така, някой има ли обяснение, защо падна златото?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнениеТошко , ето твойто номериране на по четлива графика .......
Значи .... Грешно е ....
Не може корекцията 'А' да започва от там от където си показал , а именно от червената отметка .. .....
Тя трябва да започва от ..ДЪНО .....на импулса който ще корегира .....
А в твоя случай то е при червената стрелка за нагоре ......
Така както си го дал е абсолютно неясно какво и към кое е участъка в правоъгълника .....
Идеята ти има право на живот , но със променена нотация , при която да са спазени всички правила и норми .......
Просто трябва да се разглежда модела избран от теб но от червената стрелка ..........
И тогава всичко - ток ..........
Ще продаваш ли част от физическите унции? Или вече продаде?
Last edited by Selena; 11.08.2020, 17:59.
Коментар
-
Тошко , ето твойто номериране на по четлива графика .......
Значи .... Грешно е ....
Не може корекцията 'А' да започва от там от където си показал , а именно от червената отметка .. .....
Тя трябва да започва от ..ДЪНО .....на импулса който ще корегира .....
А в твоя случай то е при червената стрелка за нагоре ......
Така както си го дал е абсолютно неясно какво и към кое е участъка в правоъгълника .....
Идеята ти има право на живот , но със променена нотация , при която да са спазени всички правила и норми .......
Просто трябва да се разглежда модела избран от теб но от червената стрелка ..........
И тогава всичко - ток ..........
Коментар
-
Ексчо е "гуру" защото нищо не търгува, а е само един дървен философ. Така и баба знае
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
Разбирам че си придобил самочувствие на ''Гуру'' , с шанаджииското ОЦЕЛВАНЕ от 4 -я път на връо ..... но знаеш ,че като такъв , могат да те припознаят само хора , нямащи и 'абер от графика.....
Ще ме закопаеш , ако представиш НЯКАКВА графика .....дори и от минало време с която да онагледиш очакванията си ...за ''РАЛИИИИИИ'' -то.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнениеEx добре, че бяха Баце и Money, за да придобием верни очаквания за пазара на злато последните година-две.
Най-забавното е, че нямат представа как изглеждат отстрани.
Но пак споделям мнението си, че даже и те допринасят с полезност в темата. Просто трябва да се знае как да се утилизира.
Стига да бъдат използвани като контраиндикатор, вероятността за верен ход се увеличава, включително и сега. Бързо, бързо налазиха в темата, което означава, че $1860-1880 много вероятно да задържи преди да видим нови върхове.
Успех!
Само че Аз не съм писал още , очаквам ли нови върхове или не ...............така че ''индикатора'' който си изграждаш ще е грешен...
Разбирам че си придобил самочувствие на ''Гуру'' , с шанаджииското ОЦЕЛВАНЕ от 4 -я път на връо ..... но знаеш ,че като такъв , могат да те припознаят само хора , нямащи и 'абер от графика.....
Ще ме закопаеш , ако представиш НЯКАКВА графика .....дори и от минало време с която да онагледиш очакванията си ...за ''РАЛИИИИИИ'' -то.
Аз го направих , за да покажа защо на 1360 и до 1700 очаквах ново дъно ................ СЛУЧИ СЕ САМО ПРИ СРЕБРОТО ....
Мога и сега нагледно и подробно да покажа КАКВО И ЗАЩО , очаквам ....
И никой разбиращ от Вълнова теория , не може да каже копче ....защото Грешки - няма да има ......
Ти можеш ли нагледно да покажеш и разбира се да обясниш до къде , защо ........ защо 1860 ..... Какво разглеждаш там ...
Просто да обясниш защо мислиш така .............
пп.... А както и да се чувствуваш в своята си главица , мисля че не може да степенуваш пишещите в темата за полезност ....
Твойта роля беше 4 години да ревеш РАЛИИИИ...............
Накрая уцели .......Но то нямаше човек , който да не е убеден в новите върхове ...... Пътя , беше интересно да се прогнозира .....
А твойто ...като на лъжливото овчарче.....'ВЪЛЦИ ВЪЛЦИ''....и така три пъти , като на 4 -я го набили .....
Добре че при теб , на 4-я път вълците сами слезнаха ......ама и ти не знаеш , ЩО .....
.
- 1 like
Коментар
-
Проблемът със златните бъгове не е че са тъпи, празноглави или малоумни. Няма такова нещо
Просто са маниаци и това ги прави развалени часовници, които показват точно време един, най-много два пъти на десет години и... не правят никакви печалби. Само се въртят в кръг. И сега така ще стане и така ще е
Коментар
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение... което означава, че $1860-1880 много вероятно да задържи преди да видим нови върхове.
И що баш тези числа....не може ли още едно поне 30-50-80$ по доле да иде като тъй и тъй ще се тества върха от 2011, що пък не и от 2012 ?
Опасни терци сте това техничарите, и едни такива егоцентрични....всеки му говорят различно чертичките, няма двама на 1 мнение, един с един не можете да мелите и да се понасяте даже
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ex добре, че бяха Баце и Money, за да придобием верни очаквания за пазара на злато последните година-две.
Най-забавното е, че нямат представа как изглеждат отстрани.
Но пак споделям мнението си, че даже и те допринасят с полезност в темата. Просто трябва да се знае как да се утилизира.
Стига да бъдат използвани като контраиндикатор, вероятността за верен ход се увеличава, включително и сега. Бързо, бързо налазиха в темата, което означава, че $1860-1880 много вероятно да задържи преди да видим нови върхове.
Успех!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Нали щеше да слиза на 1200 бе баце...
що се затри?
Защо и причинините за това предположение ....съм давал назад много пъти ГРАФИЧНО И НАГЛЕДНО ....разбираемо и за по незапознати с графиките .....
До 1700 имаше шанс да се случи ..... ВСЪЩНОСТ ..то се случи .... НО ПРИ СРЕБРОТО ....
Ако разбираш и имаш графика пред себе си ...погледи НОВОТО ДЪНО при Среброто ....МАРТ месец .....
Това очаквах да стАНЕ И при Златото .... но .... Как да правят пари маркетмейкърите ако не не изпързалят ....
Винаги съм твърдял че НОВОТО Дъно ще бъде бързо , светкавично , и след това НОВИ ВЪРХОВЕ .....
ехххх -чо си мисли че като пише за нов връх от 2016 ....е открил топлата вОда....
Всичко беше ясно .....
- 1 like
Коментар
Коментар