Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз като изтървах моментите, сега ще го наблюдавам (((
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение
Аз пък си мисля, че влака тепърва набира скорост, в района на началната гара е и качването е лесно.
Това за сребърния влак.
та влак има, но с билетите е малко сложно.препоръка е
Коментар
-
аз като изтървах моментите, сега ще го наблюдавам (((
Това за сребърния влак.Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Наблюдавай среброто. За златото е ясно.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от oakley Разгледай мнение
Ама само го наблюдавай.
Доволно натрупах сребърни мазнинкиАко една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Наблюдавай среброто. За златото е ясно.
Коментар
-
купувай напольонките
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Invest Man Разгледай мнениеДали може да има скоро корекция? Как мислите?
2%off
Цената пада Корекцията е налице.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Така е .Било е така.И така ще бъде.Хората не са равни нито по акъл ........нито по трудолюбие........и по пишките не са равни.........Всяка уравниловка е времена и постепенно всичко си отива на мястото.
Акъл може да ти се налее (или набие, както е по-модерно да се казва тия дни). Или да си платиш за готов акъл-колко консултанти има само!
Трудолюбието е необходим фактор за успех, но не е единствен...знаеш ли колко трудолюбиви хора познавам, чийто старание и талант в работата ги ползват други?!?
А за пишките...там проблема е до юношеска възраст, после знаеш,че в необходимите моменти разликите стават пренебрежимо малки...нищо, че все добавяме 2 см. отгоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Invest Man Разгледай мнение
Така написано ми звучи, че след първичните проблеми работливите и спестителни хора ще са по-добре спрямо други мързеливи и от много следващи облагодетелствани от кредитната експанзия с фалшиви професии от днешно време.
Не звучи никак зле!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар