Първоначално изпратено от Kondora
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kondora Разгледай мнение
пп Не ти знам стажа по графиките ( по принцип ) .............. но поста ти не говори за.... солиден такъв
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
И за да не питаш шеговито отново след няколко месеца. Когато спихат индексите 21, 22 година. До тогава ДАУ 32000 -36000 и злато в диапазона 1000 - 1400, Тамън шампанското на екса ще отлежи.
Още когато те попитах за онова '' b '' , когато се намеси в спора ми със Стамбата ( спор е силно казано между професор и '' любимеца'' на випуска ) .................разбрах , че не разбираш ........... ''толкова много '' ...................
Нито ти , нито Аз , ще видим такова DOW ....................Last edited by Kondora; 21.08.2018, 22:15.
- 1 like
Коментар
-
И за да не питаш шеговито отново след няколко месеца. Когато спихат индексите 21, 22 година. До тогава ДАУ 32000 -36000 и злато в диапазона 1000 - 1400, Тамън шампанското на екса ще отлежи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеНов връх на индексите, Тошка златото кога да го чакаме
Last edited by Todor Sabev; 21.08.2018, 22:00.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
За да падне 20 пъти рейшото па макар и в хоризонт 10-15г само с "една идея" няма как да стане работата.
Значи остават варианти 3 и 4.
Ма който и да е не виждам реалистичен начин как може да падне по 5 айде 4 да е рейшото. И то за кратко.
Сигурно фантазията ми е бедна
Да не говорим пък за 2 че и за под 1. Там пък вече освен за вариант бисквитка ала венецуела и гражданска война друго не мога се сетя.
Под яки голдибъгси разбирам не само в транс от златото, а и шортещи индексите.
Рейшото може и 100 пъти да падне (или да се качи ) за даден период ........ако един от разглежданите 2 активи се движи с един пип по бързо в насоченото си движение отколкото другия в неговото
.... Или казано по - накратко '' с една идеа '' , но непрекъснато ...... през този период .
На графика това би се изразилило ( показало ) като ............... срив
Така че точно двете червени за мен са най вероятни .................
пп Не ти знам стажа по графиките ( по принцип ) .............. но поста ти не говори за.... солиден такъвLast edited by Kondora; 21.08.2018, 20:19.
Коментар
-
Не ! Няма нищо страшно ....... Преживял съм такова движение през 80'те и ...... да ти кажа , дори не съм знаел , че се случва
Предполагам и повечето тук ...........
Що се отнася до '' яки голдибъгсове'' ..... движението на графиката може да се реализира и ''само'' от падане на индекси + умерен растеж ( теоретично - може и никакъв ) на златото ...........
Графиката ми не показва ''избухване'' на цената на златото ............... Ето 4 различни варианта за да стане движенито на графиката - факт
1 . Индексите падат с '' една идея'' по бързо от растежа на златото
2 Златото расте с '' една идея'' по бързо от падането на индексите
3 Индексите се сриват брутално , златото катери бавно, методично..
4 Златото полудява във Рали ......... идексите , бавно , се плъзгат надолу дълго време .............
Значи остават варианти 3 и 4.
Ма който и да е не виждам реалистичен начин как може да падне по 5 айде 4 да е рейшото. И то за кратко.
Сигурно фантазията ми е бедна
Да не говорим пък за 2 че и за под 1. Там пък вече освен за вариант бисквитка ала венецуела и гражданска война друго не мога се сетя.
Под яки голдибъгси разбирам не само в транс от златото, а и шортещи индексите.
Коментар
-
Има и пети Dow 1 милион, Злато 1 милион , И зануляване на всички дългове.И тогава нов голям бичи цикъл. При лихви над 8, 10 процента процеса ще стане необратим. Разбира се това няма да се случи в самото начало а към края. В началото сриване да индексите и трупане на нови дългове. И кво тея от фед ще седят от страни и кротуват при колабиране на пазарите и тежка рецесия. Един път номера мина що да не се пробват пак.
Точно равен , не може де , щото графиката ще стане като кардиограма на мъртвец .......... За да се получи , както ти имаш предвид '' и двете да растат '' и да се случи низходящото движение от графиката на Баце ............ трябва златото да расте с темпове по големи от ръста на индексите ......... И двете растат , но графиката на ratio e надолу ...........................
Но този вариант , за мен е ............. невъзможен
Коментар
-
Не ! Няма нищо страшно ....... Преживял съм такова движение през 80'те и ...... да ти кажа , дори не съм знаел , че се случва
Що се отнася до '' яки голдибъгсове'' ..... движението на графиката може да се реализира и ''само'' от падане на индекси + умерен растеж ( теоретично - може и никакъв ) на златото ...........
Графиката ми не показва ''избухване'' на цената на златото ............... Ето 4 различни варианта за да стане движенито на графиката - факт
4 Златото полудява във Рали ......... идексите , бавно , се плъзгат надолу дълго време .............
Така е това е ТЕХНИЯ проблем .........
Както казват в един филм ( забравих кой ) - Накрая ще остане само ЕДИН !!!!!
Имаш пресен пример ....... тук ..... в темата ...............Last edited by Todor Sabev; 21.08.2018, 17:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Когато казваш злато, визираш ли и останалите метали в групата, т.е. сребро, паладий, родий и платина?
Сега ...... като '' вътрешна структура'' на това движение и особенно на по малки графики , може да се наблюдава ..... забързване или забавяне на някой от тях ................
пп Иначе не би имало графика GOLD & SILVER RATIO ...............например
Коментар
-
Така е това е ТЕХНИЯ проблем .........
Имаш пресен пример ....... тук ..... в темата ...............
Коментар
-
Kaто гледам как си се разрисувал - би трябвало да се кръстим и всинца да ставаме яки голдибъгсове бетер екса.
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПроблема е че други художници биха начертали доста по различни фигурки
Имаш пресен пример ....... тук ..... в темата ...............Last edited by Kondora; 21.08.2018, 17:15.
Коментар
-
Kaто гледам как си се разрисувал - би трябвало да се кръстим и всинца да ставаме яки голдибъгсове бетер екса.
Проблема е че други художници биха начертали доста по различни фигурки
https://www.segabg.com/hot/sashch-pr...at-poskpvanetoLast edited by Selena; 21.08.2018, 16:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеТоест ......... и при двата варианта в следващите 10-15 години ни чака ...............
Проблема е че други художници биха начертали доста по различни фигурки
Коментар
Коментар