If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Песото е по-тежко, и то не с малко. Колкото повече купуваш накуп, толкова е по-добра цената. Делимостта си има цена и тя. Който изтърва еднограмките на пазар в петък да му мисли следи ли или блее.
Дупката е от твоята страна на лодката! - Simon Baker
Защо 50 песо е по-евтино като цена за грам от кругеранд или наполеон да кажем, че има спред по голям има ама ...? В момента добър ли е момента за покупка на физическо или момента е по коледа?
Тоест, златото няма да поскъпва, щото тия в Зеро Хедж били комуняги, нали?! А долара и акциите на NISE са нагоре, щото са хамерикански, нали?! Има логика!
Разликата е огромна при интернета имаме моментално приложение и потребление а койните не показват такова независимо от голямата пазарна капитализация постигната при върхът. Единствената прилика е съпътсващата спекулация.
А, ма ти Баце ли го считаш за капацитет? ахахахахахахахахахахахааааааа
Не ............ ти си големия капацитет ..................
'' Инвеститор '' в панели ......... ахахахахаххахахахахахахаха ...................
Ще се учим от теб .............
Ама по добре в злато ................ на 1000 $
Не съм видял в zerohedge статия против златото ...дали е случайно
.... е може да има някоя друга срещу десетките които ни облъчват за неговата Оникалност и незаменимост ....
сори, но това в червеното не е реално като петрол, кафе,пшеница или ценни метали.
пп баце и мишо,
съгласен съм, че шанса да видим 2000$ за тройунция през тази година е минимален, но шанс има предвид това, че ластика е опънат до краен предел.
А, ма ти Баце ли го считаш за капацитет? ахахахахахахахахахахахааааааа
Лошото е,че цента се определя от банкерите на WallSt. където търгуват с хартишки на фючърсите и хич не ги интересува реалността.
Интересува ги само едно.А то е да държат цената на реалните пари и стоки /злато,крипто и петрол/ възможно най-ниска за най-дълъг период.
Въпроса е до кога ще продължава този процес ,понеже няма нищо вечно и кога ще се скъсаме синджира ?
Не съм видял в zerohedge статия против златото ...дали е случайно
.... е може да има някоя друга срещу десетките които ни облъчват за неговата Оникалност и незаменимост ....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Лошото е,че цента се определя от банкерите на WallSt. където търгуват с хартишки на фючърсите и хич не ги интересува реалността.
Интересува ги само едно.А то е да държат цената на реалните пари и стоки /злато,крипто и петрол/ възможно най-ниска за най-дълъг период.
Въпроса е до кога ще продължава този процес ,понеже няма нищо вечно и кога ще се скъсаме синджира ?
сори, но това в червеното не е реално като петрол, кафе,пшеница или ценни метали.
пп баце и мишо,
съгласен съм, че шанса да видим 2000$ за тройунция през тази година е минимален, но шанс има предвид това, че ластика е опънат до краен предел.
идея си нямам какви ще ги сътвори Тръмп. там е зарито умрялото куче. Китайските мерки обикновено са следствие от Тръмповските.... та той води хорото за сега.
Разбира се ..... никога нищо не 100 % на 100 % ............
Но това да идем тази година над 2000 $ .......... е айде , около 5 %
Миналата година като спорехме с еххххх -а ........... Рали ли ще има или спад ............. му пишех че Ралито , което чакаше тогава , го виждам 2018 ( по гроздобер )
Май и аз тогава съм избързал , доста .
Сега вече гледайки графиката 1 година по -късно .... така мисля
В момента има 3 модела възможни като развитие и само единия ( със ходене задължително до 1150/1180 ) дава бърз и непрекъснат ЪП тренд за над 2000
Другите са бавни , протяжни движения около тези нива със последващ пробив ........... надолу ( под 1045 ) . И чак след това 2000 $
Коментар