IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• скоро ще сваля златото

Last edited by the architect; 11.03.2023, 07:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Объркането ти идва,че не разбираш за какво ти говоря,защото не разбираш добре от крипто.
      Начин няма за това което аз ти говоря ! Ако навлезеш в подробности може и да ти обясня.
      Иначе спирам тук като кавалер.
      Всяка транзакция може да бъде проследена дори в крипто света. Донякъде си анонимен до момента в който пратиш нещо някъде.

И аз спирам като дама

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
        Начин има. Толкоз.
        Объркането ти идва,че не разбираш за какво ти говоря,защото не разбираш добре от крипто.
        Начин няма за това което аз ти говоря ! Ако навлезеш в подробности може и да ти обясня.
        Иначе спирам тук като кавалер.
        Last edited by petrg5s; 10.03.2023, 17:38.

Коментар

Ай обясни ми как.Дай малко по-подробно и стига с общите приказки.
          Не ти е ясна материята !
          Хич не ми е ясна. Дотолкова не ми е ясна, че трите полицейски експертизи дето ми се пада да ги чета по огромното дело за пресни измами с криптовалути още отлежават поради по-спешни ангажименти.

От какъв зор точно тебе да те отварям. Ако си онзи, конто мисля че си - ти никога не споделяш инфо и грубо нападаш новите участници в темите.

Начин има. Толкоз.

Коментар

Има, има. Изоставаш. Понякога съм като в детската градина.
            Ай обясни ми как.Дай малко по-подробно и стига с общите приказки.
            Не ти е ясна материята !

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

има сериозни пропуски с правилата за употреба на препинателни знаци
              един от най-слабо грамотните участници
              Ма бая се е кротнал ако е той. Нещо е станало.

Коментар

Там е работата,че НЯМА как да разберат.Явно изобщо не разбираш за какво говоря.
                Има, има. Изоставаш. Понякога съм като в детската градина.

Коментар

Там е работата. Вече може да се разбере. Успех с прехвърлянията.
                  Там е работата,че НЯМА как да разберат.Явно изобщо не разбираш за какво говоря.

Коментар

Това ник на МОН амурски ли е?
                    има сериозни пропуски с правилата за употреба на препинателни знаци
                    един от най-слабо грамотните участници
                    препоръка е

Коментар

точно от петрогъсчо няма какво да приберат
                      освен една лепкава мишка
                      Това ник на МОН амурски ли е?

Коментар

За какво става въпрос,какви 20г ? Къде,в коя държава? За какви трансфери ? Поради каква причина? Защо?

Прехвърлям от МОЙ в друг МОЙ портфейл и то без никой да разбере.

Там е работата. Вече може да се разбере. Успех с прехвърлянията.

Коментар

точно от пртрогъсчо няма какво да приберат
                          освен една лепкава мишка
                          Плъшок ,прав си.От мен нищо няма да вземат,понеже съм умен
                          Ми ти му мисли като банките ти дръпнат вмирисаните панелки тая година

Коментар

Освен когато ти пребарат студения портфейл
                            точно от петрогъсчо няма какво да приберат
                            освен една лепкава мишка
                            Last edited by ratten; 10.03.2023, 13:31.
                            препоръка е

Коментар

Хехе - закони - не баш тъй. Но не е за тук. Ако направиш трансфер и ти и получателят можете да бъдете подведени под отговорност за пране на пари. Дали 20 години драмголник ти дава мегдан да си ги ползваш коините?
                              За какво става въпрос,какви 20г ? Къде,в коя държава? За какви трансфери ? Поради каква причина? Защо?

Прехвърлям от МОЙ в друг МОЙ портфейл и то без никой да разбере.
                              Last edited by petrg5s; 10.03.2023, 13:25.

Коментар

И?
                                Те не могат да го отключат и даже и да го задържат ,можеш да си прехвърлиш койните в друг,без даже да имаш физически достъп до стария.Технологии

А златото? ако искам да направя трансфер ?
                                Както казваше тук един асенчо, пращаш килограми злато по разни онлайн дюкяни в Европа и било много елементарно и същевременно сигурно И става почти "моментално"....за има няма 1 седмица време
                                Хехе - закони - не баш тъй. Но не е за тук. Ако направиш трансфер и ти и получателят можете да бъдете подведени под отговорност за пране на пари. Дали 20 години драмголник ти дава мегдан да си ги ползваш коините?

Коментар

Working...
                                X