IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
    какво искаш да кажеш с тази права черта че или нагоре или надолу ли.
    Не г-н Дебилов.Ще ходи надясно
    Last edited by kurta007; 20.09.2018, 22:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

тва са 16г може да не е спечелил нищо а някой друг да е спечелил
      Кво пиеш ?

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение

Браво Айнщайн.
        Ако обаче удвоим периода,човека ще е направил над +300%
        тва са 16г може да не е спечелил нищо а някой друг да е спечелил

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение

Браво Айнщайн.
          Да, така е, О велики финансов гений, какво искаш да кажеш с тази права черта че или нагоре или надолу ли.

Коментар

Който си е купил физическо злато последните 8 години нищо не е спечелил.
            кажи го на императорът, пожълте'а му джуките да го целува сека вечер преди лягане.
            у муцуната го е замязал на тия от клипа на крембърис 'зомби'
            Last edited by ratten; 20.09.2018, 20:34.
            препоръка е

Коментар

Който си е купил физическо злато последните 8 години нищо не е спечелил.
              Браво Айнщайн.

Коментар

• Който си е купил физическо злато последните 8 години нищо не е спечелил.

Коментар

• Месечен чертеж,голд .13 годишна тренд линия,не е шега работа.

Коментар

Алооо златарите, скоро не сте давали прогнози.
                    А вие книжарите давали ли сте?
                    Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Алооо златарите, скоро не сте давали прогнози.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kondora Разгледай мнение

До тук добре ...........

Така ..........
                        Прибрани и продажбите ( сутринта ) ...... прибрани и покупките , които отворих сутринта ...........

Тук , вече се изчаква , защото е възлово място за реализиране на модела с още едно дънце под 1160 ....... Бях писал ,че има вероятност (малка ) за него.
                        Е......ако ще го прави оттук трябва да започне ........ Качване над 1212 ще е сигнал ., че няма да се състои ............

Коментар

Да вдигнем малко темата , че от троловете в ''Политика'' , човек не може да поспори за нещо наистина струващо си ....
                          Това за сега е виждането ми за пътя на Златан , в близките дни !
                          Видно е , че ново дъно НЕ очаквам , но ако все пак ме изненада пазара , ще бъде с '' няколко пробити доларчета '' по надолу - не повече !!!!

Най - общо - очаквам ръст - до към 1285 / 1300 , без да уточнявам с подробности , вида на структурата на движението , до там
                          Нагледно - очаквам движение по синията или червената пунктирана линия ....................
                          До тук добре ...........

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Къде виждаш дъното? под 1,000 долара ? през 2019-та или ?
                            Сегашното е на 1045 .......... , така че - Да - под 1000
                            За време ..... е трудно .... дори невъзможно да се гадае ............
                            Нито един вид анализ не включва фактора '' време '' ............... може би , само , модификацията на вълновия анализ по Нийли ............. Но е бошлаф..
                            Пример : Чакаме корекция в някоя двойка , от 0.90 - да кажем до 0.70 .................
                            Тя може да се осъществи и като бърз зигзаг , за месец , но може да бъде и дълъг протяжен триъгълник движещ се хоризонтално и да отнеме 8-9 месеца .................
                            Тоест ..... знaeм за движението , като такова че ще се случи , но не и вида и времето за което ще стане ..................
                            Нещо подобно е спора ми с ехххх- а ..............
                            Знаех , че е нужен този спад , но ме изненада по времетраене ............... С точно горния пример - можеше и да е зиг - заг ( бързо - още когато започнахме спора ) . оказа се бавен и муден триъгълник

Казах , че основните варианти съм ги свел до 3 .............
                            Най - общо казано - за хора който не търгуват ежедневно или ежеседмично - според мен , преди да има нови върхове над 1920 - ще има ново дъно под 1000 .............
                            За другите .............. вървим ден за ден ....седмица за седмица .....в опитите да разчетем Пазаря !!!
                            Last edited by Kondora; 14.09.2018, 16:00.

Коментар

Явно , все не можем да се разберем тук у форума ..................
                              Значи , ако си забелязал , дадената графика е на Н1 фрейм ..............
                              Показал съм очаквано от мен движение в рамките на близките месец / два ? ..............
                              Дилемата , в момента е 1285 / 1300 от тук или 1285/1300 с ново микро дънце ( 85/15 % )

Това имам предвид , като казвам , че '' не очаквам ново дъно '' - тоест сега .
                              Иначе на Седмична и Месечна Ново Дъно ЩЕ има .............. но то е напред във времето .....
                              НО ЩЕ ИМА ......... и точно при него бъговете ще бъдат яко стресирани и повечето ''окапали ''
                              И Тогава ще тръгне ................... ТHE RALLY

Аз показвам какво ще търгувам в близките дни и седмици ....................

пп . Хубавото е че с този спад , се поизчистиха варианти и реално в момента има 3 основни (на голема графика ) , всеки със свойте нива на потвърждение и е по лесничко за търговия ..............
                              Къде виждаш дъното? под 1,000 долара ? през 2019-та или ?
                              Last edited by RUBLA; 14.09.2018, 17:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Бе не е баш тъй.
                                На годишна база тенекето е 9% надолу и в евро макар последното да е само 2.5% по слабо от зеления.
                                И при йената същата работа, макар да не се променила спрямо $.

Баце, то верно че почнаха умните да се удължават, ама доста все още голди и силвърбъгчета има по клонаците.
                                Тия твоите пунктири ми се струват малко плитички та да се изтръскат достатъчно по шубраците.
                                ...
                                Явно , все не можем да се разберем тук у форума ..................И '' модерните '' , като тръкнат некой пост с по - пиперлива дума , а иначе с ценно съдържани , върви се разбирай .....................
                                Значи , ако си забелязал , дадената графика е на Н1 фрейм ..............
                                Показал съм очаквано от мен движение в рамките на близките месец / два ? ..............
                                Дилемата , в момента е 1285 / 1300 от тук или 1285/1300 с ново микро дънце ( 85/15 % )

Това имам предвид , като казвам , че '' не очаквам ново дъно '' - тоест сега .
                                Иначе на Седмична и Месечна Ново Дъно ЩЕ има .............. но то е напред във времето .....
                                НО ЩЕ ИМА ......... и точно при него бъговете ще бъдат яко стресирани и повечето ''окапали ''
                                И Тогава ще тръгне ................... ТHE RALLY

Аз показвам какво ще търгувам в близките дни и седмици ....................

пп . Хубавото е че с този спад , се поизчистиха варианти и реално в момента има 3 основни (на голема графика ) , всеки със свойте нива на потвърждение и е по лесничко за търговия ..............
                                Last edited by Kondora; 14.09.2018, 19:38.

Коментар

Working...
                                X