IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от HEIMDAL Разгледай мнение
    Имам едно чудене.....
    И аз съм бая учуден:

https://www.google.bg/search?q=usd+1...1sCLXHGeNS1ZM:

Доста съм учуден и от колонката в крайно вдясно:

http://www.usdebtclock.org/

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

Мисля, отговорът на въпроса ми от 20 юни става все по-очевиден
      Добре, признахме те , дай сега за следващите четири седмици и не забравяй, че най-тъмно е преди съмване

Коментар

• Имам едно чудене: https://tavex.bg/blog/vsichki-dolarovi-banknoti-na-usa/ ето в тази статия на тавекс се казва че резерва на щатите едва ли не се оценява на 44 долара трой унцията и един вид не е достатъчен да обезпечи валутата им, която е на хартия защо обаче се оценява резерва на тарифа 44 долара а не на 1240 щот ако го оценят на 1240 ще излезе че имат злато за 20% от валутата им което не че е нещо кой знае какво ама е по добре от 3 % да кажем

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
          Ексчо, кое е по-вероятно да стане в следващите четири-пет седмици:

а) да паднем на 1222.22
          б) да се качим на 1555.55?
          Мисля, отговорът на въпроса ми от 20 юни става все по-очевиден

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

силна атака! 1,200 не ми се вярва да удържи но да видим
            при среброто ще е грозно (мъчи ги себестойността добиващите мини и ще има серия запечатани мини)
            Last edited by bertram; 17.07.2018, 17:42.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              1238 го пробиха (както се и очакваше).
              да видим дали ще има ударени стопове надолу. не дали а колко сериозно ще хлътне надолу.
              силна атака! 1,200 не ми се вярва да удържи но да видим

Коментар

• 1238 го пробиха (както се и очакваше).
                да видим дали ще има ударени стопове надолу. не дали а колко сериозно ще хлътне надолу.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от HEIMDAL Разгледай мнение
                  Защо 50 песо е по-евтино като цена за грам от кругеранд или наполеон да кажем, че има спред по голям има ама ...? В момента добър ли е момента за покупка на физическо или момента е по коледа?
                  Песото е по-тежко и то бая, естествено, че цената на грам ще е по-ниска. Ако търсиш това купи си 100грамка. Ако искаш хем делимост, хем ниска цена на грам си вземи от еднограмовите кюлчета дето ги рекламират като абонамент, 10% над борса за еднограмово кюлче си е далавера както и да го въртиш и сучиш.
                  Дупката е от твоята страна на лодката! - Simon Baker

Коментар

• Песото е по-тежко, и то не с малко. Колкото повече купуваш накуп, толкова е по-добра цената. Делимостта си има цена и тя. Който изтърва еднограмките на пазар в петък да му мисли следи ли или блее.
                    Дупката е от твоята страна на лодката! - Simon Baker

Коментар

• Защо 50 песо е по-евтино като цена за грам от кругеранд или наполеон да кажем, че има спред по голям има ама ...? В момента добър ли е момента за покупка на физическо или момента е по коледа?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                        Тоест, златото няма да поскъпва, щото тия в Зеро Хедж били комуняги, нали?! А долара и акциите на NISE са нагоре, щото са хамерикански, нали?! Има логика!

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение

Реално е като самия Интернет.

Разликата е огромна при интернета имаме моментално приложение и потребление а койните не показват такова независимо от голямата пазарна капитализация постигната при върхът. Единствената прилика е съпътсващата спекулация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Sahib31 Разгледай мнение

А, ма ти Баце ли го считаш за капацитет? ахахахахахахахахахахахааааааа
                            Не ............ ти си големия капацитет ..................
                            '' Инвеститор '' в панели ......... ахахахахаххахахахахахахаха ...................
                            Ще се учим от теб .............
                            Ама по добре в злато ................ на 1000 $
                            Last edited by БАЦЕ; 13.07.2018, 23:03.

Коментар

• https://clubz.bg/41965-zero_hedge_ve...arska_upotreba

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение

Реално е като самия Интернет.
                                Да ти кажа, криптото е по-нереално от фючърсите...

Коментар

Working...
                                X