If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Government Deficits and Surpluses in Percentage of GDP
Government Debts in Percentage of GDP
Недоразумението наречено ЕС, сега ще ускори безумния си социализъм Х10!
Дълговете на Италия с текущото свиване на БВП, плюс безпрецедентните нови кредити, само до края на годината от 134% от БВП, ще го доближат до 200%.
Маслинарите от Испания са същата работа!
Съвсем скоро тези, които не са фалирали, ще осъзнаят, че самата конструкция на Еврото е абсурдна и обречена... Много хора са се вторачили в САЩ, но аз очаквам, с отминаването на опасността от вируса, именно в Европа да настъпи тотален крах. Предстоят златни времена за златото. Масовото обедняване на обществата, което дори и в нефалиралите страни, ще бъде незапомнено, няма да позволи, да има среда за какъвто и да е консенсус, относно това, да бъде направен опит да се спаси фалиралия ЮГ. Преди процесите обаче да се развият, ще видим много паника, спасяване на финансови институции и пълна обезценка на еврото, респективно лева!
Американци и китайци няма да позволят рязко поевтиняване на еврото колкото и зле да се окаже Европа.
Government Deficits and Surpluses in Percentage of GDP
Government Debts in Percentage of GDP
Недоразумението наречено ЕС, сега ще ускори безумния си социализъм Х10!
Дълговете на Италия с текущото свиване на БВП, плюс безпрецедентните нови кредити, само до края на годината от 134% от БВП, ще го доближат до 200%.
Маслинарите от Испания са същата работа!
Съвсем скоро тези, които не са фалирали, ще осъзнаят, че самата конструкция на Еврото е абсурдна и обречена... Много хора са се вторачили в САЩ, но аз очаквам, с отминаването на опасността от вируса, именно в Европа да настъпи тотален крах. Предстоят златни времена за златото. Масовото обедняване на обществата, което дори и в нефалиралите страни, ще бъде незапомнено, няма да позволи, да има среда за какъвто и да е консенсус, относно това, да бъде направен опит да се спаси фалиралия ЮГ. Преди процесите обаче да се развият, ще видим много паника, спасяване на финансови институции и пълна обезценка на еврото, респективно лева!
Сори ако е имало на сайта, аз не съм ги видял. А нито Вас, нито Тавекс съм тръгнал да ви търся във Фейсбук...
Първоначално затворих, заради пандемията. Грешно си мислех, че всички ще направят, като мен, доброволно ще прекратят и проблемът ще приключи за месец. Уви, не стана нищо такова. Сега работя основно он лайн, с редки изключения при строги здравни изисквания на сравнително нормални цени. Няколко %-а над стандартните преди, не 20-25 % отгоре. Веднага свалих пазара с цени. Конкуренцията, като ме видя си свали цените на 1 унция до моите с 40 лв. На 100 гр. и 20 Франка монети обаче не могат да реагират.
Дадох много обяснения. Имаше и обяснения на сайта. Включително и написах статия какво се случва с маржовете и защо не си заслужава да се купува злато на тези абсурдни нива. А, в моята група тук имаше маса теми за това какво точно става: https://www.facebook.com/groups/3678345422190457/
Сори ако е имало на сайта, аз не съм ги видял. А нито Вас, нито Тавекс съм тръгнал да ви търся във Фейсбук...
Аз получих имейл, че пак започвате. Не получих обаче, че затваряте, за малко, завинаги или докогато..
Нещо много странно затвори обаче, с някакви нулеви цени. Вместо да драсне някакво обяснение на сайта си
Дадох много обяснения. Имаше и обяснения на сайта. Включително и написах статия какво се случва с маржовете и защо не си заслужава да се купува злато на тези абсурдни нива. А, в моята група тук имаше маса теми за това какво точно става: https://www.facebook.com/groups/3678345422190457/
Здравейте,
мисля че е добре да споменем важно събитие- igold.bg отвори отново. Лично аз имам големи затруднения в доставките от Германия и Австрия!
В конкуренцията е истината!
Нещо много странно затвори обаче, с някакви нулеви цени. Вместо да драсне някакво обяснение на сайта си
Здравейте,
мисля че е добре да споменем важно събитие- igold.bg отвори отново. Лично аз имам големи затруднения в доставките от Германия и Австрия!
В конкуренцията е истината!
Коментар