IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• С две думи. Под България има злато. Доста. Спряна е поредната концесия по уж екологични съображения. Пак канадците са искали да я лапнал и хоп - еколозите не са дали. Може и да е за добро. Аман от англосаксонци.

Който иска да търси повече. Нашата работа е следната: вода гази - жаден ходи.
    Last edited by RUBLA; 10.09.2020, 15:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
      Ако видим върховете през

14 Сеп 2011 -1829,
      На 14 сеп. 2011 , такава цена нЕма но всички земни графики ..........................

Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
      дааа, приспособи инфлацията към върховете на 80 и 11-та година, колко се получава, питай Фибоначи де,
      естествено това ще са някакви максимални върхове, трябва да ги приспособим със ТА .... със правилната графика обаче
      Няма какво да се приспособява ............... приспособих ти вафла от 5 ст. . И ? Какво ?
      Така е със всяка стока и пари . Но какво ти влиза в употреба това . Как можеш да го използваш за финансово- паричен резултат . Никак !
      Математическа заигравка на голден бъговете по разни сайтчета и блогчета ...................
      Освен това , не се използва за целта Фибоначи ......нито пък графика ...... Калкулатор и лист хартия , стигат ........

Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
      е, не, твоето не е свършен факт ....братчед, морето застуде май, духа ли там ???
      Т.Събев казва като взима нешо, ама сега, не вчера, или оня ден
      Съжалявам че не съм ти се отчел на секундата след входа , но не знаех че е необходимо . ..............
      А и нея просто я дадох , за да обобща и онагледя цялото предходно обяснение .....
      На нивото ,което съм дал предишната седмица , на фигурата която съм дал преди повече от 20 дни ..... и как постъпвам при тези си предположения. Със '' план ..... изчакване на момента ....... вход ..... възможно минимален стоп .......приличен таргет ..''
      Това трябва да ти е интересно и да му обръщаш внимание ......
      Другото е моя работа

Всъшност , аз доста често влизам в сделка или пък затварям ....... Трябва ли да ти съобщавам за всяка , на минутата .....
      Например в златото от вчера имам още една покупка на 10 унции на цена 1925 след като корекцията от първия импулс се отби от нивото 61,8%
      Но не съм го споделял , защото е извън контекста на обясненията за триъгълника и нивото от миналата седмица 1902 .............

пп Не съм на море вече . Край на дългата ваканцията . Бачкане яко чак до Н.Година ...........
      Last edited by Correctively objective; 10.09.2020, 08:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
        1980 сме яли вафли от 5 ст., но към днешна дата май сме яли вафли от 2 лева ...............
        дааа, приспособи инфлацията към върховете на 80 и 11-та година, колко се получава, питай Фибоначи де,
        естествено това ще са някакви максимални върхове, трябва да ги приспособим със ТА .... със правилната графика обаче

Цялата тази галимация съм я осребрил със покупка на 25 унции на 1907 със стоп от 5 $ на 1902 ,както съм написал преди 7 дена .
        е, не, твоето не е свършен факт ....братчед, морето застуде май, духа ли там ???
        Т.Събев казва като взима нешо, ама сега, не вчера, или оня ден

Този коментар от Selena е изтрит от RUBLA
        Причина: Линк към конкурентна медия.
        Селена, не слагай линк, само пиши медията
        Last edited by hazard; 09.09.2020, 22:54.

Коментар

• Естествено , това няма да е единствения вход до края на движението ..... (ако е до 2100 /2150 ) ....
          Ще влизам в сделка и ще затварям и нагоре и надолу ............ според очакванията си .....
          Този трейд го споделих , защото беше перфектен откъм параметри и условия .....
          А и бях обявил предварително нивото ......................
          Така се прави ...............
          А не на свършен факт някой си да напише ...... '' Я , ура то 1900 държело още ''

Ма нема лошо , де ............ Кой колко може ...............
          Last edited by Correctively objective; 09.09.2020, 18:25.

Коментар

За нагоре : като цялостна 4 -та ............във вид ''триъгълник''

Като ''В'' вълна от по мащабна 4-та , но като резултат , като горния вариант ..............

Третия възможен вариант е рязкото снижение от 07.08 да е двоен зигзаг (W) , с пследваща , неизвестна за сега по форма вълна (Х) и последващ двоен зигзаг (Y) , който ще завърши ПОД (W) ......... И това ще е само първата част от снижението в този модел

Разглежданите варианти са в рамките до Н. Година ...................

Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение

И трите варианта са все още ''действащи'' и възможни.................Хубавото е че наближава развръзката .............. Триъгълника , който прогнозирах , че ще се развие е на своя ФИНАЛ ...............

Пробив над 1992 или под 1902 , ще отстрани някой от вариантите ............................

П.П Честито достигнато 1.20 при EUR/USD ( нали така се вика тука '' Честито'' )................

Написах за този тренд в началото на март , като реплика на пост на Мики Флорида за смърт и краш на еврото ....

Сега , малко ще корегираме ... Възлово ниво - 1,17
            На 2.09 при цена около 1950 написах че възловото ниво е 1902. На 1906 - 4 $ по високо цената отскочи за да продължи по начертания предполагаем път от мен
            Вариантите от цитирания пост по горе остават валидни .........
            В първия вариант , с корекцията във вид на триъгълник за 4 вълна е приключено и този ръст (при пробив на 1992 ) ще доведе до нов връх.
            Във втория вариант , сегашния отскок е заключителен лег (e) от триъгълника (В) и следва нов мощен импулс надолу след завършването на (е).................
            (е) може да достигне до 1990 , а може и да е само 50% от предишннатo (d) спускане .
            Важното е да не пробива 1991 $
            Цялата тази галимация съм я осребрил със покупка на 25 унции на 1907 със стоп от 5 $ на 1902 ,както съм написал преди 7 дена .
            Ето такива са моментите за добър трейд на запознатите с Графиката ...
            План възоснова на познания ..... изчакване на момента ....... вход ..... възможно минимален стоп .......приличен таргет .....
            Правилния стоп вече на сделката е на 1919.
            Където и е моя ..... ................... Защо .....е друга тема
            Каквото и да стане от тук на там ........ В най лошия вариант 300 € са в торбата .............. В най добрия ..... ще видим на 1992
            Last edited by Correctively objective; 09.09.2020, 18:10.

Коментар

Дори и да е за надолу - за под 1900 - трябва му още един път леко нагоре ....25, 35 , 45 долара и ....тогава...........
              Казано на 4.09 . при цена 1915 . Сега сме 1945 ....................................

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                Ако видим върховете през
                21 Яну 1980 - 843
                14 Сеп 2011 -1829,
                е, теоретично, ако приложим Инфлацията досега, Печатането И Раздаването на пари, Несигурността, Безработицата, Ниските Лихви, Икономическия Спад, Майката на Рецесиите, Вероятните Бунтове в САЩ,
                защо до другата есен или по-следващата, да не докосне 3000 ?
                Някъде ги имаше приспособени върховете от 1980 и 2011 към днешна дата, ами, бяха доста над 3к.
                Това в червеното го няма на нито една графика............... .Объркал си цифрите.
                В синьо пък е някаква глупост измислено - приравнена от златните буболечки ...,

1980 сме яли вафли от 5 ст., но към днешна дата май сме яли вафли от 2 лева ...............

Коментар

• прави впечатлениче, че стъпалцето 1900$ държи доста добре... изненадващо добре даже.
                  предстои много икономически тежка зима (дано не и пандемично тежка) и очаквам популизма на големите риби да продължи с пари от въздуха, неизплатим дълг и спонсориране на избирателни единици...говоря глобално...

ако се случи следващото стъпалце ще е над 2200$ за унция
                  Last edited by bertram; 09.09.2020, 17:32.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Ако видим върховете през
                    21 Яну 1980 - 843
                    14 Сеп 2011 -1829,
                    е, теоретично, ако приложим Инфлацията досега, Печатането И Раздаването на пари, Несигурността, Безработицата, Ниските Лихви, Икономическия Спад, Майката на Рецесиите, Вероятните Бунтове в САЩ,
                    защо до другата есен или по-следващата, да не докосне 3000 ?
                    Някъде ги имаше приспособени върховете от 1980 и 2011 към днешна дата, ами, бяха доста над 3к.

Коментар

.. Поздрав за Спарта.. .
                      Мерси,Баце!

Лепс е голям и затова е с индивидуални санкции да не посещава америка(бил певец на руската мафия.....а то такава не съществува)!

Бубчовците-златни напълно ги разбирам! Вермахта е специалист по блицкриг до лятото на 1941 защото завладява Европа с политически празни обещания и практически без да воюва.И резултатите му действително внушават респект до момент до който не влизат в реални бойни действия без политически преговори и отстъпки от противника..

Бубчовците затова бързат за 3000 - 5000 - 10 000 - 80 000,залагайли на плитка стратегия за да избягат приживе от катастрофалните крайни резултати!

Не съм вълновик, може и да бъркам за 3000 но ако Германия не се раздели,то тогава Женева трябва да стане атлантическо пристанище за да светне въпросната котировка.Най-малкото което е руснаците ще почнат да разпродават злато-резерва защото резерва е резерв за да се управлява,а не да се стиска до безкрайност...
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                        Аууууу Злото се съпротивлява като Беларуски партизанин в Беловежката гора. Ние знаеме, че не се раждал на земята по-корав партизанин от Беларусина и той винаги побеждава, дори срещу него да се е изправила най.могъщта армия съществувала някога в човешката история Вермахта. Чакаме катяшите за ознаменуват 2200 скоро усещате ли го, като мирис на Мастика / приликите с лица и събития е случаен/ Но не си мислете, че на 3000 означава, че знамето върху Райхстага е забито това е само пробива при Сталинград / Волоград/ До знамето има още време и борба.
                        .................................................. .................................................. ...................

Не те слуша главата , както предположих снощи ................ Ще пия и тази вечер 2 бири за тиквурата ти .... да се оправи

Ти и за нефта тръгва за 200 $ барела , като ген. Паулус и ген. Ромел , но за разлика от тях (единия почти мина на страната на СССР , а другия се самоуби ) се върна до Берлин ( 8$ барел) , като попикан ефрейтор , омотал главата си с гащите , да му не паднат ушите

П.П .............. Поздрав за Спарта .......

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                          Но не си мислете, че на 3000 означава, че знамето върху Райхстага е забито това е само пробива при Сталинград / Волоград/.
                          Уважавам мнението ви обергрупенфюрер,но 3000 ще има само при разделена (Източна и Западна) Германия:

..Пусть глаза мои молчат,
                          Молча смотрят на луну,
                          Если кто поймает взгляд,
                          Поторопится назад,
                          Сам не знаю, почему...
                          https://www.youtube.com/watch?v=ggq_Zw-IRDQ

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Аууууу Злото се съпротивлява като Беларуски партизанин в Беловежката гора. Ние знаеме, че не се раждал на земята по-корав партизанин от Беларусина и той винаги побеждава, дори срещу него да се е изправила най.могъщта армия съществувала някога в човешката история Вермахта. Чакаме катяшите за ознаменуват 2200 скоро усещате ли го, като мирис на Мастика / приликите с лица и събития е случаен/ Но не си мислете, че на 3000 означава, че знамето върху Райхстага е забито това е само пробива при Сталинград / Волоград/ До знамето има още време и борба.

Коментар

• Аха, мислих, че като Ексчу имаш разни специални нива и се опитвам да хвана логиката с числата... ама той Ексчу колко ги разбира тези работи е друг въпрос

Опаааа ... вторачил съм се в часовите графики и въобще не поглеждам свдмичната.....

Разбрах , какво имаш предвид за 1921 ....

По скоро - не .....
                              Ако затвори под 1921 ..........ще е 8 дневен бар , направил това.......... Както виждаш при предишните не е довело до нищо особено ..

Коментар

• А, не се засягам. Не съм трейдър и за сега нямам идеята да ставам. Парите са ми в акции, които държа с години и за сега нещата вървят добре там

Фундаментално очаквам дигане на лихвите по дългосрочните ДЦК и ако съм прав за това, съм почти сигурен, че златото ще трябва да падне. Но не мога да кажа точно с колко На око си мисля за нива от 1400-1500 към края на 2021 или началото на 2022

Не съществуват Има няколко метода за анализ на Графиката . И един от тях е Техническия Анализ ( ТА) ........без да е теория .........

Числата който си написал (цените) , на мен не ми говорят нищо (за мен не са важни зони ) .
                                . Дали ще затвори под или над 1921 дневния бар , е без значение за каквото и да е като посока движение ..... (за мен )

Обикновенно хората работещи с графика , казват какво имат предвид , като споменават дадено ниво или цена .... Иначе другите работещи със същата графиката , трябва да гадаят ( така прави напр . ехххххчо )

Но ти си фундаменталист (новинар ) и това не го знаеш а и не те касае .....
                                Без да се засегаш , фундаменталистите като теб и Мики Флорида са най бавните и губещи трейдъри .................
                                Затова и рядко ги има .............

Фундаменталите по принцип са инвеститори ......
                                Графиците ( ТА , барови конфигурации , Вълнови анализ , Обемен анализ) са спекуланти ................

Оттук идва и неразбирането помежду им ............или закачките .............

Коментар

Working...
                                X