If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Объркането ти идва,че не разбираш за какво ти говоря,защото не разбираш добре от крипто.
Начин няма за това което аз ти говоря ! Ако навлезеш в подробности може и да ти обясня.
Иначе спирам тук като кавалер.
Всяка транзакция може да бъде проследена дори в крипто света. Донякъде си анонимен до момента в който пратиш нещо някъде.
Объркането ти идва,че не разбираш за какво ти говоря,защото не разбираш добре от крипто.
Начин няма за това което аз ти говоря ! Ако навлезеш в подробности може и да ти обясня.
Иначе спирам тук като кавалер.
Ай обясни ми как.Дай малко по-подробно и стига с общите приказки.
Не ти е ясна материята !
Хич не ми е ясна. Дотолкова не ми е ясна, че трите полицейски експертизи дето ми се пада да ги чета по огромното дело за пресни измами с криптовалути още отлежават поради по-спешни ангажименти.
От какъв зор точно тебе да те отварям. Ако си онзи, конто мисля че си - ти никога не споделяш инфо и грубо нападаш новите участници в темите.
Хехе - закони - не баш тъй. Но не е за тук. Ако направиш трансфер и ти и получателят можете да бъдете подведени под отговорност за пране на пари. Дали 20 години драмголник ти дава мегдан да си ги ползваш коините?
За какво става въпрос,какви 20г ? Къде,в коя държава? За какви трансфери ? Поради каква причина? Защо?
Прехвърлям от МОЙ в друг МОЙ портфейл и то без никой да разбере.
И?
Те не могат да го отключат и даже и да го задържат ,можеш да си прехвърлиш койните в друг,без даже да имаш физически достъп до стария.Технологии
А златото? ако искам да направя трансфер ?
Както казваше тук един асенчо, пращаш килограми злато по разни онлайн дюкяни в Европа и било много елементарно и същевременно сигурно И става почти "моментално"....за има няма 1 седмица време
Хехе - закони - не баш тъй. Но не е за тук. Ако направиш трансфер и ти и получателят можете да бъдете подведени под отговорност за пране на пари. Дали 20 години драмголник ти дава мегдан да си ги ползваш коините?
Коментар