IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Да видим на колко ще затвори тази вечер доларът щото ако се пльосне на 1.15 както си мисля златото от корекция ще мине пак в ерекция.
    Няма- Пък е и хубаво да се потопи да вземе отново добивни на евтината цена.

Коментар

• Да видим на колко ще затвори тази вечер доларът щото ако се пльосне на 1.15 както си мисля златото от корекция ще мине пак в ерекция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Евала, Круме успя да свалиш рязко спреда на физическото в БГ, грама отново под 100 лева.
        Чакам тройунция под 3000.
        Да може да се пълни отново.
        Ехх PAAS на 11-12 долара да стане пак- А Равновесие чака 250 долара на унция и иска да заточи хората на безлюдни острови щото всички били прокажени- ЦЦЦ какъв свят само. Графиката говори за сериозна корекция. Не ми се сбъдна прогнозата за нов връх май месец. Евентуално ще може да си откупиме мините при по-сериозна корекция. Всяко зло за добро. Важното е че таргета ми за 18 долара злато на бедните се изпълни като по учебник.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krum Atanasov Разгледай мнение
          https://www.youtube.com/watch?v=ZbX9iHdtunQ Малко от мен и това как виждам зтенденциите при златото.
          Евала, Круме успя да свалиш рязко спреда на физическото в БГ, грама отново под 100 лева.
          Чакам тройунция под 3000.
          Да може да се пълни отново.
          Last edited by Todor Sabev; 05.06.2020, 15:50.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=ZbX9iHdtunQ Малко от мен и това как виждам зтенденциите при златото.

Коментар

• И това, което аз прочетох вчера:

Среброто се представя по-добре от златото през последните месеци
              04.06.2020

Коментар

• уххххххх майкооо. таман за късо ми идва тази новинка

Техническият анализ сочи, че поевтиняването на златото и среброто ще е временно

04 Юни 2020 10:00

Коментар

• EK започва втория етап от консултацията за справедливи минимални работни заплати

Еврогейския съюз иска да има единни "справедливи" минимални заплати!

Поредното безумие на този фалирал содомо-гоморат, където фалирали страни ще получават напечатани от въздуха евра, с които ще осигуряват "достоен живот" на гражданите, защото според брюкселските гейове, добрия живот и консумирането на блага, в рамките на висок стандарт, не е достижене, а е "право"!

Стъпка по стъпка, изграждане на "болен" социализъм тип Венецуела, който до сега се изграждаше и беше възможен единствено на кредит, а сега вече, се изгражда на кредит Х10, а в комбинация с шизофренията наречена "зелена сделка", ще бъде на кредит Х100, а може би и повече...!

Коментар

• купувайй купувай еврейчето каза че ще ходи на 1800

Коментар

• за кво ви е тая непотребна антика
                      купете си хартии, аз ще ви продам
                      sell sell sell

Коментар

• златари купувайте . експертът давид соломон от голдман саш каза че щяло да ходи на 1800
                        Last edited by the architect; 03.06.2020, 17:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от sky05 Разгледай мнение
                          oakley не, не смятам, че това ни чака.
                          Благодаря Ви за насоката
                          Просто предполагам, че поне до есента няма да бележи особен връх.
                          Всичко е въпрос до премия на риска!

Случващото се на капиталовия пазар, дори и за най-големите оптимисти, при дадената фактология, едва ли биха си го и помислили, че изобщо би било възможно, като стечение! Така погледнато за капиталовия премията на риска е таква, че навярно 30% корекция или 10% ръст сякаш е 50:50!

При златото 150-250 долара корекция спрямо 400-500 на горе, може би също е 50:50! Да не се окаже, че в търсене на 100 долара на долу, после да трябва да се платят допълнителни 600!

Има едно старо правило, че очевидното из пазарите, което е очаквано от масите, никога не се състоява, а се случва точно обратното!
                          Преди 3-4 седмици всички виждаха как сякаш 1850 ще бъде подминато като малак гара. Не се случи така. Сега, а да падне, а да падне под 1700, нещата с Китай се разпалват, а да падне, започват бунотове в САЩ... в този ред на мисли, към момента 95% от хората са убедени, че в първия момент на успокоение 1650 ще бъде ударено за дни. Историята обаче ни покзва, че подобна убеденост, почти никога не се осъществява на пазарите, а обикновенно се случват събития, които водят до обратна на очакваната от масата посока!

Друг поглед върху ситуацията е този, че една сериозна корекция, може да се окаже, че е абсолютно историческо дъно от тук на сетне, потенциално "вечно", а ние знам, че е твърде амбициозно да се купува близо до абсолютни дъна и да се продава близо до абсолютни върхове! Това може да е само късмет и със сигурност не може да бъде правилно прогнозиране за вход или изход!

Коментар

• падай от бомбата казах . бомбите са бъдещето на тоя плямпащ свят . хяххяхяхяхях

еврейчето сорос май си чертае обърната главичка . ама специално при златото това няма бъдеще

Last edited by the architect; 02.06.2020, 19:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от oakley Разгледай мнение

Ако смятате, че всичко е наред и следват спокойни месеци и години на благоденствие и просперотет - продавайте.
                              Чи що, от 2002 до 2007 и 2009 до 2012 като бяха долу горе такива, а жълтото стана х 6 - та ти би ли продал 2002...

Коментар

• oakley не, не смятам, че това ни чака.
                                Благодаря Ви за насоката
                                Просто предполагам, че поне до есента няма да бележи особен връх.

Коментар

Working...
                                X