Първоначално изпратено от ruseneca
Разгледай мнение
Да, на практика наистина е моята дума срещу твоята, и читателите трябва да си изберат на кого да вярват. А сега се опитай да познаеш от три пъти на кого ще повярват ..... ха-ха-ха ..... след като вече 5-6 човека потвърдиха, че си ги обрал, и дори разшириха моята версия, като казаха, че си им звънял по телефона, наричал си ги престъпници, и си ги заплашвал със съдебни дела.
Знаеш ли - ще ти кажа още нещо, което мислех да го запазя в тайна от публичното пространство. Това е, че някои хора са мислели да те поръчват - дотолкова са били обидени и унижени от твоите действия. Така че радвай се, че все още си цял и непокътнат, но това не се знае още колко ще продължи, ако ежедневно си създаваш нови и нови врагове. Това не е заплаха, а приятелско предупреждение. Не може да очакваш да имаш стотици врагове, които си измамил, след това си се подигравал с тях в публичното пространство, и всичко това да остане безнаказано. Въпрос на време е някой да не му издържат нервите и ..........
Аз съм безобиден, защото се задоволявам само с писане в публичното пространство, но не мога да гарантирам каква ще е реакцията на другите измамени от тебе, след като се оказа, че тяхната бройка е доста голяма. Не те знам как спиш спокойно при мисълта за всичко това.
Коментар