Първоначално изпратено от troika
Разгледай мнение
От това се определя и какво можеш да направиш,ако с в къща имаш хиляди възможности ,защото разполагаш с много пространство и в самата къща и в самия и двор,в апартамент си по ограничен ,но и там има опции.
Не искам да изпадам в детайли защото все пак това са неща които не е добре да се споделят .
В миналото още по турско по къщите в имало огромни делви заровени дълбоко под самата къща или под пода и и по един улей са си пускали златните монети,такива са били решенията тогава.
Сега имаш бетон,желязо,отделно ще сложиш дебела врата с механизъм,можеш дори да го изградиш с няколко стени и защити+няколко врати на принципа на матрьошката ,изобщо ако се развихриш можеш да си направиш мини Форт Нокс у вас .
В крайна смета ще си независим и свободен ,но не бива да забравяш че все пак най-близките ти хора трябва да знаят какво си направил защото ако утре си заминеш,ненадейно те няма как да знаят къде и какво си оставил .
Когато моя баща почина ,преди да отиде в интензивното/може би е имал предчуствие/,имахме кратък разговор около минута и половина по телефона ,след като се сбогува по някакъв си негов начин с мен ми каза къде е оставил ценности и пари и мястото беше такова че ако не ми беше казал може би щяха и да си останат там .
Такива са нещата от живота
ПП
Важно е мястото ,иначе за конструкцията вече фантазията ти е отворена ,има и доста идеи в нета за изграждане
Коментар