Първоначално изпратено от absfresh
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо повечето трейдъри губят?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИ аз не знам какви ги дращиш, КВВ. Григор е много талантлив и това е било ясно още тогава. Така че тези лишения са си заслужавали. За ритейл форекса нищо не си заслужава. Просто е тъпня и това е видно от нивото на спецовете тука
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеИма смисъл човек да се похвали с постиженията си, за да могат другите хора да му повярват на акълите, които той раздава по форумите. Иначе съгласи се, че всеки се опитва да дава акъли, и най-активни в това отношение са именно провалилите се в живота и в трейдинга хора. Техните акъли обаче не струват и 5 стотинки.
А най-смешното е когато провалили се в живота и в трейдинга хора започнат да критикуват успелите хора, и дори и да им се подиграват, когато те разказват как са успели. Това вече е чиста злоба и избиване на комплекси..
А хвалбите стават като не ти е проблем да живееш в жилище за 1-2 мио и вила пак за толкова, да плащаш такси по 50-100к на децата за училище и т.н.
Подлагаш им се на някакви тролове да те ядат, после се сърдиш, че те взели за мезе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИ аз не знам какви ги дращиш, КВВ. Григор е много талантлив и това е било ясно още тогава. Така че тези лишения са си заслужавали. За ритейл форекса нищо не си заслужава. Просто е тъпня и това е видно от нивото на спецовете тука
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
извод: Вози се по-често на влак!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЕ, не, не е точно така защото:
(1) в спорта е ясно, че все някой ще стане шампион
(2) това дали си добър и имаш шанс може да се процени още в ранния период
(3) от заниманията със спорт не се губят пари, дори и да си на 1000-ното място в ранглистата пак можеш да станеш треньор в някой клуб
(4) спортът развива много качества, които можеш да използваш в други области
Във връзка с точка (1) не си прочел внимателно какво казвам. Във форекса "успешните" са всъщност посредствени ритейл трейдъри, които успяват да кретат някак си. Да си шампион е съвсем различно нещо
Та във форекса реално няма 1%. Има само лузъри. Дори тези тлейдъри тука в Лондон, които взимат големите бонуси са лузъри и никой не се интересува от тях. А и повечето в крайна сметка се провалят.
- Говори се, че родителите на Григор продали имотите си, за да може той да участва в състезанията? Тенисът все пак е доста скъп спорт, в който разходите са доста огромни, особено за тези, които тепърва тръгват да атакуват върховете...
- Ами то си е така, спор няма. Докато момчето ни влезе в Топ 150 от листата на световния тенис, наистина се наложи да се търсят пари. Ние, родителите на Мария, както и баща му Митко, помагахме с каквото можем, но силите ни се изчерпаха. Наложи се да продадем колата, а по-късно и апартамента. Такива бяха времената, та как иначе да намерим пари и да помогнем. Сега вече е друго…Но откакто Григор започна да се състезава, ние винаги сме го подкрепяли.
https://www.financemagnates.com/fore...nts-post-esma/
Ясно е че пробелмите идват от начина на мислене по модела на Джак Ма, ама какво правите в инвеститорски форум с бачкаторски манталитет не разбирам.FinancialMarkets.Zone
- 1 like
Коментар
-
Е, не, не е точно така защото:
(1) в спорта е ясно, че все някой ще стане шампион
(2) това дали си добър и имаш шанс може да се процени още в ранния период
(3) от заниманията със спорт не се губят пари, дори и да си на 1000-ното място в ранглистата пак можеш да станеш треньор в някой клуб
(4) спортът развива много качества, които можеш да използваш в други области
Във връзка с точка (1) не си прочел внимателно какво казвам. Във форекса "успешните" са всъщност посредствени ритейл трейдъри, които успяват да кретат някак си. Да си шампион е съвсем различно нещо
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
По твойта логика Григор Димитров или Стефка Костадинова, не е трябвало да се залавят със спорта, защото хиляди хора се пробват в различни направления на спорта, но само един, 2ма успяват да постигнат някакви успехи.Last edited by Money; 27.01.2020, 18:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНапротив, ценни са мненията на хората, които са се занимавали с трейдинг. Ако статистиката показва, че 95% губят или печелят много малко, значи чисто статистически, не си заслужава, човек да си губи времето с тая работа надявайки се да е от "успешните" 5%, от които така или иначе никой не е станал милионер. Това е кофти сделка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНапротив, ценни са мненията на хората, които са се занимавали с трейдинг. Ако статистиката показва, че 95% губят или печелят много малко, значи чисто статистически, не си заслужава, човек да си губи времето с тая работа надявайки се да е от "успешните" 5%, от които така или иначе никой не е станал милионер. Това е кофти сделка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vatman Разгледай мнение
Свещен граал няма и не може да има.
Ако има такъв и някой го намери, тогава финансовите пазари ще се дезинтегрират и престанат да съществуват.
https://www.youtube.com/watch?v=tP-I...index=2&t=614s
Коментар
-
Напротив, ценни са мненията на хората, които са се занимавали с трейдинг. Ако статистиката показва, че 95% губят или печелят много малко, значи чисто статистически, не си заслужава, човек да си губи времето с тая работа надявайки се да е от "успешните" 5%, от които така или иначе никой не е станал милионер. Това е кофти сделка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Какъв късмет ве
Това е ПМО. Само не знам какъв % ще му сложи матеев, ей така на очо. Ама иначе системен играч.
Матеев продължавай, много си забавен.
"СИСТЕМНИЯ" ИГРАЧ СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ НЕРАЗУМНОСТТА, ПРЕДРАЗСЪДЪЦИТЕ на другите.
Системен е тоя дето непрекъснато кибичи на пазара и чака РИБКИ, а не си играе да открива свещения граааааал. Тея също са рибки - що време и пари губят докато "открият" граааала. И аз бях рибка, сега не съм на пазара
Явно вече не се нуждаете от знания, след като сте напуснали бизнеса. Също така е ясно, че и няма какво умно да кажете, след като сте се провалили в този бизнес. Тогава въпросът ми е защо продължавате да пълните темите със спам от позицията на невежеството и провала?
Вашите мнения не струват и 5 стотинки, така че не се изживявайте като знаещи, които да съветват другите какво да правят. Също така не си въобразявайте, че след като вие сте се провалили, ще се провалят и всички други. Моите съболезнования, но сред четящите и пишещите в тази тема има много на брой умни хора, за които вашите постинги са само едно развлечение в стил "усмивки от старите ленти". Също така вашите постинги са само едно доказателство какво се случва с човек, който търгува само с интуиция и без стратегия с ПМО.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеЕ, явно има някакъв напредък! В последните години ни убеждаваш, че става дума за знаещи и незнаещи, можещи и неможещи...
Обясни ми процеса - пътува човек във влака, сяда до него някакъв директор и му предлага една торба пари? Баси късмета!
Това е ПМО. Само не знам какъв % ще му сложи матеев, ей така на очо. Ама иначе системен играч.
Матеев продължавай, много си забавен.
"СИСТЕМНИЯ" ИГРАЧ СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ НЕРАЗУМНОСТТА, ПРЕДРАЗСЪДЪЦИТЕ на другите.
Системен е тоя дето непрекъснато кибичи на пазара и чака РИБКИ, а не си играе да открива свещения граааааал. Тея също са рибки - що време и пари губят докато "открият" граааала. И аз бях рибка, сега не съм на пазараLast edited by bota156; 27.01.2020, 16:40.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Това явление е от така наречените - синхронности. Такава синхронност е и вдигането на Мойсей с ръката и отворилата се от това пътека по дъното на морето, по която евреите се изнизали сухи до отсрещния бряг, бягайки от преследвачите си. Двете събития - отварянето на морето и вдигането на ръката, нямат причинно-следствена връзка помежду си. Единствено свързващото звено е времето и мястото, в което се случват. Същото е и с директора и човека във влака - две различни събития, нямащи нищо общо помежду си, намерили сечение в един вагон. Така се раждат митовете - Мойсей вдигнал ръката си и морето се отворило, човекът се качил беден в един вагон и после слязъл богат - парите били от лукановите куфарчета и преминавали от ръце в ръце. Къде тук е скрито ПМО, за да можем да открием генезиса на тези синхронности и да ползваме този опит в споменаваните с такава ревност в темата стратегии.
Коментар
Коментар