Пъзела продължава да се реди.Вчера Вълкът спечели изборите и вече е абсолютен господар.............И в седмицата преди изборите всички в ЕС-то в един глас отново почнаха да говорят за бежанците...........А златото си блести и чака времето си...........
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнениеВдигам темата - не се изненадвам, че има нужда.
Незаинтересованост, безразличие, апатия - най-лицеприятното, което може да се каже за сектора в този момент.
Под "повръхността" - силни дивергенции, "счупена" подкрепа, както често се случва, но неинвалидиран сетъп за доста бързо достигане до нива от 1550+.
Ниво на инвалидиране: 1235, но още затворяне под 16.00 за сребро и 1255 за злато биха наклонили сериозно везните в мечи ръце.
Процентите, които цитирах в предния, пост, важат с пълна сила.
Следващ пост ще следва или при инвалидирането /под 1235/, или след достигане на таргета над 1500.
Успех!
Съживителю на темата ...........
''Под повърхноста '' ........... '' счупени подкрепи '' .............. '' дивергенциии '' ............ '' неинвалидиран сетъп '' ........
Мале , мале ,мале ................ кой съм , къде съм , к' во става ..................
ахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
пп . И трите тиПроцентите, които цитирах в предния, пост, важат с пълна сила.
ппп1255 за злато биха наклонили сериозно везните в мечи ръце.
Що аз пък сега мисля да купувам ......................
Коментар
-
Вдигам темата - не се изненадвам, че има нужда.
Незаинтересованост, безразличие, апатия - най-лицеприятното, което може да се каже за сектора в този момент.
Под "повръхността" - силни дивергенции, "счупена" подкрепа, както често се случва, но неинвалидиран сетъп за доста бързо достигане до нива от 1550+.
Ниво на инвалидиране: 1235, но още затворяне под 16.00 за сребро и 1255 за злато биха наклонили сериозно везните в мечи ръце.
Процентите, които цитирах в предния, пост, важат с пълна сила.
Следващ пост ще следва или при инвалидирането /под 1235/, или след достигане на таргета над 1500.
Успех!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
40 долара потенциал надолу и 300 долара нагоре ...и за капак хоризонт 4-5 седмици? Еквивалент на това да е да попитам: следващите 4-5 седмици 1310 или 990?
Игнорирам ти хоризонта, че видно прави въпроса безумен. С игнориран хоризонт:
1. 45%
2. 55%
Над 1310:
1. 40%
2. 60%
Над 1370:
1. 25-30%
2. 70-75%
Гледай моя отговор и се учи ...............
На теб и Трите варианта са ти грешни !!!!!!
Дори и да махнем условието '' 4-5 седмици ''
Добре съм ги цитирал !
Във времето ......... един по един ще драскаме и трите !!!! ................. 87 %
Last edited by Kondora; 21.06.2018, 12:49.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЕксчо, кое е по-вероятно да стане в следващите четири-пет седмици:
а) да паднем на 1222.22
б) да се качим на 1555.55?
Игнорирам ти хоризонта, че видно прави въпроса безумен. С игнориран хоризонт:
1. 45%
2. 55%
Над 1310:
1. 40%
2. 60%
Над 1370:
1. 25-30%
2. 70-75%
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
а) - 85%
б) - 15%
Моят отговор е :
а) 15 %
б) 0 % ..........
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЕксчо, кое е по-вероятно да стане в следващите четири-пет седмици:
а) да паднем на 1222.22
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kondora Разгледай мнение
Намерих си го '' цитиран '' ............ Мибова не може да изтрие изцитираните ми постоеве
Айде и втория таргет изпълнен .................
пп. Възможност и за достигане има и на 1258 / 56 .................
Вече пробив на 1245 ще затвърди на 90 % мечи тренд за ходене до минимум 1150 ............
Все още мисля , че няма да се състои сега ( слизането до 1150 ) , а ще бъде след възходящо движение до 1400 / 1480 .......................
.................................................. ..........................
Първоначално изпратено от Kondora
Нивата за затваряне на късите ми са - 1286 !! 1272!! 1264!!
Еххххх - чо .......... како сме , друже ????
Нема са пуашиш ......... Ще тръгне т'ва Рали........... Некога
- 3 Харесвания
Коментар
-
а) да паднем на 1222.22
б) - 15%това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
Така съм съгласен. Скъпия долар увеличава риска от дългова криза в EM
Погрешно съм разбрал, че тезата ти е, че води директно към скъпо злато
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Най-логичното е дедоларизация и хаос........... Всеки долар който отново се произвежда като стока в САЩ а не някъде другаде поражда дедоларизация и световен хаос.........Тръм и политиката на ФЕД водят много тежка криза при всички извън САЩ взели доларови кредити-комшиите турците са с 400 милиарда.........Страха и безпорядака ще се разпространят накрая и в САЩ.Кризат на дълга и долара идва с всяка стъпка на ФЕД и всяко ново мито на Трамп.
Погрешно съм разбрал, че тезата ти е, че води директно към скъпо злато
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
Най-логичното нещо е трансфер на и без това ограничените ресурси на крайния потребител към банките и съответно държавата.
Освен ако не ти се върти хитрата мисъл в главата, че митата ще вдигнат цената и на стоките втора употреба
и продавайки имуществото си биха си купували злато
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеКакво е най-логично да стане при постояно вдигане с малко но редовно на лихвата от ФЕД съчетано с митата на Тръмп които тепърва ще ескалират....???И така поне в близките 2 години.................
Освен ако не ти се върти хитрата мисъл в главата, че митата ще вдигнат цената и на стоките втора употреба
и продавайки имуществото си биха си купували злато
Коментар
Коментар