица...и за кратко да е ще бъде вълнуващо
                                40$ е много далеч от върха от почти 50$. Имаме пуканки и гледаме филма от първи ред:-)
                                13-15$ за унция от прибалтииските републики, когато не се облагаше с ДДС, и обратният вариант: мастербоксове на 50$ за OZ
                                Интересно е физическото сребро:-)

Коментар

Working...
                                X