IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Екса, близо сме, Екса! Скоро ще трябва да дойдеш тука да даваш обяснения за ралито...

Успех, Ексчо, успех!

Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
    Вдигам темата - не се изненадвам, че има нужда.
    Незаинтересованост, безразличие, апатия - най-лицеприятното, което може да се каже за сектора в този момент.

Под "повръхността" - силни дивергенции, "счупена" подкрепа, както често се случва, но неинвалидиран сетъп за доста бързо достигане до нива от 1550+.
    Ниво на инвалидиране: 1235, но още затворяне под 16.00 за сребро и 1255 за злато биха наклонили сериозно везните в мечи ръце.
    Процентите, които цитирах в предния, пост, важат с пълна сила.

Следващ пост ще следва или при инвалидирането /под 1235/, или след достигане на таргета над 1500.

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от tonygl Разгледай мнение
      Здравейте,
      Какво знаете/мислите за Xetra-Gold 4GLD ETC като инвестиция ?
      Доста е стабилна - разбирай няма движение. Няма и много ликвидност на фона на gld.

Само за инфо - какви комисионни ти обявява посредника?

Коментар

• Еххххх - чооооо .................. де си бре , гуру ??? Де си бре , Шумахере ????
        Жив ли си , бре ???

............................и прибирам ............. за шампанско на 1150

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
          Какво мислите, че ще се случи със златото, след като сега САЩ и Китай официално се скараха?
          Еми виж каква е била цената му при подобни конфликти/търговски,военни/ и ще разбереш .
          Колкото е по-голяма кризата,толкова повече тоалетни хартийки трябват за да се купи
          Едното е просъществувало хилядолетия,другото през 50-100г го РЕЗЕТВАТ и сменят с нещо друго.
          Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
            Какво мислите, че ще се случи със златото, след като сега САЩ и Китай официално се скараха?
            Не се скарали до там че Китайците да за замразат покупките на американски облигации. Но в бъдеще и такива заблахи очаквам. Засега политикта на ФЕД и търговската война в начална фаза водят до силен долар. Тренда може да обърне рязко в някой момент.
            Last edited by Todor Sabev; 06.07.2018, 12:09.

Коментар

• Какво мислите, че ще се случи със златото, след като сега САЩ и Китай официално се скараха?

Коментар

• Здравейте,
                Какво знаете/мислите за Xetra-Gold 4GLD ETC като инвестиция ?

Коментар

• Веднага щом казах "затваряйте късите" на 1247.00 и дойде голямото движение нагоре

Първоначално изпратено от tonygl Разгледай мнение
                  Нещо много отлепи нагоре.... 15 долара за един ден

Коментар

• Нещо много отлепи нагоре.... 15 долара за един ден

Коментар

• Не, не съм още

Но хората много настояваха да кажа, кога да се велезе късо, с ирония, разбира се. Бяха много ербап тогава на 1340-1350

И аз, хоп!, казах им на 1358, че е време за къси... Майтапи...

Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Я па ти излезна голем трейдър.. Да не си се заразил от HY.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                        Алчуняче, генералната посока (за която говоря аз) не се е сменяла от години... и със сигурност не е нагоре

Нали помниш, че предлагах облог 3:1 на гениалния ТА експерт Ексчо, че няма да има $1500 през 2017...

Иначе съжалявам, ако си се набутало в злато на $1800. Тук съм специално за шарлатанина

Да, да, и краткосрочната посока я уцелих. Нали ме питахте откъде да почвате да шортите? Е, аз ви казах от 1358... в реално време...

С’аа ти к’во още искаш?
                        Я па ти излезна голем трейдър.. Да не си се заразил от HY.

Коментар

• Сега, в интерес на истината, от тук нататък нямам идея дали краткосрочно ще продължи надолу. Така, че който е отворил късо на 1358 може сега да кешира

Пък ако падне под 1200 ще може да се спекулира за краткосрочно нагоре

Коментар

• Алчуняче, генералната посока (за която говоря аз) не се е сменяла от години... и със сигурност не е нагоре

Нали помниш, че предлагах облог 3:1 на гениалния ТА експерт Ексчо, че няма да има $1500 през 2017...

Иначе съжалявам, ако си се набутало в злато на $1800. Тук съм специално за шарлатанина

Да, да, и краткосрочната посока я уцелих. Нали ме питахте откъде да почвате да шортите? Е, аз ви казах от 1358... в реално време...

С’аа ти к’во още искаш?
                            Last edited by Money; 03.07.2018, 13:35.

Коментар

• Браво Мишкуняк, от двеста изписани глупости и ти да фанеш един път посоката.Ама се радваш сам на себе си,като детенце което си е уцелило цукалото за пръв път без само да го е очаквало.

Коментар

• Охо, Ексчофф, к’во ста’а, бе? Чак сега виждам, че ралито още по’ече се е засилило. Напра’о ня’а спирачка т’ва рали...

Коментар

Working...
                                X