Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Мамили са ме за чужди монети но с дребни суми. Една от ОАЕ с каничка. Иначе след като изпуснах едни много красиви златни реала в една заложна къща на Лъвов мост и огромната опашка в деня когато свърши оная за европейската столица. Бях номер 89 в списъка.
не се хаби .. от километър се вижда, че не си разбирач (аз също не разбирам от редки монети!)
та по-добре наполеони и/или ако имаш достатъчно сухо най-разпространените инвестиционни. ( кругеранди,кленов лист, златен орел,филхармонии или кенгури)
ПП и по-далеч от заложните къщи (точка на сгъстяване на крими контингента)това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
да не са те наиграли с някоя много ценна и рядка пара
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Много моля, той е главатар в друга тема..не си го даваме лесно. За да не излезе чист спам, как мислите, в момента злато или сребро? Инвестиционно, на колеционе се нагледах.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Ами така си е
И песимистите не са ни нужни тукатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Току що проведох интересен следобеден разговор с бивш английски трейдър. Сред тоновете информация с която ме заля, твърдеше, че имало още хляб в ЕТФтата в частност златните и се оплакваше, че цели други сегменти на тази търговия или линеят или замират от 2008ма насам.
Гледам си аз ценови нива на физическото от 2016 г. насам. Има ръст от грубо 100 долара. Е не е баш рали, ама, не е и зле.
Чиърс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ако не е тази - догодина..., но рано или късно ще блести по-силно от 2011-2012
И песимистите не са ни нужни тукаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Айде да ти оправя деня :
златото тази година ще порасне доволнотова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от KondoraАааааа .......не ......
Я си искам старата ..........
Къде , като си влезна и си прОчета , че ше има РАЛИ ...........и ми грейва
Денят ми се осмисля .........
А т'ва сега живот ли е..................
златото тази година ще порасне доволноАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар