Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Мойто злато както съм казвал и преди години е при пъври покупки изобщо в живота 2015г. средната ми цена е от най-ниските за този период и съм усреднявал в дъната при много по-евтин долар, което ще рече, че средната ми цена в евро е още по ниска и от дъната при долара на злато.
Сега кризата март хванах за усредняване уникални цени при минодобивачите и там стойностите вече са в небесата.
Просто с тебе си правя гаргара, защото ти си от този тип хора, които са интелектуално посредствени и средняци акто интелект, но се бараш за много умен и се опитваш по нагъл начин да поучавш другите хора и да им "даваш" акъл, като сам за себе си нямаш!
Ако не беше нагъл и злобар изобщо нямаше да ти коментирам и постовете. Ти си пръдня на стадион! Нещо, което е просто шум!
Има нещо много комплексарско в това, типаж като теб при всеки спад на златото да идва и да реве като ученичка в темата на инвестиралите в злато, докато тези инвестирали в злато не ходят да ти обясняват 24/7 в темата за NYSE, колко тъп си като си дълъг на акциите и какъв бунак си всъщност и как ще ти се "Е**е майката". Защо ли?
Просто защото инвестиралите в злато си гледат тяхната игра и не се занимават да пилят сол на главата на някой плужек като теб и да му се обясняват, както правиш ти!
Има разлика нали?
Коментар