Първоначално изпратено от pln
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнение
Не ми е ясно откъде ще дойде тази инфлация дето я бълнувате. Фед затяга паричната политика, а не я отпуска. Пък и когато наливаха милиарди пак не се стигна до инфлация.
Разчистването на системата може да стане само от капиталовите пазари. И като почне големия сел за какво ще се сменят хартиите? Ами за долари. Та дори търсенето на долари ще нарастне. Освен ако всички вкупом не се юрнат за юани или рубли... дали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
Към кого е този световен дълг ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеСветовния дълг само за 2017 година се е покачил с 21 трлиона долара.............10%.........при ръст на световната икономика около 3%....колко ли ще издържи още този балон на балоните.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
При 5 долара за 1 евро точно това се получава.
Разчистването на системата може да стане само от капиталовите пазари. И като почне големия сел за какво ще се сменят хартиите? Ами за долари. Та дори търсенето на долари ще нарастне. Освен ако всички вкупом не се юрнат за юани или рубли... дали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНе съм убеден, че ако тръгнеш да правиш конкурентен сайт няма да възникнат трудности извън рамките на нормалната конкуренция, ако трябва да се изразя по-евфимистично.
Дано греша за това.
Отделно от това, потребителите дори на безплатни услуги могат да се жалват особено когато предоставящият услугата монетизира. Виж какво става с Фейсбук.
Коментар
-
Не съм убеден, че ако тръгнеш да правиш конкурентен сайт няма да възникнат трудности извън рамките на нормалната конкуренция, ако трябва да се изразя по-евфимистично.
Дано греша за това.
Отделно от това, потребителите дори на безплатни услуги могат да се жалват особено когато предоставящият услугата монетизира. Виж какво става с Фейсбук.
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениестига сте припадали! голям праз, че онази тема пълна с кво ли не е заключена - пишете тук.
инвестора не са ни длъжни с нищо, че да ги обиждате...ок някой сбъркал - има ли форум има! като не ви кефи направете си ваш форум и го поддържайте безплатно.Last edited by Money; 13.04.2018, 00:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
Темите с много постове, много натоварват сървъра, заради това се делят на парчета, освен това е възможно да има някакви лимити с размера на таблиците в SQL
Нормално е да се разделят, но това обикновено става като модераторът изрично го каже и без да заключва старата тема. В момента е трудно дори да се влезе в старата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
Темите с много постове, много натоварват сървъра, заради това се делят на парчета, освен това е възможно да има някакви лимити с размера на таблиците в SQL
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДа, investor, защо блокирахте темата за златото? Какъв е смисълът сега да има Злато(2) вместо да продължим старата?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениестига сте припадали! голям праз, че онази тема пълна с кво ли не е заключена - пишете тук.
инвестора не са ни длъжни с нищо, че да ги обиждате...ок някой сбъркал - има ли форум има! като не ви кефи направете си ваш форум и го поддържайте безплатно.
Ако е чисто технически проблем аз съм пас в коя тема пиша. Ако е друго не съм пас. Работата май върви къмто технически проблем.
Коментар
-
стига сте припадали! голям праз, че онази тема пълна с кво ли не е заключена - пишете тук.
инвестора не са ни длъжни с нищо, че да ги обиждате...ок някой сбъркал - има ли форум има! като не ви кефи направете си ваш форум и го поддържайте безплатно.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДа, investor, защо блокирахте темата за златото? Какъв е смисълът сега да има Злато(2) вместо да продължим старата?
Всеки го знае - некадърен, по некадърен, най некадърен, инвестор/тим ИТ...
- 1 like
Коментар
Коментар