Първоначално изпратено от bvg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДа, investor, защо блокирахте темата за златото? Какъв е смисълът сега да има Злато(2) вместо да продължим старата?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениестига сте припадали! голям праз, че онази тема пълна с кво ли не е заключена - пишете тук.
инвестора не са ни длъжни с нищо, че да ги обиждате...ок някой сбъркал - има ли форум има! като не ви кефи направете си ваш форум и го поддържайте безплатно.
Ако е чисто технически проблем аз съм пас в коя тема пиша. Ако е друго не съм пас. Работата май върви къмто технически проблем.
Коментар
-
стига сте припадали! голям праз, че онази тема пълна с кво ли не е заключена - пишете тук.
инвестора не са ни длъжни с нищо, че да ги обиждате...ок някой сбъркал - има ли форум има! като не ви кефи направете си ваш форум и го поддържайте безплатно.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДа, investor, защо блокирахте темата за златото? Какъв е смисълът сега да има Злато(2) вместо да продължим старата?
Всеки го знае - некадърен, по некадърен, най некадърен, инвестор/тим ИТ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Лабаво нема.Или инфлация или ядрена война 20 000-30 000 долара унцията на физическото и 500 долара барела ще зачистят отлично дълговете на САЩ.ИнВеСтИтОрИтЕ ще пият по една студена вода....Върха на върха ще е подготвен......Останалите нямат значение.
Коментар
-
Лабаво нема.Или инфлация или ядрена война 20 000-30 000 долара унцията на физическото и 500 долара барела ще зачистят отлично дълговете на САЩ.ИнВеСтИтОрИтЕ ще пият по една студена вода....Върха на върха ще е подготвен......Останалите нямат значение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
И гарваните грачеха зловещо инфлация инфлация.
Коментар
-
Достатачно е да се потопи само един кораб в Ормуз и шоуто ще започне.Натам отиват работите........
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kondora
Не !!!!
Веднага , проличава , че не си на '' ти '' с нещата за които се говори тук ........
Ако така си мислех , щях да бъда ошмулен , прибит и сдъвкан ............
Както виждаш , няма и помен от описаните епитети в поведението ми ..........
А не съм на пазара ............. от вчера
По скоро , се опитвам да ГО разчитам (пазаря ) и , ...... аз да се съобразявам с него , доколкото мога ,за да сме в една посока ..........
Понякога ............. когато съм на кеф .......... споделям предположенията си , със желанието да помогна и на други хора (имащи , обаче , някакво ниво на познание ........... . Другите .......... реагират многообразно )
Това , че повечето пъти съм в посоката на пазаря - означава че повечето пъти го разчитам , посредством инструментите ,които ползвам -
Някакъв рейнжд на петрола между 52 и 78 е много по-вероятен тази година.
Пък като се има в предвид, че в момента върви нагоре, що да не стигне първо горе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Нефта може да изненада всички много приятно и много рязко в момент в който никой не го очаква.
Коментар
Коментар