IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

InstaForex - Мошеници висша класа

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
    Понякога си мисля, че средностатистическия българин си е заслужил участта да бъде лъган, мамен и ограбван. Друга участ не заслужава поради факта, че собствената му злоба и простотия нямат край. Тази тема е поредното доказателство. Информирам ви за измамите на даден брокер и неговите представители в България, а вие вместо благодарност започвате да ме оплювате. Невероятно, но факт.
    О, ти си първият, открил тази опасност въобще и с "Инста" - конкретно?

Господа, предлагам да сътворим виртуален паметник на Матеев и да го инсталираме в отделна тема.
    Нещо като аватара му, но в 3D.
    Last edited by grisow; 22.09.2019, 10:43.

Коментар

• Понякога си мисля, че средностатистическия българин си е заслужил участта да бъде лъган, мамен и ограбван. Друга участ не заслужава поради факта, че собствената му злоба и простотия нямат край. Тази тема е поредното доказателство. Информирам ви за измамите на даден брокер и неговите представители в България, а вие вместо благодарност започвате да ме оплювате. Невероятно, но факт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vatman Разгледай мнение

Ти да не си му адвокат или любовник на тоя... той ако можеше с неговите въздухарски методи да направи нещо, досега да е направила, а не да реве като гайда по форумите...

PS: Отдавна е известно, че който не може да трейдва, тръгва да пише книги за трейдинг, семинари, обучава и други... става некст левъл
        Сега се замислих над това твърдение повторно. И стигнах до извода, че не познаваш таланта на Матеев. Този човек, ако не знаеш, е развил такова ...чувство? - което му говори къде какво има на база мнение. Негово, отпреди години. И той (си мисли, че) знае.Няма значение, какво. Съответно, никой тук измежду нас, не е никакъв, че да му обяснява. Сакън!
        -Ами, ако (изведнъж) се окаже, че греши?

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

ето ве bitte schen само ръчка и не съм никакъв професионал можеш да се запознаеш с розовия еднорог ....

https://ibb.co/zrDBNYv
          Радвам се за теб , въпреки че нищо не разбирам от картинката която показваш....

Коментар

• Първоначално изпратено от shkata Разгледай мнение

Аз български разбирам перфектно. И много добре те разбирам какво искаш да кажеш обаче има един проблем. Проблема е че аз търгувам на форекс от 15 години с роботи . Аз съм малка рибка (даже по скоро планктон или нещо с което планктона се храни), но ми е достатъчно .Освен това познавам още няколко човека които правят същото .Всички те търгуват само форекс с роботи и бфб и се занимават единствено с това. За разлика от това не познавам нито един дето да прави пари с ръчна търговия на форекс или опции и т.н. Не казвам че няма , просто не познавам такъв . В някаква степен дори ми се струва че ако срещна такъв професионален ръчен трейдър (въпреки че според мен е по вероятно да срещна розов еднорог) и случайно ми сподели как търгува , то ще се окаже че има супер ясна и точна стратегия която просто не е автоматизирал.
            ето ве bitte schen само ръчка и не съм никакъв професионал можеш да се запознаеш с розовия еднорог ....

https://ibb.co/zrDBNYv

Коментар

аз написах, че за комарекса ви трябват много пари като оня с трите млн. много капитал защото това нещо има малки движения вие български разбирате ли ? много пари ..... тези работи с левърейджа, роботчета, рейнджа и със суми от 5-10 хилки са глупости ама абсолютни глупости, защото се губи в дългосрочен план при стотинкаджии като нас на какъв език да ви го обясня ? статистически и математично е доказуемо над 90% губят защото правят именно тва, което ти описваш, останалите 10% не губят защото нямат левърейджи, не търгуват рендж, търгуват дългосрочно с големи суми и дълги движения по тренда .....

P.S. опитайте се да обясните на някой, който няма понятие от борса да сложи 100 хил. евра да се дзвери една година в монитора за 4000€ печалба годишно и вижте реакцията каква ше е ....

Аз български разбирам перфектно. И много добре те разбирам какво искаш да кажеш обаче има един проблем. Проблема е че аз търгувам на форекс от 15 години с роботи . Аз съм малка рибка (даже по скоро планктон или нещо с което планктона се храни), но ми е достатъчно .Освен това познавам още няколко човека които правят същото .Всички те търгуват само форекс с роботи и бфб и се занимават единствено с това. За разлика от това не познавам нито един дето да прави пари с ръчна търговия на форекс или опции и т.н. Не казвам че няма , просто не познавам такъв . В някаква степен дори ми се струва че ако срещна такъв професионален ръчен трейдър (въпреки че според мен е по вероятно да срещна розов еднорог) и случайно ми сподели как търгува , то ще се окаже че има супер ясна и точна стратегия която просто не е автоматизирал.

Коментар

• Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнение

Отказваш да разереш това кеото пишем.

Но ето ще те опровергая за още две неща, ако искаш приемай фактите ако искаш недей:
                1. Пазара се променя и това което е работило спира да работи, ето ти една система автоматизирана система, която промените на пазара не правят губеща от 2004 таhttps://www.youtube.com/watch?v=XNxam2ZaVJs

2. Една картинка от преди няколко години, от един трейдър който мислеще точно като теб, с голям акаунт е лесно и няма как да ме занулят и няма да иам 1000 пипса срещу мен
                https://prnt.sc/p8kt3i
                https://prnt.sc/p8ktiu

При акциите ако си шорт буквално за ден можеш да видиш хиляди проценти загуба само за ден. Виждал съм Фармацефтична компания за 24 часа да се качи от $8 на $400. Не ти трябва левъридж за да задлъжнееш на брокера за цял живот.
                некой да ви кара да сте шорт на акциите като 75% от времето са нагоре ? мисля ньет, шорта е рискова позиция ... еми ше се качи да е бил лонг и акаунта става х180 вкарваш 100 целиш тотото и стават 18 бона без леверейдж без нищо у форексот това го немеме ....
                Я пусни оня с големия акаунт да видим трейд диапазона какъв е и ползвал ли е разни лостове ??

Коментар

само за протокола - дори и най-големия бъкет нищо не може да ти направи ако си без кредит, не ме карайте да внеса една хилка при тия ухапляци InstaForex и да го доказвам нагледно ше пусна една дълга EUR/USD за 1000 единици да видим кво ше стане и после дали ше ми ги дадат обратно с печалбата .....
                  Отказваш да разереш това кеото пишем.

Но ето ще те опровергая за още две неща, ако искаш приемай фактите ако искаш недей:
                  1. Пазара се променя и това което е работило спира да работи, ето ти една система автоматизирана система, която промените на пазара не правят губеща от 2004 таhttps://www.youtube.com/watch?v=XNxam2ZaVJs

2. Една картинка от преди няколко години, от един трейдър който мислеще точно като теб, с голям акаунт е лесно и няма как да ме занулят и няма да иам 1000 пипса срещу мен
                  https://prnt.sc/p8kt3i
                  https://prnt.sc/p8ktiu

При акциите ако си шорт буквално за ден можеш да видиш хиляди проценти загуба само за ден. Виждал съм Фармацефтична компания за 24 часа да се качи от $8 на $400. Не ти трябва левъридж за да задлъжнееш на брокера за цял живот.
                  FinancialMarkets.Zone

Коментар

• Първоначално изпратено от sorento Разгледай мнение
                    Различни видове търговия са.Опциите и форекса.
                    Ливъриджа и риска, нямат нищо общо.КВВ ти го спомена.
                    Търгуваш от риска, знаеш какво ще загубиш предварително.
                    Дали използваш ливъридж или не-няма значение.

За бъкетите е ясно, всичките им глупости и това, че играят срешу тебе превръща всичко в хазарт.
                    Сменяш докато попаднеш на читав.
                    А и не мисля, че тука всички търгуват с милиони и ше ги прецакат, защото печелят много.
                    Идеята е дали става и дали може да се получи такъв вид търговия.
                    Според мен става.Матеев се опита да ви предпази от един брокер, който видимо НЕ става.
                    И чисто по български му благодарихте, като го нахранихте.

КВВ не е българин пича с картинките.Не ми се раздува по форуми, предполагам, че има хиляди като него.
                    Някой път ще пием по кафе и ще ти кажа.

Ето още една картинка, да не е с 2%
                    само за протокола - дори и най-големия бъкет нищо не може да ти направи ако си без кредит, не ме карайте да внеса една хилка при тия ухапляци InstaForex и да го доказвам нагледно ше пусна една дълга EUR/USD за 1000 единици да видим кво ше стане и после дали ше ми ги дадат обратно с печалбата .....

Коментар

• Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнение

Опитваш се да обясниш, как седят нещата, но само гледайки от твоята гледна точка, на губещ трейдър, според твоите думи.

Това кеото пишеш просто не е вярно. Гоелимите суми не могат да те направят по успешен.

Като цяло от няколко хиляди до няколко милиона няма никаква разлика и е абсолютно едно и също (като изключим психологическия аспект). Резултатите и успеха се измерват в проценти.

Предполагам, че това което се е случило с теб е следното: пробвал си да търгуваш краткосрочно за малки движения с левъридж. Правил си го без конкретна смислена доказана система и закономерно си изгубил. След това си се пробвал с акции и си хванал някой тренд, тъй като там такива се срешат по-често. Събрал си 2+2 в твоята глава и си възприел, че се печели само чрез трендове, форекса вече го мразиш защото само си губил там, няма много трендове идеално се вписва в теорията ти, за оправдание си си казал и че само с много пари става, за да оправдаеш неуспеха пред себе си по още един начин. От там тези заключения.

Средната продължителност на сделките на роботите които ползвам е 2 часа за губеща и 6 часа за печеливша. Дългосрочните трендове нямат значение.

Акциите и опциите са много по-рискови от валутите, дори и без левъридж! При търговията с акции лесно може да изгубиш многократно повече от парите в акаунта си!

Ето и конкретни примери, за да не говорим празни приказки:

https://www.marketwatch.com/story/tr...000-2019-01-22
                      https://www.marketwatch.com/story/he...556-2015-11-19
                      както казах 160 пъти и без тва тия идиоти са ми деактивирали акаунта в сайта не знам даже как пиша тоя коментар, форекса го ползвам за currency risk, щом за вас левърейджа е без значение и търгувате разни шумове за часове е ваша работа, за мене дейтрейдинга са абсолютни глупости с който и да било актив, пошествам с който и да било финансов актив!!
                      Форекса не е рисков и нямам никакви проблеми с него ако е без левърейдж, за акциите и опциите щом са ви рискови - ок за мене не са, не са до толкова до колкото са без кредитни лостове. Системи, фибоначита, ветрила на Ган и Петкан с роботика и Болинджер бандове и кви ли не глупости работят до даден момент, в друг момент от времето вече НЕ защото пазара се е променил, той се променя константно. Айде лек ден че треа малко да се работи успех на всички в лотарията ...

Коментар

• Първоначално изпратено от sorento Разгледай мнение
                        Матеев се опита да ви предпази от един брокер, който видимо НЕ става.
                        Доколкото разбрах, michaelis12 твърдеше обратното: всичко си е написано в условията на договора, от там нататък сам си правиш сметката дали и как да участваш, но няма за какво да се оплакваш, щом си се хванал на хорото и някое условие е влязло в сила.

Не споря, а питам.

Коментар

• Различни видове търговия са.Опциите и форекса.
                          Ливъриджа и риска, нямат нищо общо.КВВ ти го спомена.
                          Търгуваш от риска, знаеш какво ще загубиш предварително.
                          Дали използваш ливъридж или не-няма значение.

За бъкетите е ясно, всичките им глупости и това, че играят срешу тебе превръща всичко в хазарт.
                          Сменяш докато попаднеш на читав.
                          А и не мисля, че тука всички търгуват с милиони и ше ги прецакат, защото печелят много.
                          Идеята е дали става и дали може да се получи такъв вид търговия.
                          Според мен става.Матеев се опита да ви предпази от един брокер, който видимо НЕ става.
                          И чисто по български му благодарихте, като го нахранихте.

КВВ не е българин пича с картинките.Не ми се раздува по форуми, предполагам, че има хиляди като него.
                          Някой път ще пием по кафе и ще ти кажа.

Ето още една картинка, да не е с 2%

Разглеждане на 1 MLN.png . ПРИКАЧИ предоставя безплатен хостинг на снимки, картинки и изображения.

Коментар

аз написах, че за комарекса ви трябват много пари като оня с трите млн. много капитал защото това нещо има малки движения вие български разбирате ли ? много пари ..... тези работи с левърейджа, роботчета, рейнджа и със суми от 5-10 хилки са глупости ама абсолютни глупости, защото се губи в дългосрочен план при стотинкаджии като нас на какъв език да ви го обясня ? статистически и математично е доказуемо над 90% губят защото правят именно тва, което ти описваш, останалите 10% не губят защото нямат левърейджи, не търгуват рендж, търгуват дългосрочно с големи суми и дълги движения по тренда .....

P.S. опитайте се да обясните на някой, който няма понятие от борса да сложи 100 хил. евра да се дзвери една година в монитора за 4000€ печалба годишно и вижте реакцията каква ше е ....
                            Опитваш се да обясниш, как седят нещата, но само гледайки от твоята гледна точка, на губещ трейдър, според твоите думи.

Това кеото пишеш просто не е вярно. Гоелимите суми не могат да те направят по успешен.

Като цяло от няколко хиляди до няколко милиона няма никаква разлика и е абсолютно едно и също (като изключим психологическия аспект). Резултатите и успеха се измерват в проценти.

Предполагам, че това което се е случило с теб е следното: пробвал си да търгуваш краткосрочно за малки движения с левъридж. Правил си го без конкретна смислена доказана система и закономерно си изгубил. След това си се пробвал с акции и си хванал някой тренд, тъй като там такива се срешат по-често. Събрал си 2+2 в твоята глава и си възприел, че се печели само чрез трендове, форекса вече го мразиш защото само си губил там, няма много трендове идеално се вписва в теорията ти, за оправдание си си казал и че само с много пари става, за да оправдаеш неуспеха пред себе си по още един начин. От там тези заключения.

Средната продължителност на сделките на роботите които ползвам е 2 часа за губеща и 6 часа за печеливша. Дългосрочните трендове нямат значение.

Акциите и опциите са много по-рискови от валутите, дори и без левъридж! При търговията с акции лесно може да изгубиш многократно повече от парите в акаунта си!

Ето и конкретни примери, за да не говорим празни приказки:

https://www.marketwatch.com/story/tr...000-2019-01-22
                            https://www.marketwatch.com/story/he...556-2015-11-19
                            FinancialMarkets.Zone

Коментар

• Първоначално изпратено от shkata Разгледай мнение

Добре де ама мен примерно опциите не ме кефят. Трябва ли да вляза в темата ти и да пиша че това са пълни глупости и т.н. На практика ти точно това правиш... Нали трябва поне малко да уважаваме труда на другите?

Last edited by michaelis12; 20.09.2019, 09:02.

Коментар

ми и аз поствам сделки в раздела за опциите без никви роботи само на ръчна и кво от тва ?, мое ги прегледаш дали има една загуба до сега и тва не ме прай Робин Худ или неккъв ебаси спеца Разбирачев.... не не търгувам с млн. дай Боже всеки му от вас да стигне до там, но скромно с х10 печалбата на твоя идол Матеевия ....
                                Добре де ама мен примерно опциите не ме кефят. Трябва ли да вляза в темата ти и да пиша че това са пълни глупости и т.н. На практика ти точно това правиш... Нали трябва поне малко да уважаваме труда на другите?

Коментар

Working...
                                X