Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение

Изобщо не е за форекс тема цитирания пост , защото разгежда златото .
Какво нищите ти и още 2-3 си е ваша работа , човека нищи друго и ако не ти е интересно - скролвай или игнор

На мен ми е интересно , забавно и от полза .
След като индиректно заявяваш че хал хабер си нямаш от това което пише човека , защо си позволяваш да го коментираш , още повече че и не си прав . Големите седмични и месечни движения са съставени от дневни и часови .
Предполагам , идеята му е , че човек , който може да отиграе правилно дневно движение е наясно и с седмичното и месечното .
Иначе , ако трябва да си говорим само , златото балон ли , темата би трябвало да е изчерпана .
Златото не е било , не е и няма да бъде балон . Тъй като съм чел темата назад , знам и че това е виждането и на обсъждания от теб форумец

Ако няма , според границите които ти налагаш ( бог знае с каво право ) - темата трябва да се заключи , след постигнатия консенсус .
.
Разгледай мнение

Спредовете са перфектни и не е вярно това което пишеш че са '' отворени доста ''

Разгледай мнение

И , това че ти и лорда не цепите стотинката на две , първо , не е сигурно , особено за втория , да ме прощава .
Второ , израза ти е неправилен , защото тук не става изобщо за някакво цепене на нещо , а е показана сделка със ЗЛАТО , довела до печалба .
И трето , понеже следя дебата , не се превръщай на нещо , което се римува с вестникарска бутка , защото цялото нещо е отговор на породена от теб дискусия , още в петък .
Показа ти се че никакво '' русначе '' не е фактор , който да определя мнението на който и да е .
А ти манипулативно твърдеше точно това ............

Е , Корективния застана в петък срещу '' прогнозата му в четвъртък вечерта и го '' би '' ( така да се каже )

И на теб ти показа

Без страх или притеснение . Все пак , никой друг не го прави .
Така че , прояви малко уважение и стига алабализми
Златото ще расте , разбрахме се . По принцип . Някога .

Коментар