If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ПП.Да позная ли, че като (ако) дойде време да си биеш камшика от тука, ще тръгнеш към гейския съюз?
Не е сигурно. Първо там където имам имоти може и да не е в ЕС, планирам и в Турция. Имам сериозна оферта и от еБАЛИ. От една бивша креватна авантюра - каква ирония. А че ще ИЗБЯГАМ от войната на сатанато е 1000% сигурно. за кво са ми тез 100к иначе.
точно така.
За жалост България е натикана в гейския съюз и волю неволю се СЪОБРАЗЯВАМ с това
ИСКАХ да си купя и поне 100к рубли за ~1000лв не можах да намеря НИКЪДЕ. И тука писах
От 100К, само хилядарка ли в рубли?
ПП.Да позная ли, че като (ако) дойде време да си биеш камшика от тука, ще тръгнеш към гейския съюз?
точно така.
За жалост България е натикана в гейския съюз и волю неволю се СЪОБРАЗЯВАМ с това
ИСКАХ да си купя и поне 100к рубли за ~1000лв не можах да намеря НИКЪДЕ. И тука писах
Никар на графа има всичко. Питай симпатичния тип с колелото.
Всички бюра в центъра на София, които обменят повече валути, предлагат и рубли. Никар на Графа винаги има, на Денкоглу и Витоша има. Спредът естествено не е идеален, но това не ти е Форекс, а вид услуга.
ти ходи ли конкретно да питаш?
Щото аз ХОДИХ и йок
точно така.
???
Всички бюра в центъра на София, които обменят повече валути, предлагат и рубли. Никар на Графа винаги има, на Денкоглу и Витоша има. Спредът естествено не е идеален, но това не ти е Форекс, а вид услуга.
Само не казвай, че основно са в демоНкрадски валути.
точно така.
Коментар