Първоначално изпратено от Todor Sabev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
Бях качил графика...........която се изпълнява досега ''по пипс''.............
Това и за Злато.....и за Имоти.....и за Бийткойна така беше .............
Да ..... завършваме 4 - та вълна , като триъгълник и очаквам снижение , отново................
Едва пробив на 1213 , може да доведе до ръст ........... но в никакъв случай '' Рали '' ......................
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
Бях качил графика...........която се изпълнява досега ''по пипс''.............
Да ..... завършваме 4 - та вълна , като триъгълник и очаквам снижение , отново................
Едва пробив на 1213 , може да доведе до ръст ........... но в никакъв случай '' Рали '' ......................Last edited by RUBLA; 11.10.2018, 15:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнениеТук техничарите как виждат нещата? Продължаваме с консолидацията предполагам.
Но.....за жалост , модераторчетата , периодично , ми изтриват ВСИЧКО назад.......
Едва пробив на 1213 , може да доведе до ръст ........... но в никакъв случай '' Рали '' ......................Last edited by БАЦЕ; 13.10.2018, 11:32.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tonygl Разгледай мнениеГледам вече почти два месеца златото удари някаква много сериозна подкрепа на средно на около 1195$. На какво се дължи това според вас ? Дали не настъпи някакво дълготрайно равновесие за момента в търсенето/предлагането(добива) ? От друга страна знаем, че Китай и Русия акумилират, което донякъде изключва равновесие, а напротие покачване на цената ако излизат от собствения добив. От друга страна си мисля, кой има изгода да стабилизира цената толкова и защо, но нямам отговор. Вие какво ислите по въпроса ?
златото,докъде ще видим.
Коментар
-
Гледам вече почти два месеца златото удари някаква много сериозна подкрепа на средно на около 1195$. На какво се дължи това според вас ? Дали не настъпи някакво дълготрайно равновесие за момента в търсенето/предлагането(добива) ? От друга страна знаем, че Китай и Русия акумилират, което донякъде изключва равновесие, а напротие покачване на цената ако излизат от собствения добив. От друга страна си мисля, кой има изгода да стабилизира цената толкова и защо, но нямам отговор. Вие какво ислите по въпроса ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Staziss Разгледай мнениеНе Ви ангажирам с мнението си, но собственика на сайта трябва да го закрива или поне форума, за да ни избави от мъките ни.Заради едните, които пишат, другите които четат и третите, които ще бъдат излъгани.advokatfilipova.eu
Коментар
-
Хммм. аммм. изчетох някои неща, .....не знам кво да кажа.
Та по темата за златото.
Сега, ако излезем от тая зона ( по Баце), за нагоре до 1234 или там нейде, не е ли възможно от там новото дънце под 1160
То и аз не съм много адекватен.
Въпроса е вълновия модел дава ли вариант- корекция до 1234 и ново дънце или требва (т.е. по голяма вероятност) да стигне до около 1300 и от там импулс за под 1150,
Въпроса е към Баце или друг вълновик.
П.П. Нивото 1212 изглежда непробиваемо засега. та горния въпрос е хипотеза.
и сори за не адекватността ми, ама ...... ракииии
Коментар
-
Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнениеДано се вдигне, ама в момента е в "зона на бифуркация". Вариант дънце си стои.
Чакаме.
отец Нафърфорий на два пъти го е нафърфорил ..в Дупница и в Устово. Затуй СА кажува бифуркация.Last edited by Krum Sokolov; 03.10.2018, 05:59.
- 1 like
Коментар
Коментар