Първоначално изпратено от ruseneca
Разгледай мнение
След като K_W беше втория случай на човек, който го измамихте с пари, се оказа, че има и доста други хора. Започнаха да ми пишат мейли и лични съобщения, за да разказват за техните случаи. С тяхно позволение ще цитирам извадки от написаното, като разбира се ще запазя анонимноста им.
Моята сага с Инстата беше може би първата в бг. Стандартното - бонус, натрупа се сума, почнах да търгувам, по онова време имаха фирмени дебитни карти и направо си теглиш.Трейдвах си и си теглех скромно, случи се някакъв тренд и се понатрупа сума, съизмерима с твоята. Пуснах за теглене. Обикновено захранваха по картата си за минути, минаха 2-3 дни, парите седят по акаунта. аз си чакам. На 3-ия ден някъде просто изчезнаха. Няма такъв номер на акаунт, няма такъв портфейл (бях направил много акаунти и като се натрупаше профит го мятах между акаунтите за тестове). Писах, спамих, ревах във форума, никаква реакция. Те просто ме изтриха. стигна се дотам, че като им звънях по всичките офиси от бг до русия ми казваха, нямаме такъв клиент.
На инстата, аз ревах там във форума сигурно 1 месец, то ме триха, заплашваха с банове.
Не, че ми дремеше за парите толкова, но даже си позволиха по телефона и да ме обиждат и псуват.
След мене изгърмяха още 2-3 ма по-близки трейдъри и те по същата схема.
Коментар