IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Big Brother 666 Разгледай мнение

Е то луд умора няма . Особенно ако е офцъ от стадото , мислеща се за вълка или кучето
    Овцъта винаги е водена от овчар.......последните 28 години с изключение на 3 месеца АЗ съм водил и хранел ОвЦеТе..

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Винаги ме е учудвало малоумието на овцете от стадото............Има неща които бих повтарял докато съм жив.Едно от тях е че истинското богатство еквивалент на стоки труд и време е само и единствено заделено и скътано физическо злато.....Не акции.........Не имоти..........Не бизнеси.Всичко е преходно.Тези които разбират материята на парите ще ме разберат.На другите не мога да помогна...........
      Е то луд умора няма . Особенно ако е офцъ от стадото , мислеща се за вълка или кучето

Коментар

Тия неща ги ляляляш откакто си регистриран . Всъщност '' тия неща'' са едни общи приказки , без никакво покритие . Същото правят и ''колегите '' ти апокалиптици и любители -бъгове , които се изявяваха с подобни постчета тип ''третокласен сценарии за фантастичен хорор'' .
        Нищо подобно няма да се случи .
        12 години тъпчете на място . 1000 /2000 / 1000
        Същото ще бъде и другите 12 .
        С един левъл по високо (1 левъл = около 500/800 $)

Винаги ме е учудвало малоумието на овцете от стадото............Има неща които бих повтарял докато съм жив.Едно от тях е че истинското богатство еквивалент на стоки труд и време е само и единствено заделено и скътано физическо злато.....Не акции.........Не имоти..........Не бизнеси.Всичко е преходно.Тези които разбират материята на парите ще ме разберат.На другите не мога да помогна...........И още нещо много важно-ГЛУПАВО Е ДА ОТДЕЛИШ СЛЕД НАТРУВАНЕ НА ДОСТАТАЧНО БОГАТСВО ВРЕМЕТО ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ В ПРЕСЛЕДВАНЕ НА ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО БОГАТСТВО .И това ще бъде разбрано от тези които са в час по темата с парите........На другите отново не мога да помогна....
        Last edited by Hermes73; 25.11.2020, 19:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
          След всичко което става по света мога да кажа че златото ще остане последния отбранителен рубеж на независимоста ни като индивиди.Притежаването на физическо злато води до независимост толкова силно мразена от правителствата и банкерите.Дава анонимност-важна част от свободата на индивида.Дава ликвидност-важна част от свободата на индивида.Като приключи целия цирк със вируса без значение дали притежаването на злато е криминализирано или не от всичко което сме събрали като активи в живота си ще остане именно то.И винаги ще има някой който ще иска да го притежава и да е готов да свърши работа или даде еквивалент в стока за него-извън официалната тиранична система на контрол която се задава.Само златото е пари .........Всичко друго е илюзия за пари и актив.......Това ще се разбере скоро..........Много скоро от всички по целия свят.
          Тия неща ги ляляляш откакто си регистриран . Всъщност '' тия неща'' са едни общи приказки , без никакво покритие . Същото правят и ''колегите '' ти апокалиптици и любители -бъгове , които се изявяваха с подобни постчета тип ''третокласен сценарии за фантастичен хорор'' .
          Нищо подобно няма да се случи .
          12 години тъпчете на място . 1000 /2000 / 1000
          Същото ще бъде и другите 12 .
          С един левъл по високо (1 левъл = около 500/800 $)

Коментар

• След всичко което става по света мога да кажа че златото ще остане последния отбранителен рубеж на независимоста ни като индивиди.Притежаването на физическо злато води до независимост толкова силно мразена от правителствата и банкерите.Дава анонимност-важна част от свободата на индивида.Дава ликвидност-важна част от свободата на индивида.Като приключи целия цирк със вируса без значение дали притежаването на злато е криминализирано или не от всичко което сме събрали като активи в живота си ще остане именно то.И винаги ще има някой който ще иска да го притежава и да е готов да свърши работа или даде еквивалент в стока за него-извън официалната тиранична система на контрол която се задава.Само златото е пари .........Всичко друго е илюзия за пари и актив.......Това ще се разбере скоро..........Много скоро от всички по целия свят.

Коментар

От години е така, нема се ядосваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от ria2020 Разгледай мнение
                Предстои масово клане на пазара на злато , всички спекуланти закриват позиции и бягат да надуят балона при криптовалутите ..... Златото до месец ще е на 1200 -1300 долара най много , едва ли ФЕД ще допусне да се срине повече , защото ще удари добива и добивните компании.
                Няма такова нещо .. Грешиш доста и време и цена , а и за криптото - също
                Аз не разбирам много , но така ми казва един , където разбира

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

звучи Too good to be true.

на 1300 забравям за земеделската земя и започвам да купувам жълтици.
                  Току що изпратено от Correctively objective
                  Откъде пари , Бърта ? Ти досега купува всички дипсове ...........по върховете
                  Last edited by Big Brother 666; 24.11.2020, 20:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Тя беше противник на харчовете и искаше лихвите да са високи.
                    Сега явно си е променила виждането, казва че трябва да се стимулира яко, как иначе, така има шанс да стане кандидат за поста.
                    ,By the way, buy the dips ?
                    Току що изпратено от Correctively objective
                    Кой да ти каже , баце ...................
                    Ъперските гидовв се изпокриха . На единия , може и да са му се схванали краката от ниския старт , който зае преди месец с бойния вик '' Готови ли сте за следващия ъп тренд бъговееее ''
                    Другия пишеше че тръгне ли 'еднъж ралито , никви корекции значими няма да има - ни по време ни по цена
                    Бърджомян пък свърши парите от копуване на '' дипсове '' , зер , от август до сега не беше един , не бяха два

Кой да ти каже ...........................
                    Аз мога ....ама са ме убили в момента и не мога да подсказвам .........

пп Прибягвам до услугите на френд , за да се постна , че златарския ъндерграунд отново уреди банна ми ........
                    Но все пак ......... Накрая ще победим .......... Ще остане само един

Коментар

• Първоначално изпратено от ria2020 Разгледай мнение
                      Предстои масово клане на пазара на злато , всички спекуланти закриват позиции и бягат да надуят балона при криптовалутите ..... Златото до месец ще е на 1200 -1300 долара най много , едва ли ФЕД ще допусне да се срине повече , защото ще удари добива и добивните компании.
                      звучи Too good to be true.

на 1300 забравям за земеделската земя и започвам да купувам жълтици.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Предстои масово клане на пазара на злато , всички спекуланти закриват позиции и бягат да надуят балона при криптовалутите ..... Златото до месец ще е на 1200 -1300 долара най много , едва ли ФЕД ще допусне да се срине повече , защото ще удари добива и добивните компании.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Интересно, къде го прочете или си въобрази това...аз съм с противоположни впечатления от нейното време когато бе начело на фед.
                          Тя беше противник на харчовете и искаше лихвите да са високи.
                          Сега явно си е променила виждането, казва че трябва да се стимулира яко, как иначе, така има шанс да стане кандидат за поста.
                          ,By the way, buy the dips ?

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Евентуалната номинацията на Сената за министър на финансите е познатата Джанет Йелън, която не е много дашна за стимули.
                            Интересно, къде го прочете или си въобрази това...аз съм с противоположни впечатления от нейното време когато бе начело на фед.

Коментар

• Първоначално изпратено от HeavenlyLIght Разгледай мнение

Байдън каза,че няма да пуска повече стимули.
                              Интересно ми е колко време ще издържат без стимули в Щатите.
                              Евентуалната номинацията на Сената за министър на финансите е познатата Джанет Йелън, която не е много дашна за стимули.
                              Last edited by hazard; 24.11.2020, 03:42.

Коментар

• Златото го чака як кютек близките един два месеца!

Коментар

Working...
                                X