IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ежедневни анализи на времето .... опааааа, на форекс пазара.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Минчо,къде се изгуби бе човек?Хайде давай прогнозите,времето е хубаво вече давай за валутата малко

Коментар

• Аз прогнози за пазара не правя, прогнози само за времето правя. Вчера си получих заслуженото след като търгувах в ден с важни новини. 4 стопа за един ден не нещо, с което се гордея. Хубаво че бяха малки позиции.

Коментар

• Абе къде е батко? Що няма прогнози?

Коментар

• Първоначално изпратено от Минчо Празников
          покупка usd/jpy 114.03, sl 113.73
          Ударен стоп - 30 японски камшика. Остана само гордия канадец в позиция(не вярвам да удържи).

Коментар

продажба eur/usd 1.2630, sl 1.2654
            Ударен стоп, 24 капки върху главата ми.

Този номер с отварянето на европейската сесия днес не мина. Явно ще се кандилкаме, преди новините други позиции няма да заемам.

Коментар

продажба aud/usd 0.7442 sl 0.7458
              Ударен стоп - 16 капки загуба.

Коментар

• Май ще ме опаткат много бързо днес, хубавото е че съм с по 0.2% от сметката в позиция. Рискът ми е минимален, общо около 0.2% от сметката ми.

Коментар

• продажба aud/usd 0.7442 sl 0.7458

Коментар

• покупка usd/cad 1.1208 sl 1.1183

Коментар

• продажба eur/usd 1.2630, sl 1.2654

Коментар

• покупка usd/jpy 114.03, sl 113.73

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
                          Първоначално изпратено от $tambeto
                          Първоначално изпратено от Минчо Празников
                          sell eur/jpy 145.25, sl 145.55.

P.S. не се сдържах
                          И аз имам нещо подобно само че с добавка на 145,55 и 145,75 и стоп 146,50
                          Добавката ми се е изпълнила на 145,55 и сега затворих на 144,10.Знам че може да пусне и още някой пипс преди да върне но за всеки случай .Сега ще я чакам да я скъся за нива от 138,00
                          Браво, чудесно отиграване!!! Ако ми позволиш малка критика, с която не си длъжен да се съобразяваш - с този начин на търговия се разчита повечко на късмета и понякога може да излязат извън контрол нещата.

Днешния поглед върху пазара е следния:

Във низходящо движение сме, заемането на дълги позиции в евро/долар е рисковано и безсмислено, липсва техническа база. Въпреки това с новините от деня може пак да продължим нагоре. Заемането на позиции преди новините е рисковано, но ако го правите поне нека да е с по-малък % от сметката!!! За момента нямам позиции.
                          Изводът от вчера е, че който може да намери сили да затвори губеща позиция на ръка при потвърден сигнал за това ще има предимство. Позицията в евро/йена беше добра, но тези игли развалиха всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
                            Първоначално изпратено от Минчо Празников
                            sell eur/jpy 145.25, sl 145.55.

P.S. не се сдържах
                            И аз имам нещо подобно само че с добавка на 145,55 и 145,75 и стоп 146,50
                            Добавката ми се е изпълнила на 145,55 и сега затворих на 144,10.Знам че може да пусне и още някой пипс преди да върне но за всеки случай .Сега ще я чакам да я скъся за нива от 138,00

Коментар

• blogodaria ti niama da b1rzam mnogo s d1lgite da ne vzema da napravia pak niakoia glupost kato onia den na 2835.

Коментар

• Първоначално изпратено от boro21
                                mislia 4e po na dolu ot 2620-25 niama da ima,pone za dnes mislia ot tam da udalja.Molia za va6eto mnenie g-n Praznikov,poneje s1m novobranec. Estestveno ako ne vi zatrudniavam.Blagodaria vi predvaritelno.
                                Ни най-малко не ме затрудняваш. Не бих казал, че в момента има база за удължаване, пробихме рейндж на дневна графика, което е сигнал само за къси евра. Ако държиш да купуваш евра го направи, но според мен вероятността и ти да усетиш вкус на дърво е над 80%. Днес пропуснах много, отчитам го като грешка. От друга страна покрай тези лихви имаше голям шанс за дървета, така че по-добре пропуснати ползи, отколкото потенциални загуби. Лека вечер на всички, утре пак.

Коментар

Working...
                                X