If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
има големи дълги позиции 'хартиено' , които нищо чудно да ги пообрулиха вече. Всички тези приказки за количествени облекчения ( да лекуват ликвидни проблеми и липса на разстеж) стресираха много пазарите и доста хора се увлякоха в дълго злато на левъридж. Ако падне под 1450 където вероятно има нова порция стопове ще стане кърваво за кандидатите за бързи пари от жълтото.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Точно Лондон като затвори, (вижда се) почнаха да изсипват тонове хартиени контракти.
Така е, тази седмица кръв ще се лее, докато китайците изтрезнеят и се върнат на работа на 9 Окт.
Точно Лондон като затвори, (вижда се) почнаха да изсипват тонове хартиени контракти.
Така е, тази седмица кръв ще се лее, докато китайците изтрезнеят и се върнат на работа на 9 Окт.
не знам дали трябва да се застрами, но мисля, че БНБ трябва да се замисли за онова злато което замина за Лондон преди 15-16-17 години кога ще се завърне...
Азиатците открай време вярват само на твърдите пари-злато и сребро.Този случай е показателен какви количества от метала има в Китай.Показателен е и колко китайската управляваща върхушка вярва на фиат валутите...........
Винаги има смисъл ако имаш излишни пари!
Вчера си намерих бележка от 2003 г. с която съм купувал Наполеон от ПИБ за 170 лв. - всеки сам да си смята колко % годишно и т.н.
Да, няма какво да се смята, аз по-скоро питах за формата/вида на монетата.
Винаги има смисъл ако имаш излишни пари!
Вчера си намерих бележка от 2003 г. с която съм купувал Наполеон от ПИБ за 170 лв. - всеки сам да си смята колко % годишно и т.н.
как беше "първа спирка 1800, втора спирка 2000 и трета спирка Горубляне на 1300/1350" ....
А тука Кастрото го беше яд, че не се набълбукал от тва с повече и убу че не се е набухал че кат гледам какъв reversal candle има и как слезе от 19 на 17 у бързината ....
чек да го редактирам тва че некой ше го разбере грешно .... т.е. поне да не е покупката на върхара да го ева а да поспадне малко ... те тва исках да кажа ...
Коментар