Първоначално изпратено от ford_perfekt
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ЦветомирК
По света задаваш въпрос - получаваш отговор, в БГ задаваш въпрос - получаваш въпрос.
Ето го и моя принос към "каузата":
https://www.valcambi.com/products-an...very-gold-bar/
Една от най-големите, а може и номер 1, рафинерия за злато в света. На два часа полет е.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от mig Разгледай мнение
След като не пазаруваш от Тавекс или И голд значи не те остройва цената. Дай пример как би купил сребро в кг. или друг ц.металл
Коментар
-
Първоначално изпратено от mig Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЦветомирК Разгледай мнениеНякой има ли идея откъде мога да закупя физическо злато (стандартни банкови кюлчета)? Съхранението си е мой проблем и грижа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЦветомирК Разгледай мнение
Благодаря за отговора, но въпроса ми беше за кюлчета от 12,44кг. Тези от линка не ми вършат работа. Забравих да добавя, че също така търсим активно кюлчета сребро и калай. Интересуваме се също така от мед, никел и магнити за промишлено приложение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Не мога да разбера дали се бъзикаш и спамиш темата или действително си толкова неук!
да не допускат нови потребители да пишат свободно.
обикновено мненията им се появяват с 1-2 дни закъснение или изобщо не минават цедката.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Благодаря за отговора, но въпроса ми беше за кюлчета от 12,44кг. Тези от линка не ми вършат работа. Забравих да добавя, че също така търсим активно кюлчета сребро и калай. Интересуваме се също така от мед, никел и магнити за промишлено приложение.
За купувач с вашите мащаби мястото е https://www.lme.com/
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Благодаря. Не е лоша идеята. Дано продават на крайни клиенти.Last edited by ford_perfekt; 25.11.2021, 10:47.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Обърни се направо към Дънди Прешълс да ти натоварят един самосвал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Обърни се направо към Дънди Прешълс да ти натоварят един самосвал.Last edited by ЦветомирК; 25.11.2021, 05:56.
Коментар
-
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Igold https://igold.bg/Last edited by ЦветомирК; 23.11.2021, 18:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЦветомирК Разгледай мнениеНякой има ли идея откъде мога да закупя физическо злато (стандартни банкови кюлчета)? Съхранението си е мой проблем и грижа.
Коментар
Коментар