IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Създаване на алгоритъм/робот за търсене на логика в числови редици

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като не ви изнася тука просто се махате и това е

Никой не ви кара насила да четете или пишете. Примерно графоманиите на Матеев ги чета по диагонала, често ги прескачам, защото се повтаря едно и също до безкрай с прекалено много ненужни думи...
    Last edited by Money; 16.02.2020, 17:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнение

Защо бе Мишо среам ли те е от това което работиш?

Тук не ти мислим лошо и нещо обикновенно да е пак можеш да спечелиш уважение, ако покажеш знания и умения.
      Аз не случайно попитах каква му е професията и какво работи в момента. Не че не уважавам всички професии, но съществуващата месторабота донякъде е изразител, количествена и качествена оценка на обществото и обществено-икономическата системата за качествата на даден човек. Няма как човек да се издигне високо в йерархията, ако преди това не е бил оценяван от много други хора и от самата система. Да, има изключения, но в повечето случаи последната месторабота и заеманата длъжност говорят много за даден човек, и се явяват събирателна оценка на всичко друго, постигнато от него в този живот.

Иначе премълчаването също е отговор, при това доста красноречив.

Коментар

• Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнение

Тук не ти мислим лошо и нещо обикновенно да е пак можеш да спечелиш уважение, ако покажеш знания и умения.
        Не мисля, че има какво да покаже. Иначе в общите приказки е силен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
          Благодаря за високата оценка, Кълдъръм Бей.

Не мисля, да пояснявам, защото това са лични нападки и мерене на...

FinancialMarkets.Zone

Коментар

Защо толкова енергия да ме оборвате? Защо трябва да доказвате колко се печелело от форекс?

Печелете си и си обменяйте информация за ези и тура. Никой не ви спира.
            Обиждаш някой, после защо хабяли енергия да те оборват. Ти как мислиш? И в престижната си професия ли си такъв дразнител? Аз не мисля, че който и да е колектив би се сработил с л@#но като теб.

Коментар

Друго имате ли да казвате за мене?

Хайде да се върнем на ези и тура, че да е малко по-близо до темата
              Е защо бягаш от темата тъкмо взе да става интересно? Хайде кажи ти нещо за ези тура. Дай да видим какви постижения имаш в областта на статистиката. Иначе всички се убедиха, че медал трябва да ти се даде за интернет дразнител. В други области бива ли те?

Коментар

Друго имате ли да казвате за мене?

Ще се върнем там, където си решиме ние. Никой не ти е гласувал правото ти да ни ръководиш дискусията. Още веднъж те моля - престани да пишеш в тази тема. Не желаем да ти четем постингите, а още по-малко да ти отговаряме. Потърси си някъде другаде място за самоизява.

Коментар

Защо толкова енергия да ме оборвате?
                  Ако спреш да пишеш неверни твърдения, няма да имаме КАКВО какво да оборваме. А ако спреш въобще да се месиш в нашите обсъждания, няма да има и КОГО да оборваме.

Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                  Защо трябва да доказвате колко се печелело от форекс?
                  Нищо не доказваме на никого. Ние сме хора, които ВЯРВАМЕ, че може да се спечели. Повечето от нас дори и са го постигнали повече или по-малко. Това е НЕОСПОРИМ ФАКТ. Взаимно един друг се интересуваме кой как го е направил, и дори споделяме част от опита си, доколкото той не издава някоя наша тайна, която всеки си има и си я пази за себе си.

Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                  ТИ НИ СПИРАШ !!!
                  Но ако се осъзнаеш и спреш да разрушаваш дискусията ни, ще сме ти безкрайно благодарни.

Last edited by Mateev; 16.02.2020, 16:31.

Коментар

• Друго имате ли да казвате за мене?

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение

e kak ще напише като ще го разберат и зарзаватчиите колко е гола вода.
                      Нещо подобно ми се върти в главата и на мене, но от уважение пък и от съжаление не го пиша във форума.

Ако той искаше да води разумен диалог, щеше да си аргументира доводите. Всички го правят, но не и той. Нещо повече - прегледах хиляди негови постинги години назад и стигнах до извода, че той се изживява като СПЕЦИАЛИСТ ПО ВСИЧКО. Но понеже никъде не може да го докаже това, навсякъде използва едни и същи прийоми:
                      1. Назидателен тон от последна инстанция
                      2. Глупави и смешни генерализации, базирани на линкове, написаното в които той не го разбира
                      3. Copy-Paste от интернет извън контекста на обсъжданията
                      4. Омаловажаване на написаното от другите
                      5, Ехидни постинги, заяждания, злоба, личности нападки и обиди - в това е експерт

Явно просто иска да се представи за знаещ, и това е неговата ФИКС-ИДЕЯ, но не знае как да го направи това, защото не му достига интелектуалния капацитет да се впише в дискусията с логични диалози и разсъждения. Може би това е психично заболяване - знам ли.

Като цяло иска да покаже своята значимост, и затова той няма любима тема, а подскача като цветарка из всички теми без изключение и се намесва там, където се водят най-оживените диалози. Почти във всички случаи неговата поява разрушава културата на диалога и темата се превръща в бойно поле. Може би това е и основната му цел - знам ли.

Като цяло бих казал, че той владее форума. Той налага винаги и навсякъде неговия си манталитет и неговото си обикновено грешно мнение. Умните хора замълчават и го оставят да си плещи простотиите, но той като види, че диалога е замрял, веднага се прехвърля да сере в друга по-активна тема.

Някакви по-сериозни познания в някаква област от познанието НИКОГА НЕ Е ДЕМОНСТРИРАЛ. Никога не е писал постинг, по-дълъг от 2-3 изречения, повечето от които са Copy-Paste отнякъде. Въобще смисъла на неговата активност не е да помага, а ДА ПРЕЧИ на диалозите на другите посетители на форума.

ПП: Написах ЛС на администрацията на форума с кратко изложение на това, което го написах и в този постинг. Мисля дори да напиша писмо до ръководителите на Investor.bg. Срам и позор в такъв известен инвестиционен сайт и форум, за който се предполага, че се посещава от елита на нацията, да се оставят на свобода да се подвизават тролове, единствената цел на които е да разрушат всички полезни дискусии в него.
                      Last edited by Mateev; 16.02.2020, 16:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Money е много напред с материала в чужбина. Нека той да пояснява, ако иска. Работи престижна професия и там, но странично покрай икономиката, от интерес се зарови надълбоко в намесената математика там. Познаваме се от 4 години виртуално във форума, и на ЛС сме си говорили доста, и за това време виждам, че доста е навлязъл в спецификата на нещата. Респект. Така, че има какво да каже и той.
                        Незнам, но манталитета му е като на шофьор. Те са такъв тип дразнители, които разбират от всичко и се намесват във всеки един разговор, не могат да се аргументират с нищо, но тезата им винаги е ..."Аз ти казвам, че така неможе да стане" Защо? Защото така...

Коментар

Защо толкова енергия да ме оборвате? Защо трябва да доказвате колко се печелело от форекс?

Печелети си и си обменяйте информация за ези и тура. Никой не ви спира.
                          Кажи за Англия пица ли разнасяш, такси ли караш? Криеш явно се срамуваш, а не трябва, не е срамно човек да си изкарва парите с честен труд. Освен ако не бръмчиш на някакви не много чисти схеми?

Коментар

Печелети си и си обменяйте информация за ези и тура. Никой не ви спира.
                            Да те оборваме? То какво да ти оборва на теб човек.Твърденията, че ти си най-великия а другите били невежи? Прав си, защо ли да ги оборваме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Троленето е твой специалитет, но не това искам да кажа в този постинг.

Нека да приемем, че сме заблудени. Тогава просто върви в твоите си теми при "незаблудените" и ни остави нас да си обсъждаме каквото си искаме. Щом не ти харесва, просто не го чети, а още по-малко недей се намесва.

Нали си имаш теми, в които можеш да си развиваш теориите? Ти сам си създаде такива, създадох ти и аз. Тогава защо се навираш в темите, в които аз и другите системни трейдери се опитваме да водим някакъв диалог, свободен от спамаджии и тролове? Върви си в твоите теми и си ги развивай.

И защо си се лепнал за мене като нахална конска муха - това можеш ли да ми го обясниш? В която и тема да отида да пиша, ти веднага се появяваш неканен и започваш да плещиш простотии. Ако аз спра да пиша, спираш и ти. Ако аз напиша нешо, ти веднага се появяваш с лайномета и започваш да осираш написаното. Моите уважения, но аз не се меся във вашите теми, така че ще те помоля и ти да не се месиш в нашите.
                              Типично за комплексарите. Иди в първата селска кръчма и ще видиш, че е пълно с пияници със самочувствие до небето, но в същото време непостигнали нищо в живота, които се опитват да ти обяснят колко си тъп и да умаловажат всеки твой успех.

Коментар

• Защо толкова енергия да ме оборвате? Защо трябва да доказвате колко се печелело от форекс?

Last edited by Money; 16.02.2020, 15:50.

Коментар

Working...
                                X