If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пентагонът съобщи, че е запознат със съобщенията, че американски военен кораб и множество търговски кораби са били атакувани в Червено море от военни дрони на хутите, предаде Sky News и веднага старите корита Айзенхауер и Дж Форд тръгнаха натам.
Единият търговски кораб е англййски и почти е потопен, май някой сега си намери повод да размаха палката ....
Абсолютно случайно де, никакви конспирации няма тука.
Е, не, май $2100 ще го минем още сутринта, а може и нефта да литне.
Потъваме сериозно с имотите и почваме да издишаме,а
Няма да се плашиш,тепърва започват мъките ти.
Дай боже на всеки такова потъване. Да притежаваш имоти, да нямаш 1 стотинка дълг към банките, брокерите всеки ден да ти звънят, а ти да отговаряш, че всичко е заето на 100% и няма изгледи за освобождаване.
Оставете трола на мира. Не виждате ли че никой не му се вързва на спама. Нека си хейти не ни пречи, при това знаем, че той инвестиции няма. Един път не е писал кога е купил или кога е продал тук в тази тема. Значи е спекулантче и завистливко на нас успелите инвеститори.
Пинокио ,я си виж постовете и прецени кой е трола и хейтъра.
Писал съм 10 пъти поне кога съм купил и кога продал,но ти 50 излъга за моите покупки.Даже няколко пъти подред ми сваляш цената Лъжец от класа !
А ти ако си успял инвеститор с мижавите ти 5гр злато купени преди 4г на 2000$ и с ипотека баш преди да се пукне балона,то аз трябва да съм трилионер
Оставете трола на мира. Не виждате ли че никой не му се вързва на спама. Нека си хейти не ни пречи, при това знаем, че той инвестиции няма. Един път не е писал кога е купил или кога е продал тук в тази тема. Значи е спекулантче и завистливко на нас успелите инвеститори.
да, той бай хойня качил 50% за този период, но петрог5счо направил 200%
абеее, моля ти се..
а не е и хубаво да му се смее човек, все пак той не е виновен.
PetrgЪs прави 200% само от тревата за зайци, която събира в междублоковото пространство. Зайците растат бързо по реда на Фибоначи - 1,2,3,5,8 ... Още на третото число от реда е вече на 200%.
да, той бай хойня качил 50% за този период, но петрог5счо направил 200%
абеее, моля ти се..
а не е и хубаво да му се смее човек, все пак той не е виновен.
Коментар