Гледам, че ножицата между златото и среброто стана 91. Мисля, че стигне ли 100 среброто ще се активира.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
все още няма голяма инфлация а и масово не се вярва в златото та може да падне стабилно ако минаването над 1,400 се окаже фалстарт. Всички gold bugs вярват че събаряне на съпротивата около 1,400 ще го катапултира към 2,000 но да не стане обратното.
Примерно при дефлация исторически също се представя по добре от картоните.
Значението на $ индекс е ясно.
Важни са също финансовия стрес, както и геополитическия. И не на последно място нивата на реалните лихви.
- 1 like
Коментар
-
все още няма голяма инфлация а и масово не се вярва в златото та може да падне стабилно ако минаването над 1,400 се окаже фалстарт. Всички gold bugs вярват че събаряне на съпротивата около 1,400 ще го катапултира към 2,000 но да не стане обратното.
- 1 like
Коментар
-
Няма да станат така лесно нещата с Китай, но гледайки как от две години централните банки купуват като луди злато според мен нещата ще се променят драстично. Може да се окаже след наколко месеца че новото 1200 долара е 2000 долара. А и като се има в предвид решенията на Базелския комитет все повече натам вървят нещата. Това е мое мнение, може да не съм прав.
- 1 like
Коментар
-
онзи е като луд с картечница.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
по-добре да слезе под 1300, че иначе пътят е ясен и труден (за икономиките имам предвид)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНикъде няма да отиде, до края на деня ще е под 1400, този филм сме го гледали десетки пъти. Имам и искам да е нагоре, но всичко зависи от кукловодитетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнениеFINALLY... GOLD BREAKS OUT THROUGH KEY 5-YEAR RESISTANCE LEVEL
И следващото ниво кое е през тази година?
Коментар
-
FINALLY... GOLD BREAKS OUT THROUGH KEY 5-YEAR RESISTANCE LEVEL
И следващото ниво кое е през тази година?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
Началото на края
Само изчакайте до септември-октомври - над 2000... като дори не включвам повишения геополитически риск.
Просто за последните 5 годинки доста от вътрешните фактори (и дневния ред на някои големи субекти) за натиск надолу се промениха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеКакво се случва днес?
Само изчакайте до септември-октомври - над 2000... като дори не включвам повишения геополитически риск.
Просто за последните 5 годинки доста от вътрешните фактори (и дневния ред на някои големи субекти) за натиск надолу се променихаДо новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеКакво се случва днес?
- 1 like
Коментар
Коментар