If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Как и какво осчетоводявате при покупки?Ако не сте ФЛ де
за първи път чувам /четейки на глас и запъвайки се на сложните думички/ за фирма препър
осчетоводяване казваш...
и кой счети ще е жив да ти прави ревизия
аз, обаче като фл ги слагам на същата сметка, като оловото и консервите
без амортизация, защото въртя резерва
Най изгодно е да се купува стара електронна скрап от САЩ и др западни държави както и самородно злато от Африка. Ама не е за всеки тая работа. Щото всички искат да са инвеститори и да правят големите пари без да си мръднат пръста. И накрая затова остават с пръст в уста и на минус.
Най изгодно е да се купува стара електронна скрап от САЩ и др западни държави както и самородно злато от Африка. Ама не е за всеки тая работа. Щото всички искат да са инвеститори и да правят големите пари без да си мръднат пръста. И накрая затова остават с пръст в уста и на минус.
На пръв поглед изглежда добра промоция
На втори обаче лъсва спреда 9% ,който ще ти изяде "промоцията"
Ако ще купуваш ,по- добре купи 100гр ще ти излезе много по- изгодно
Щом е с тяхна марка или е купено от тях,изкупуват без проблеми
Проблема идва ако е купено от другаде.Нещо на което отварях очите на потребителя Пинокио преди време,а той момчето купил 2-3гр ,държи ги под възглавницата,не е продавал никога и няма идея ,но дава "умни" акъли
А тавекс ще ги има и след 10г
Най-изгодно е тройунции. Добре че рано го разбрах, след 2та 100ка.... По 1гр е пълен ташак. Никой няма да ти ги купи после
Здравейте,
някой да е купувал злато от Tavex, по програмата им "купи 12, вземи едно безплатно"?? Интересува ме качеството. Доколкото разбрах ги правят за тях в турска рафинерия....Ще съм благодарен за повече инфо. Благодаря!
На пръв поглед изглежда добра промоция
На втори обаче лъсва спреда 9% ,който ще ти изяде "промоцията"
Ако ще купуваш ,по- добре купи 100гр ще ти излезе много по- изгодно
ако по някаква причина след години ги няма тавекс - ще ти го изкупят като материал
Щом е с тяхна марка или е купено от тях,изкупуват без проблеми
Проблема идва ако е купено от другаде.Нещо на което отварях очите на потребителя Пинокио -сссааааа преди време,а той момчето купил 2-3гр ,държи ги под възглавницата,не е продавал никога и няма идея ,но дава "умни" акъли
А тавекс ще ги има и след 10г
Здравейте,
някой да е купувал злато от Tavex, по програмата им "купи 12, вземи едно безплатно"?? Интересува ме качеството. Доколкото разбрах ги правят за тях в турска рафинерия....Ще съм благодарен за повече инфо. Благодаря!
ако по някаква причина след години ги няма тавекс - ще ти го изкупят като материал
купувай само от доказани и широкопризнати производители/ монетни дворове
австрия ( на първо място я слагам, че е Европа)
великобритания,
канада,
сащ,
южна африка,
австралия
+ популярни исторически монети ( наполеони, дукати)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Здравейте,
Коментар