IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение

7-8 К ????

Монголски тугрици ????

Щото , ако си над 1984 г, ( 35 г ) в твоя живот няма да видиш тая цена ................ в $$$$

пп Съжалявам ..............

Това добре, ама едва ли ме лъже паметта че точно ти преди броени месеци се заричаше че дау/голд рейшото в обозримо бъдеще отивало на 1-2....
    В светлината на горния пост означава да чакаме дау под 5-6К мейби ?

Коментар

7-8 К ????

Монголски тугрици ????

Щото , ако си над 1984 г, ( 35 г ) в твоя живот няма да видиш тая цена ................ в $$$$

Ааа монголски.........Аз си харесвам зелените.Еми значи ще е мое докато съм жив.Прашинка няма да дам под 8к.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Дорде не видя цена поне 7-8к ще отлежава...ни вода ни хляб ми иска.
        7-8 К ????

Монголски тугрици ????

Коментар

А.........ясно.........
          Нека отлежава..............
          Дорде не видя цена поне 7-8к ще отлежава...ни вода ни хляб ми иска.

Коментар

А на мен не ми дреме.................моето от години си отлежава и чака.........
            А.........ясно.........
            Нека отлежава..............

Коментар

Когато ТИ КАЖАТ , кое е събитието (голямото ) ..................... ще бъдем на около .............. 1750 $ ..............

.
              А на мен не ми дреме.................моето от години си отлежава и чака.........

Коментар

Няма никакво събитие за да е по-голямо.................Само голям гео-политически или икономически шок от рода на Лемън може да задвижи паника и оттам цената чуствително да се увеличи. Индексите в момента са си супер.........В деня на изборите за президент през 2016 ДАУ в един момент падна под 16 000..........Така че паника ще има на евентуално доста по-ниски от сегашните нива и при СЪБИТИЕ..........

Когато ТИ КАЖАТ , кое е събитието (голямото ) ..................... ще бъдем на около .............. 1750 $ ..............

.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
                  Тва ли му беше рипането ?
                  Няма никакво събитие за да е по-голямо.................Само голям гео-политически или икономически шок от рода на Лемън може да задвижи паника и оттам цената чуствително да се увеличи.Индексите в момента са си супер.........В деня на изборите за президент през 2016 ДАУ в един момент падна под 16 000..........Така че паника ще има на евентуално доста по-ниски от сегашните нива и при СЪБИТИЕ..........

Коментар

2019 ще е годината на златото,ерекция,корекция към нови светли бъднини.

Коментар

Купувай акции, сега му е времето. Кризата свърши, идват нови върхове, нови времена.

Коментар

• Тва ли му беше рипането ?

Коментар

На 14 .09 2018 ....... рано сутринта ............

Преди , около 20 дена ........

Днес - сутринта

"Нагледно - очаквам движение по синията или червената пунктирана линия ...................."

да, така си е....ако прекалено дълго очакваш нещо и то най-накрая взима и се случва....когато не го очакваш.....
                          Last edited by aleks262; 04.01.2019, 12:13.
                          препоръка е

Коментар

• На 14 .09 2018 ....... рано сутринта ............
                            Първоначално изпратено от Kondora Разгледай мнение

Да вдигнем малко темата , че от троловете в ''Политика'' , човек не може да поспори за нещо наистина струващо си ....
                            Това за сега е виждането ми за пътя на Златан , в близките дни !
                            Видно е , че ново дъно НЕ очаквам , но ако все пак ме изненада пазара , ще бъде с '' няколко пробити доларчета '' по надолу - не повече !!!!

Най - общо - очаквам ръст - до към 1285 / 1300, без да уточнявам с подробности , вида на структурата на движението , до там
                            Нагледно - очаквам движение по синията или червената пунктирана линия ....................

Преди , около 20 дена ........

Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                            Три месеца по късно ................

Днес - сутринта

Коментар

• Както е тръгнало може и доста над 1350 да видим... мисля си, че може края на януари или началото на февруари официално да се окаже, че сме в нова голяма криза

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
                                Ще ударим 1300 като гледам... още малко да се срине Дау и сме там.
                                1350 според мен ще видим ...... след това ще го мислим
                                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X