Първоначално изпратено от БОНВИВАН1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеФизическо злато държах дълги години още от 1300 ,което продадох.
Мдааа, поредният генЯлен ход!!!
Ти сега последно на 102лв/гр купуваш ли или си продал?
Кое е истината:-)))?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Така е,не съм видял ,но съм ти отговарял поне 10 пъти и на този въпрос !
Физическо злато държах дълги години още от 1300 ,което продадох.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеДаже не разбираш какво те питам.
Физическо злато държах дълги години още от 1300 ,което продадох.
Коментар
-
Това е първия ми и единствен акаунт тук. Не знаех за този форум до скоро. Информирах се за всичко от фейсбук страницата на Атанасов. Иначе съм си тук като цяло от около три години, когато златото беше на 1600 евро, когато и си купих монетите, които и до ден днешен притежавам. Какво да ти кажа. Спокойно ми е някак.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеАма иначе жълтото за нищо не ставало, нямало приложение, било отживелица.
Първоначално изпратено от marcozavara Разгледай мнениеКъде са двамата критици на златото? Питам само...
И аз се чудя ,вие къде бяхте когато падаше до 1800?сега изпълзвхте все едно голямата работа станалаLast edited by X_Y; 28.10.2023, 22:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marcozavara Разгледай мнениеКъде са двамата критици на златото?Питам само...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеТе всички критици са шортаджии, ама никой от тях не постна да каже на колко е обул шортите и дс се похвали после. Ама иначе жълтото за нищо не ставало, нямало приложение, било отживелица.Last edited by pwise; 29.10.2023, 00:28.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеЗЛАТАРИ АБЕ ОЩЕ ЛИ СЕ НАПЪВАТЕ
АМА НЕ ТАКА С ЛОШО БЕ ЗЛАТАРИ
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар