IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

InstaForex - Мошеници висша класа

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да ви кажа за поредния НОМЕР, които наскоро измисли Инстафорекс с цел да направи ИЗМАМНАТА СХЕМА още по-измамна. За принуждаването на хората да теглят лайткойни вместо долари вече знаете. Не знаете обаче, че това теглене обикновено СЕ ЗАБАВЯ 5 ЧАСА, а в петъка се забавя ЦЕЛИ 3 ДЕНА (до понеделник).

Причината предполагам вече я знаете - Инстафорекс чака цели 5 часа (3 дена) за по-неизгоден курс за клиента, и му прави обмен на доларите по ВЪЗМОЖНО НАЙ-ЛОШИЯ КУРС за периода на изчакване. И понеже криптовалутите са много волатилни, с този аспект от измамната схема ИНСТАФОРЕКС КРАДЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ 5-10% ОТ ПАРИТЕ НА КЛИЕНТА. Това го прави дори и при реалните сметки.

Цитирам постинга преди Privelege (ruseneca) да го е изтрил:

Първоначално изпратено от renito5
    Някой може ли да ми обясни защо когато тегля печалба през седмицата всичко е точно от Инстата. Парите ги получавам за не повече от 5 часа,но щом направя теглене в петък (днес сутринта) парите още се бавят. Струва ми се че ще останат за понеделник. Това започва страшно да ме дразни и не смятам че е много коректно. Май пак ще сменям брокер. Говоря за реална сметка а не за бонукса
    Явно в Инстафорекс има хора, които денонощно мислят как да откраднат още и още пари от вече измамените и ограбени клиенти. Имат си цял ОТДЕЛ ЗА ИЗМАМИ, който отдел само с това се занимава - измисляне и реализиране на практика на стотици различни измами и кражби, с които да обират клиентите си колкото се може по-ефективно.
    Last edited by RUBLA; 08.12.2019, 13:49. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Някой ще ходили там.
      http://avtokurs.alle.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
        с какво по различни са другите теми . на мене ми е интересно да видя матеев ще изпълнии ли заканите си да съди привилега и ще съсипе ли инстата .
        а ти ivl323 , как си регистриран 2006 , а първи коментар правиш миналия месец . приятелски питам .
        По „интересното”: Не съм сигурен, дори и да заведе дело Матеев, дали ще успее да осъди някого. Неслучайно, така са овъртОлени нещата. Дали ще съсипе Инста-та ? По-скоро, ще ѝ нанесе звучен шамар. За своето съсипване, тя сама се грижи. А, за коментарите... ами, ако е искал да каже нещо ivl323, вероятно, го е казвал през други свои никове.

Коментар

• Първоначално изпратено от ruseneca Разгледай мнение

Затова съм предоставил и линк към разговора, за да е видно, че постовете не са редактирани и си от онези хейтърчета, които първо нарушават условията и правилата, които никога не прочитат, след което опищяват форумите, че брокерът е скам, измамник и незнам си какво.
          И се питам дали не си от тези 2-3% със сбърканото мислене...
          Аз ли съм със сбъркано мислене?

- Аз не лъжа, за разлика от тебе.
          - Аз не крада, за разлика от тебе.
          - Аз не съм измамник, за разлика от тебе.
          - Аз не се крия и заставам зад името си, докато ти и Орион се опитвате да останете анонимни, защото ви е страх някой да не ви срещне и напердаши.
          - Аз си плащам данъците. Дадените от мене суми на тази държава като данъци са 7 цифрени. Ти не само че не даваш, а и вземаш.
          - Аз давам хляб (заплати) на над 1000 човека. Ти вземаш с измама големи суми от над 1000 човека.
          - Аз нямам врагове и спя спокойно. Ти имаш хиляди врагове и не се знае кога на някой ще му прикипи от наглоста ти и нататък сам си знаеш какво може да ти се случи.
          - Аз се гордея, че съм дал много знания на трейдерската общност, а ти трябва да се срамуваш, че лъжеш и заблуждаваш нещастните новобранци.
          - Аз се опитвам да направя трейдерите повече печеливши, а ти се опитваш да им откраднеш парите от акаунтите им.
          - Аз съм Управител (Изпълнителен директор) на над 15 фирми и Асоциации, а ти си деветата дупка на кавала. По-точно ти си един бушон, сложен там с единствената цел да изгори, когато нещата станат напечени.

Къде въобще си тръгнал да се сравняваш с мене. Не осъзнаваш ли, че си смешен с небивалиците, които плещиш. Аз съм дал много на нашето общество, а ти си взел много от същото това общество. Такива като тебе мястото им е зад решетките, защото ако са навън, нанасят щети не само на отделни хората, но и на държавата и на обществото като цяло. Точния термин за такива като тебе е ИЗМЕТ НА ОБЩЕСТВОТО.

Ха сега прочети този постинг 100 пъти и се опитай да осъзнаеш кой от двама ни е със сбъркано мислене.

Като се правиш на голям светец, дай линк в твоя си форум към тази тема, и после остави хората да я обсъждат свободно, без да им триеш постингите. И тогава ще разбереш какво е мнението на българското трейдерско общество за тебе и за Инстафорекс. Да, ама не. В момента се насираш да триеш неудобни постинги, дори и да са невинни от типа "Защо BAN-нахте Матеев?" или "Във форума има еди какъв си бъг.".

Цялата ви ИЗМАМНА СХЕМА може да се сведе само до 4 думички - ИЗМАМА, КРАЖБА, ЦЕНЗУРА и BAN.
          Last edited by Mateev; 05.12.2019, 19:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от ilv323 Разгледай мнение
            Скъпи съфорумци, ruseneca и @Mateev!

Много сте ми симпатични и нямам нищо лично против вас и още повече бих искал
            да оспорвам вашите идеали. Все пак смея да си помисля, че разговорът, който
            водите е много по-удачен да е като лични съобщения. Като видя вашата тема
            най-отгоре и тутакси ме озарява прозрението, че не е в стила на този хубав
            бизнес портал двама души дошли от някъде си да ни занимават с
            душевните си терзания.
            Нали тъй?
            с какво по различни са другите теми . на мене ми е интересно да видя матеев ще изпълнии ли заканите си да съди привилега и ще съсипе ли инстата .
            а ти ivl323 , как си регистриран 2006 , а първи коментар правиш миналия месец . приятелски питам .

Коментар

• Няма терзания. Още по-малко - душевни. Матеев е знаел, с какво се заема, Pivilege - за какво му плащат... Ама е важно, както на добрите, така и на лошите практики, да се дава гласност. Да знаят хората. И да се пазят.

Коментар

• Скъпи съфорумци, ruseneca и @Mateev!

Много сте ми симпатични и нямам нищо лично против вас и още повече бих искал
                да оспорвам вашите идеали. Все пак смея да си помисля, че разговорът, който
                водите е много по-удачен да е като лични съобщения. Като видя вашата тема
                най-отгоре и тутакси ме озарява прозрението, че не е в стила на този хубав
                бизнес портал двама души дошли от някъде си да ни занимават с
                душевните си терзания.
                Нали тъй?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                  Драги ми Privelege,

Колкото и постинги да цитираш от твоя си форум, които сам можеш да си ги редактираш както си искаш, това няма да промени факта, че си лъжец и измамник, както и няма да промени факта, че Инстафорекс е брокер-мошеник. Моят частен случай е само един от хиляди други по целия свят, така че със или без него Инстафорекс си остава мошенически брокер. Това можех да го напиша много по-рано, но си траех, защото все пак живеех с някаква надежда да получа честно заработените пари (от награда в конкурсните теми и от печеливша търговия).

Сега, след като ти и скапания ти брокер убихте тази надежда, вече нищо не ме възпира да си кажа това, което отдавна си го мисля. Съвеста ми е чиста, за разлика от твоята, а мотивацията ми да ви затрия брокера и форума нарастна с цели порядъци. Така че не търси вината в някого другиго, а в себе си и в скапания брокер, на който си съучастник в престъпния бизнес.
                  Затова съм предоставил и линк към разговора, за да е видно, че постовете не са редактирани и си от онези хейтърчета, които първо нарушават условията и правилата, които никога не прочитат, след което опищяват форумите, че брокерът е скам, измамник и незнам си какво.
                  И се питам дали не си от тези 2-3% със сбърканото мислене...
                  С Уважение,
                  Bulgaria-Forex™

Коментар

• Драги ми Privelege,

Колкото и постинги да цитираш от твоя си форум, които сам можеш да си ги редактираш както си искаш, това няма да промени факта, че си лъжец и измамник, както и няма да промени факта, че Инстафорекс е брокер-мошеник. Моят частен случай е само един от хиляди други по целия свят, така че със или без него Инстафорекс си остава мошенически брокер. Това можех да го напиша много по-рано, но си траех, защото все пак живеех с някаква надежда да получа честно заработените пари (от награда в конкурсните теми и от печеливша търговия).

Сега, след като ти и скапания ти брокер убихте тази надежда, вече нищо не ме възпира да си кажа това, което отдавна си го мисля. Съвеста ми е чиста, за разлика от твоята, а мотивацията ми да ви затрия брокера и форума нарастна с цели порядъци. Така че не търси вината в някого другиго, а в себе си и в скапания брокер, на който си съучастник в престъпния бизнес.

Коментар

Освен всичко друго имам проблеми и с една мечка.
                      Матеев, при щраусите те пратих, не при мечките. Пак си се заблудил. Като я видя, друга песен запя:

Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                      Забелязали ли сте, че в YouTube на всеки един клип, дори и на най-готините и най-полезните, има хора, които дават отрицателни лайкове (ръчички). Тези отрицателни лайкове са около 2-3% от всички положителни лайкове. Та искам да кажа, че те това са хората със СБЪРКАНО МИСЛЕНЕ. С такива хора не можете да се разберете, защото мисловните процеси при тях протичат по коренно различен начин от този на нормалните хора.

Тези 2-3% хора са склонни да развият престъпно мислене, както и да лъжат и мамят и дори сами да си вярват. Обществото страда от такива хора, но понеже сме хуманно общество, търпим ги и ги оставяме да живеят на свобода. Примери за сбъркано мислене няма да ви давам, защото тази тема е пълна с такива.
                      Горният пост на някаква изповед ми докарва. Предвид факта, че тази тема също е хейт, т.е. един палец надолу, сигурно Матеев е от тези 2-3% на хората със сбъркано мислене.

Който не вярва, ще му цитирам един него пост от преди 2 години:

Първоначално изпратено от потребител
                      Mateev ти прочете ли договора като си отвори сметка в инстафорекс
                      а прочете ли правилата като си активирал и бонусна сметка
                      макар че това за бонусната сметка ми се стори странно да се възползваш
                      Първоначално изпратено от Mateev
                      Аз също не ги прочетох, но ако някога с мене беше възникнал казус, тогава щях да ги прочета. И ако се окаже, че нещо съм нарушил, щях да си трая. Но ако се окажеше, че съм в правото си, тогава нямаше да се спра докато не ги натикам съответните престъпници в затвора.
                      Целият разговор ТУК.

Та въпросният Матеев нарушава правилата както на форума, в който е бил регистриран, така и на бонус кампанията, като за всяко нарушение на правилата е посочено и с какво и как ги нарушава с конкретния си пост, че да вземе да си поправи поведението.
                      След множество нарушения от негова страна, същият отваря и няколко теми в различни форуми, които са чиста проба хейт срещу мен, базиран на измислени и набързо скалъпени твърдения, които още с първите няколко поста биват развенчани. След като вижда, че хейтът срещу мен няма да го бъде, пристъпва и към хейт срещу Инстафорекс - компанията, предоставила му бонус. Да, ама трейдъри от онзи форум четат и този и са пределно наясно, че Матеев търгува с бонус без депозит, собственост на брокера. Така се стига и до момента, в който и тази хейт операция се разпада.
                      В хода на разговора той твърди, че сме си измислили точка от правилата на бонус кампанията и тя е била дописана специално заради неговия случай. Тази точка е налична още преди това и в 13 други форума. Не бил запознат нея! И как ще бъде, след като твърди, че никога не е чел тези правила в цитирания от мен пост?!

В задачката се пита, ако тези хейтъри, оставящи отрицателни отзиви за клипчета в най-голямата социална мрежа за видео споделяне са със сбъркано мислене и са склонни към престъпления, а Матеев върви по техния път, дали път и той не е склонен към ( или вече е извършил ) престъпления?
                      Last edited by ruseneca; 04.12.2019, 21:44.
                      С Уважение,
                      Bulgaria-Forex™

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Прекалено генерализираш. Може де ят на някои да е бил лош. „Сбъркано мислене”. Обзалагам се, единици - ако изобщо! - биха признали, че самите те не са наред. „Обществото страда от такива хора”? Или страдат някои, че други, не са св включили в общия мисловен ВЯТЪР? Вие тук, като сте в този вятър, сигурно, сте по-добре? На какво ниво, ако не е тайна? Темата беше да разбиеш „Инста„-та. Разби ли ги? Олекна ли ти? Почна ли да правиш по-добри пари от това?
                        - Предполагам, не точно. Тъжно но, какво да „харесам” в този случай, че да не ме броят юнаци като теб, за „сбъркано мислещ” ?

...Не, че ми пука кой знае колко, разбира се.
                        Тебе никой не те брои за сбъркано мислещ. Става въпрос за бандитите от Instaforex и техните български съучастници, които нямат никакви морални задръжки да лъжат, мамят и обират хиляди хора по целия свят. Те това е сбъркано мислене - някой да живее щастливо на гърба на нещастието на хиляди други хора, с ясното съзнание, че това нещастие е предизвикано от него. В това отношение крадците са по-лоши дори и от убийците, защото нанесеното от тях страдание на други хора продължава много дълго във времето. По-сбъркано мислене от това няма как да се намери.

Коментар

Забелязали ли сте, че в YouTube на всеки един клип, дори и на най-готините и най-полезните, има хора, които дават отрицателни лайкове (ръчички). Тези отрицателни лайкове са около 2-3% от всички положителни лайкове. Та искам да кажа, че те това са хората със СБЪРКАНО МИСЛЕНЕ. С такива хора не можете да се разберете, защото мисловните процеси при тях протичат по коренно различен начин от този на нормалните хора.

Тези 2-3% хора са склонни да развият престъпно мислене, както и да лъжат и мамят и дори сами да си вярват. Обществото страда от такива хора, но понеже сме хуманно общество, търпим ги и ги оставяме да живеят на свобода. Примери за сбъркано мислене няма да ви давам, защото тази тема е пълна с такива.
                          Прекалено генерализираш. Може де ят на някои да е бил лош. „Сбъркано мислене”. Обзалагам се, единици - ако изобщо! - биха признали, че самите те не са наред. „Обществото страда от такива хора”? Или страдат някои, че други, не са св включили в общия мисловен ВЯТЪР? Вие тук, като сте в този вятър, сигурно, сте по-добре? На какво ниво, ако не е тайна? Темата беше да разбиеш „Инста„-та. Разби ли ги? Олекна ли ти? Почна ли да правиш по-добри пари от това?
                          - Предполагам, не точно. Тъжно но, какво да „харесам” в този случай, че да не ме броят юнаци като теб, за „сбъркано мислещ” ?

...Не, че ми пука кой знае колко, разбира се.

Коментар

• Забелязали ли сте, че в YouTube на всеки един клип, дори и на най-готините и най-полезните, има хора, които дават отрицателни лайкове (ръчички). Тези отрицателни лайкове са около 2-3% от всички положителни лайкове. Та искам да кажа, че те това са хората със СБЪРКАНО МИСЛЕНЕ. С такива хора не можете да се разберете, защото мисловните процеси при тях протичат по коренно различен начин от този на нормалните хора.

Коментар

Сайта не предполага - сайта е АБСОЛЮТНО СИГУРЕН, че тези брокери в списъка СА ЗАБРАНЕНИ от регулатора на една или друга Европейска държава
                              ...has been categorized as SCAMS by our team
                              Списъкът съдържа уебсайтове, предлагащи търговия с бинарни опции, това не означава, че уебсайтовете за измамни.
                              Има и разлика между това, което една малка група, или една личност, смята за измама.

Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                              ПП: Скоро ще имам собствен форум, в който лъжите и измамите ще са забранени, така че нито едно подставено лице на Инстафорекс няма да може да припари до него. Там ще продължим диалога за измамната схема на Инстафорекс, но без твоето участие. Всичко останали измамени от тебе хора обаче са поканени. Тоест ти си BAN-нат по презумпция още преди да си си създал акаунт.
                              Аз не се и натискам да се регистрирам в твоите форуми!
                              С Уважение,
                              Bulgaria-Forex™

Коментар

• Първоначално изпратено от ruseneca Разгледай мнение
                                Значи предлагаш и да се забранят всички други брокери, които онзи сайт ПРЕДПОЛАГА, че са измамнически. Да забраним въобще и целия сектор, защото срещу всеки брокер има поредица от негативни коментари в глобален мащаб.....
                                Сайта не предполага - сайта е АБСОЛЮТНО СИГУРЕН, че тези брокери в списъка СА ЗАБРАНЕНИ от регулатора на една или друга Европейска държава. Така че твоят форум е ГАРАНТИРАНО НЕЗАКОНЕН НА 100%. Предлагайки на клиентите си да си отварят акаунти в тези 2 забранени брокера ти със сигурност НАРУШАВАШ ЗАКОНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

Повече не знам за какво имаме да си говорим. Ти лъжеш във всеки един твой постинг, така че ми е под достойнството да водя какъвто и да било диалог с тебе.

ПП: Скоро ще имам собствен форум, в който лъжите и измамите ще са забранени, така че нито едно подставено лице на Инстафорекс няма да може да припари до него. Там ще продължим диалога за измамната схема на Инстафорекс, но без твоето участие. Всичко останали измамени от тебе хора обаче са поканени. Тоест ти си BAN-нат по презумпция още преди да си си създал акаунт.
                                Last edited by Mateev; 30.11.2019, 20:50.

Коментар

Working...
                                X