IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от interess Разгледай мнение

Само ти ще спечелиш, от целия цирк и ще се шириш из цялата "СЕЛЕНА"

СИЧКО ДРУГО, КЕ ОКАПЕ И ЖИВОТ НЕМА ДА ИМА.

Усещаш ли, какъв ще е живота на планетата по твоя сценарии, или нещо да си напишеш.

Ще оцелеят готовите да оцелеят.Тези които имат инстинкт за оцеляване и приспособяване.Всичко друго ще окапе или ще се влачи по корем.Живота по моя сценарий ще е лош......Много ....много.......лош......Без хепи енд за масовия зрител........
    Last edited by Hermes73; 29.11.2020, 13:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

В идвщите времена АкВаРиУмНиТЕ РИБКИ-ОФИС ПЛАНКТОНА от милионните градове ще понесат големия унищожителен удар от срутването на системата.......Заради този офис планктон е и цирка с КУРОНАТА..............В новия пост-фиатен свят те са непотребни ....Те и уменията им ............А БЛАТОТО е студено и опасно..........Пълно с хищници и рибари.........
      Само ти ще спечелиш, от целия цирк и ще се шириш из цялата "СЕЛЕНА"

СИЧКО ДРУГО, КЕ ОКАПЕ И ЖИВОТ НЕМА ДА ИМА.

Усещаш ли, какъв ще е живота на планетата по твоя сценарии, или нещо да си напишеш.

Коментар

Еми какво да пиша?!?Че вървим към светли бъднини?!?Или че илюзията създъдена от трилионите въздушни пари ще продължи вечно?!?Аз съм практичен човек.През целия си живот съм бил практичен и съм търсил точни и ясни логически обяснения на ставащите неща .Обяснения с простички думи та да ги разбере и човек далече от темата.И стигна ли до темата ЩО Е ПАРИ днес аз виждам САМО И ЕДИНСТВЕНО ФИЗИЧЕСКОТО злато.........Долари евро и другите принтирани с трилиони ОБЕЩАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ аз не ги виждам дългосрочно като пари а като инструмент за придобиване на имоти злато и ценни вещи които могат да ми послужат в момента в който ВЕЛИКАТА ИЛЮЗИЯ на фиат парите се срути......А ТЯ В МОМЕНТА ПРЕД ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ СЕ РУШИ.........Но малцина могат и искат да видят какво всъщност става.....Всеки един грам който съм купил бих купил пак на същите пари и НЯМА да съжалявам............Защото накрая само то ще остане от финансовите ми активи.Много трудно ще ме сложи някой в джоба си........Много.......Още повече от тия дето са аквариумни рибки гледащи с благоговение гРаФиКиТе.......Навън в РЕАЛНОТО БЛАТО такива ги излапвам на КИЛО...............Капацитет имам достатачно за да видя МОШЕННИЧЕСКАТА система на фиат парите.....Почерпен от ДОСТА по-интелигентни и разбиращи темата хора.........От БАЦЕТА и тем подобни драскачи ................Поста на Хазарт за мен води само и единствено до извода че ни чака голям и дебел..........И че в такива времена оцеляват само приспособимите и подготвените за такива времена..........
        В идвщите времена АкВаРиУмНиТЕ РИБКИ-ОФИС ПЛАНКТОНА от милионните градове ще понесат големия унищожителен удар от срутването на системата.......Заради този офис планктон е и цирка с КУРОНАТА..............В новия пост-фиатен свят те са непотребни ....Те и уменията им ............А БЛАТОТО е студено и опасно..........Пълно с хищници и рибари.........

Коментар

• Първоначално изпратено от Big Brother 666 Разгледай мнение

Това го пишеш от години , и непрекъснато ни занимаваш със нещо средно между фентъзи и апокалиптичен хорор . Който щял да става ...някога си .
          Направи си блог и се тренирай ..... Може и да задминеш Толкин ..
          Тук трябва да се пише конкретно ....Цени , Нива , Обосновка , Алтернатива ................Ясно и Точно .....
          А и след като не си отяварял ГРАФИКА , къде си тръгнал , бос през копривата .............
          Забавни са ти постчетата , докато започнеш да отричаш смислените такива на другите ...
          А явно си и купил точно на върха , защото си и леко ядосаничък
          Да обявяваш някой за трол , който може да те сложи в джоба си и да те продаде и купи 10 пъти , докато въобще разбереш къде си ....... За по темата става въпрос .
          Та по полека ....Времето е пред нас ...Ръкопляскай си на прозлатарските постове , но не се изказвай за други , защото нямаш капацитета .
          Казвам ти го , като на приятелче
          Виждам че не си и осмислил поста на Хазарт ..... Той изобщо не е в подкрепа на твойте мисли и размисли

много поздрави от Корективния
          Еми какво да пиша?!?Че вървим към светли бъднини?!?Или че илюзията създъдена от трилионите въздушни пари ще продължи вечно?!?Аз съм практичен човек.През целия си живот съм бил практичен и съм търсил точни и ясни логически обяснения на ставащите неща .Обяснения с простички думи та да ги разбере и човек далече от темата.И стигна ли до темата ЩО Е ПАРИ днес аз виждам САМО И ЕДИНСТВЕНО ФИЗИЧЕСКОТО злато.........Долари евро и другите принтирани с трилиони ОБЕЩАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ аз не ги виждам дългосрочно като пари а като инструмент за придобиване на имоти злато и ценни вещи които могат да ми послужат в момента в който ВЕЛИКАТА ИЛЮЗИЯ на фиат парите се срути......А ТЯ В МОМЕНТА ПРЕД ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ СЕ РУШИ.........Но малцина могат и искат да видят какво всъщност става.....Всеки един грам който съм купил бих купил пак на същите пари и НЯМА да съжалявам............Защото накрая само то ще остане от финансовите ми активи.Много трудно ще ме сложи някой в джоба си........Много.......Още повече от тия дето са аквариумни рибки гледащи с благоговение гРаФиКиТе.......Навън в РЕАЛНОТО БЛАТО такива ги излапвам на КИЛО...............Капацитет имам достатачно за да видя МОШЕННИЧЕСКАТА система на фиат парите.....Почерпен от ДОСТА по-интелигентни и разбиращи темата хора.........От БАЦЕТА и тем подобни драскачи ................Поста на Хазарт за мен води само и единствено до извода че ни чака голям и дебел..........И че в такива времена оцеляват само приспособимите и подготвените за такива времена..........
          Last edited by Hermes73; 29.11.2020, 12:32.

Коментар

С графики НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ....Графиките са за ОвЦеТе........Интересувал съм се и сега се интересувам само от ФИЗИЧЕСКО ЗЛАТО.Но то е за хората с пари в брой............
            Това го пишеш от години , и непрекъснато ни занимаваш със нещо средно между фентъзи и апокалиптичен хорор . Който щял да става ...някога си .
            Направи си блог и се тренирай ..... Може и да задминеш Толкин ..
            Тук трябва да се пише конкретно ....Цени , Нива , Обосновка , Алтернатива ................Ясно и Точно .....
            А и след като не си отяварял ГРАФИКА , къде си тръгнал , бос през копривата .............
            Забавни са ти постчетата , докато започнеш да отричаш смислените такива на другите ...
            А явно си и купил точно на върха , защото си и леко ядосаничък
            Да обявяваш някой за трол , който може да те сложи в джоба си и да те продаде и купи 10 пъти , докато въобще разбереш къде си ....... За по темата става въпрос .
            Та по полека ....Времето е пред нас ...Ръкопляскай си на прозлатарските постове , но не се изказвай за други , защото нямаш капацитета .
            Казвам ти го , като на приятелче
            Виждам че не си и осмислил поста на Хазарт ..... Той изобщо не е в подкрепа на твойте мисли и размисли

много поздрави от Корективния
            Last edited by Big Brother 666; 29.11.2020, 12:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius

Пишеш си глупостите и после с другия си ник/за което съм сигурен/ сам си се поздравяваш.Еваларка ти прая!
              Глупостите ??
              Изглежда нямаш и капка срам .
              Кой на 1900 писа че купува и сяда да си люпи семки (демек , всичко е предрешено и той и другите малоумници -бъгове , са над нещата )
              Кой на 150 $ по ниско , написа че ''маааааалко ще позачака ''
              Просто смешно , откъде и да го погледнеш като хронология и ценово .
              Ето това са чисти глупости ...... а не безпочвените ти обвинения , че всеки който пише против вманиачените ви представи за златото съм аз !!
              Аз съм само Месинджър и нямаше и да се включвам изобщо ако не беше временното затруднение на човека с графиките
              По твоята логика ,всички бъгове с едноподлогови изречения , изказващи одобрение към сказките на крумчо или флорида , би трябвало да сте ''одобрителните '' им никове ... А ?

Първоначално изпратено от Selena
              О, това обяснява нещата ...
              Мислех , че си отлепила от Нулата и вече си на Левъл 1 ...... Но Груев си е прав , колкото и да се съмнявах . Безгранична си !

Първоначално изпратено от Selena
              Кое не е по темата? Че през предпоследната седмица на декември цената на златната обикновено унция пада и е било така от 2016 г. насам? Или се трие без да се чете?
              Първо , няма никаква връзка това твърдение с нищо ,
              Второ , разбира се че НЕ Е ВЯРНО . Но явно и ти като Херместчо не си поглеждала графика и плещиш на ангро . Както когато '''обяснява'''' на Баце за хартиените и физическите унции .
              ТОЧНО 2016 , 2017 , 2018 , и 2019 предпоследните и последните седмици на ДЕКЕМВРИ , златото РАСТЕ !!! ...Чуеш ли - РАСТЕ !!
              Тоест ,написаното от теб е една глупост , която има тежеста на .....глупост
              Искаш ли графика ???
              Last edited by Big Brother 666; 29.11.2020, 11:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                Живеем в перфектен сантимент за покупка на тенекето.
                Ама именно, този актив се купува, когато е нежелан, а не когато на строежа разпалено си говорят за него.

Подложено на манипулации, даже го отделиха от доларовата корелация. (статистически, при кризи, долара е нисък)

Няма налични финансови стимули, не се знае и кога, но акциите и оборота са на много високи нива.
                "179.9% market cap vs. GDP. The widest market disconnect from the economy ever" , Тесла, със РЕ1000, струва повече от Беркшир Хатауей.

Камионите със 95%те успешни ваксини, които ще върнат стария спокоен ред - вече били са тръгнали.

Новия финансов министър и/или ФЕД няма как да игнорират дълго, смъртно зависимата американска икономика от стимули, ЕЦБ, АЦБ и ЯЦБ - също.

Изборите в САЩ вече са минали, имаме президент, може ли сме "да спим" спокойно (все пак ще изчакам до 20 Януари), докато се изчисти тоя Параграф 22.
                Ако Тръмп остане в Овалния офис, политическата левица ще го обвини в узурпиране на президентството и ще има масови бунтове по улиците. Консервативните ще бъдат изкушени от идеята за въвеждане на военно положение
                Ако Байдън влезе в Белия дом, той ще опита да наложи локдаун от 4-та степен, подобен на локдауните в Австралия, Франция, Германия и Великобритания; може би даже по-лош.
                Икономиката ще се срути, консервативните ще въстанат, а Байдън ще вземе мерки с военно положение.
                (Де Бласио върна КПП в Ню Йорк, за влизащи в града - или негативен тест или 14 дена карантина).

Евентуален спад на борсите ще подложи цената краткотрайно на натиск, в предвид покриване на ливъриджа при акциите.
                Както и малки и големи инвеститори да бъдат увлечени да продават, "изпускайки" келепира при борсите.

Хедж във евро е задължителен, при предишната криза от 2008, еврото падна до 1.58 спрямо долара.
                Дългосрочни прогнози е трудно да се правят, впредвид войната срещу кеша и че криптовалутите са ключова цел на Новия световен ред.

Браво Хазард.Добро описание на ситуацията.Добър изход за тези с розовите очила в момента няма.Нещата градират от зле към по-зле.

Коментар

• Първоначално изпратено от interess Разгледай мнение

Твоите графики, също ги видяхме. Точни или не, видяхме ги, ако не се лъжа 0 бр.
                  И на много други.

Ония за когото пишеш е неудобен, много неудобен, нали.

На приказки го докарваш, горе долу,
                  и още дузина други никове ти приглася,
                  ама карай.

За мноооогооооо дългосрочно, може и да сте прави.

Иначе си............................................... "ТОПКАТЕ ТОПКАТА НА МЕСТО"
                  ​​​​
                  Тоя лаф много ме кефи, признавам, даже се хващам,, че го ползвам често.

Успех на всички МЕЧКИ, БИЦИ и Баскетболисти
                  С графики НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ....Графиките са за ОвЦеТе........Интересувал съм се и сега се интересувам само от ФИЗИЧЕСКО ЗЛАТО.Но то е за хората с пари в брой............

Коментар

• Живеем в перфектен сантимент за покупка на тенекето.
                    Ама именно, този актив се купува, когато е нежелан, а не когато на строежа разпалено си говорят за него.

Подложено на манипулации, даже го отделиха от доларовата корелация. (статистически, при кризи, долара е нисък)

Няма налични финансови стимули, не се знае и кога, но акциите и оборота са на много високи нива.
                    "179.9% market cap vs. GDP. The widest market disconnect from the economy ever" , Тесла, със РЕ1000, струва повече от Беркшир Хатауей.

Камионите със 95%те успешни ваксини, които ще върнат стария спокоен ред - вече били са тръгнали.

Новия финансов министър и/или ФЕД няма как да игнорират дълго, смъртно зависимата американска икономика от стимули, ЕЦБ, АЦБ и ЯЦБ - също.

Изборите в САЩ вече са минали, имаме президент, може ли сме "да спим" спокойно (все пак ще изчакам до 20 Януари), докато се изчисти тоя Параграф 22.
                    Ако Тръмп остане в Овалния офис, политическата левица ще го обвини в узурпиране на президентството и ще има масови бунтове по улиците. Консервативните ще бъдат изкушени от идеята за въвеждане на военно положение
                    Ако Байдън влезе в Белия дом, той ще опита да наложи локдаун от 4-та степен, подобен на локдауните в Австралия, Франция, Германия и Великобритания; може би даже по-лош.
                    Икономиката ще се срути, консервативните ще въстанат, а Байдън ще вземе мерки с военно положение.
                    (Де Бласио върна КПП в Ню Йорк, за влизащи в града - или негативен тест или 14 дена карантина).

Евентуален спад на борсите ще подложи цената краткотрайно на натиск, в предвид покриване на ливъриджа при акциите.
                    Както и малки и големи инвеститори да бъдат увлечени да продават, "изпускайки" келепира при борсите.

Хедж срещу еврото е задължителен, при предишната криза от 2008, еврото падна до 1.58 спрямо долара.
                    Дългосрочни прогнози е трудно да се правят, впредвид войната срещу кеша и че криптовалутите са ключова цел на Новия световен ред.

Last edited by hazard; 29.11.2020, 11:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73

Тава чудо ще излезе мноооооооооооооооого ников трол........Едно от чудесата на форума.да ни е живо и здраво..........Пълен игнор на всичко написано от него под всякакъв ник.Пълен игнор.........
                      Твоите графики, също ги видяхме. Точни или не, видяхме ги, ако не се лъжа 0 бр.
                      И на много други.

Ония за когото пишеш е неудобен, много неудобен, нали.

На приказки го докарваш, горе долу,
                      и още дузина други никове ти приглася,
                      ама карай.

За мноооогооооо дългосрочно, може и да сте прави.

Иначе си............................................... "ТОПКАТЕ ТОПКАТА НА МЕСТО"
                      ​​​​
                      Тоя лаф много ме кефи, признавам, даже се хващам,, че го ползвам често.

Успех на всички МЕЧКИ, БИЦИ и Баскетболисти

Коментар

Аз пък продадох на 1950 $ и сега си похапвам бадемки
                        евала брадърче

Коментар

............са именно ФУНДАМЕНТАЛИСТИТЕ , които чакат и разчитат на новини за да си заложат парите .
                          Даже, по скоро те неистово търсят новини , след като си загубят парите , за да си обяснят някак загубата
                          Тук има няколко , интересно и увлекателно пишат , но ......... Много лоши резултати

Обратно - имам познат който още на 1.10 .2020 начерта текущия път на златцето ..... но той , по принцип , плюе на новинките ...''.като цяло ''
                          Знаем го, да ЖИВЕЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

и аз. освен ако не падне още
                            Декември си пада. Гледай предпоследната седмица.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Аз ще мирувам засега.
                              Току що изпратено от Correctively objective

Ама как бре, как ще мируваш сега .........

С това ''мируване '' сега , ставаш типичния пример за ''бъг'' от стадото . Водено от захаросани гурута , със почти същите познания
                              На върха , винаги сте екзалтирани и нищо не може да спре устрема към ....3000
                              Купувате върховете и даже .....чоплите семки ......... Това е писано на 1900 $ за oz :
                              Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
                              Ние си купуваме.Сега чопля семки и ви чета.
                              На 1775 ............ вече само ....чоплите семки и ............. мирувате

пп ......
                              Аз пък продадох на 1950 $ и сега си похапвам бадемки

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Аз ще мирувам засега.
                                и аз. освен ако не падне още

Коментар

Working...
                                X