IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Създаване на алгоритъм/робот за търсене на логика в числови редици

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Нашият мироглед и по специално моят няма как да го знаеш. Може само да предполагаш от собствената ти призма. Интересно е как описваш своят мироглед?

Защо наричаш мен мишка, като ти се тупаш в гърдите колко успешен трейдър си, какво ферари караш... а когато някой плюе по форекса по еди каква си причина скачаш веднага с обидите... защо? Тази злоба от какво е породена? Може би от бъдещите ти мечти да правиш лесни пари на форекса. Да трейдваш час или два през метатрейдъра хахах и да ти капят неограничено кинти. И когато някой говори срещу форекса как не се печелело и прочие откачаш защото вътрешно усещаш как мечтата която се опитваш да превърнеш в реалност започва да избледнява, и това е точно защото още нищо не си постигнал на пазарите. Ако си толкова успешен за колкото се представяш с усмивка ще приемаш кой какво говори, защото ще си правиш хилядарките на ден и няма да ти дреме.
    Не иска да приеме факта че е загубил и че няма шансове да спечели, затова така се държи,ама иначе снимка на ферари качил ц ц ц. Поне е забавен
    Да си гледат там пчелите те искат финансови консултанти да се пишат

Коментар

Нашият мироглед и по специално моят няма как да го знаеш. Може само да предполагаш от собствената ти призма. Интересно е как описваш своят мироглед?

Защо наричаш мен мишка, като ти се тупаш в гърдите колко успешен трейдър си, какво ферари караш... а когато някой плюе по форекса по еди каква си причина скачаш веднага с обидите... защо? Тази злоба от какво е породена? Може би от бъдещите ти мечти да правиш лесни пари на форекса. Да трейдваш час или два през метатрейдъра хахах и да ти капят неограничено кинти. И когато някой говори срещу форекса как не се печелело и прочие откачаш защото вътрешно усещаш как мечтата която се опитваш да превърнеш в реалност започва да избледнява, и това е точно защото още нищо не си постигнал на пазарите. Ако си толкова успешен за колкото се представяш с усмивка ще приемаш кой какво говори, защото ще си правиш хилядарките на ден и няма да ти дреме.
      Напротив мирогледа на мнозинстовто тук е съвсем ясен и не само за мен, ето Матеев го описа точно, само дребнави озлобени от живота хора може да пишат така. Ние си обсъждаме трейдинг концепции появявате се с клевети, лъжи и злоба, без знания, криете си имената, криете си лицата не е ли това мишкарство?
      Коли, почивки, дялове от фирми, това обсъждате, а ние искаме да говорим за визии концепции факти, но не се стига до никъде, просто защото мирогледа ви е ограничен. И ти си един провалил се уона би трейдър, това го знаем, не осъзнаваш колко си смешен с това, че се хвалиш как си бил на почивка на Слънчака, това не е за гордост , за срам е, снимки да ми показваш, абе какво ме интересува в коя чалготека си бил, супер жалка история.

Кажи нещо за трейдинг, ти как се провали?

FinancialMarkets.Zone

Коментар

• +100

Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнение

Не му обръшай внимание, аз преди им показах и сделки, после им показах и с прогнози на база ТА позиции на златото в реално време, резултата пак беше спам и хейт. Проблема е в собствения им мироглед, Матеев добре го обясни.

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение

Какво ще разбереш от две, пет или 50 сделки?
            Не е въпроса в сделките а в психиката. В шампионският манталитет. Защото някои форумни лаладжии са много велики в интернет и създават шампионски образ във виртуалното пространство, докато в реалният живот не са така. Един човек уверен в свойте възможности ще каже купувам това и това без значение дали ще загуби днес.

В форума преди имаше един човек мисля че работеше в Германия или се бъркам нз. Мишо мисля че с него коментираха доста неща. Та този човек казваше лонг еди коя си акция, шорт еди коя си. Това какво ти говори? Явно е успешен и не го е страх ако днес загуби. Уверен е във възможностите си

Коментар

Като сервитьорка или пиколо?

Зимата почиваш а?
              Ама много ти се иска....хаха

Хайде да се видим на по кафе и ще ти покажа снимки от ваканциите ми като "сервитьор и пиколо"

Тъкмо ще ми покажеш и ферарито ако го имаш разбира се

Нали имаш много свободно време.... разцъкваш за час или два правиш кинтите и после си свиркаш. Кога си свободен да се видим?

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                Според Barron's хедж фонодвете се представят зле, а системните направо ужасно
                Трай, че ще набарат тази тема, ще наемат Матеев за консултант и той ще престане да пише тука.

Коментар

Шерни да видим колко си губил!
                  това е преди 2000 година ве. какво да шервам - то няма живи оттогава
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Не му обръшай внимание, аз преди им показах и сделки, после им показах и с прогнози на база ТА позиции на златото в реално време, резултата пак беше спам и хейт. Проблема е в собствения им мироглед, Матеев добре го обясни.
                    FinancialMarkets.Zone

Коментар

Ох този квв е форумният милионер. Размахва някакви снимки на фераритa, 20 процента доходности,.... а не смее една две сделки в реално време да разкрие.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

тамън - то и шопско е югозапад.
                        Ама и в Атина мога да живея, засега там трупам форекс % печалби .
                        Ау такива ли са форекс гурутата - аз съм губил повече отколкото те някога са печелили.
                        Няма милионер който да се нерви по форум, да не говорим че и да кибичи и да си губи времето.
                        Шерни да видим колко си губил!

Коментар

Изчезнах за година две да, както сами казахте като имаш възможност си шариш по света и не се занимаваш да обясняваш на този и онзи. Нали ти си такъв човек искаш лесните пари за да си свободен за кафенца и мадами ама за сега още са мечти....поне те са безплатни. Цяло лято го карах на слънчака а след това за месец бях в южна Франция

Като сервитьорка или пиколо?

Зимата почиваш а?
                          Last edited by k_v_v_; 24.02.2020, 10:38.
                          FinancialMarkets.Zone

Коментар

В югозападна България ли живееш?
                            тамън - то и шопско е югозапад.
                            Ама и в Атина мога да живея, засега там трупам форекс % печалби .
                            Ау такива ли са форекс гурутата - аз съм губил повече отколкото те някога са печелили.
                            Няма милионер който да се нерви по форум, да не говорим че и да кибичи и да си губи времето.
                            Last edited by bota156; 24.02.2020, 09:57.
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                              Тоя фонд е като сметката на КВВ

20% месечна доходност в продължение на 10 години и накрая 55 000лв, хахаха

Излиза, че КВВ е почнал с 0.001 стотинка
                              Ох този квв е форумният милионер. Размахва някакви снимки на фераритa, 20 процента доходности,.... а не смее една две сделки в реално време да разкрие. Не вярвам някой от тук да го е виждал с това прословуто ферари.... Мога да попитам един приятел с връзки с застрахователи и кат да ми каже кoи са хората с такива ферарита в България. Или КВВ го е регистрирал в Германия а може и в Абу Даби

Коментар

Като Джеймс Симонс и Джордж Сорос взети заедно

Забележително е как тук е пълно с хора които не искат нищо да научат а само да се заяждат, но хубаво щом така искате, то е ясно че ние няма какво научим от вас
                                Минал си покрай тези хора....

Помниш ли навремето те предизвиках да кажеш една две сделки... така и не се обади

Страха е голямо нещо, Матеев нз защо не говори за страха. Истината е че голяма част от псевдо трейдърите ви е страх да разкриете някоя сделка защото ви е страх от провала, че във форумните очи ще изглеждате въздух под налягане и лаладжии, а не че някой от нас ще направи някакъв профит. Кой е толкова глупав да влезна в сделка защото някой форумен герой му е казал купи или продай....

Коментар

Working...
                                X