Дано си прав, но аз лично не го вярвам. Що да не го вярвам, ами защото, за да поскъпне яко златото, ама яко, в пъти на сегашните нива, трябва по някакъв начин да приберат златото от всякакви там тъмнозелени субекти, които са основните му държатели. Кукловодите нямат злато, ерго нямат нужда от негов бум, поне не е сповече от бума на кой да е индекс, щото иначе става проблем и истината за глинените основи на колоса ще лъснат със трапна сила. Та така - пазя злато само като превенция срещу голямото мяу, в електронно злато не бих инвестирал.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Да, бе. Ясно е какви са механизмите за натиск, въпросът е какви са (по-скоро, какви са били) причините за този натиск и че вече не са валидни.
Цялата игра е заради установеното (договорено) съотношение злато / петрол. Това съотношение вече не урежда кукловодите и предстои преоценка на златото спрямо петрола. Всъщност според някои хора, това вече е факт, но не е видимо заради все още крепящата се базирана на US долара финасова система... но понеже, тази система е чао... познайДо новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
-
И шо реши, че няма да го натискат - все ще се намери някой като Венецуела да сипне. А ако не сипне физическо, хартия и електронно злато могат да се сипват до безкрая. Ако доларът се срине спрямо еврото, може и да пробие 1400 - и к'во от т'ва? Не очаквам някакъв кой знае какъв ръст - купените за децата ми унции преди 2,5 години в момента могат да бъдат продадени на загуба (вярно, купени са с надценка като за 5 девятки злато), а и самото злато не е мръднало грам от тогава. Та така - имам злато, не очаквам ръстNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Абе, има ли живи в тази тема ?!?
Златото навлиза в нова фаза, а тука мъртвило.
Не знам дали ще е при тази засилка или по-късно през година, но омразната съпротива 1350-1370 ще бъде пробита най-накрая точно през тази година. И изобщо няма да спре тамЩото вече на никого не му се занимава да го спира и натиска (казано на по-прост език)
До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
-
ФЕД няма избор освен да намали лихвите ДВА пъти тази година, това означава - депозити и облигации стават нежелани ... и златото пак придобива значение, тоест задържа високите нива или тръгва леко нагоре, и изобщо не визирам търговски войни, конфликти и забавяния във УК, Германия, Австралия, Китай и др
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеПричини за ръста?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BojidarKT Разгледай мнение
Мдам, верно е на полусъединител
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
...
тези също имат но цяла унция е значи не били само Тавекса има няколко сайта
...
http://www.aurum-coins.com/bg/details/189.html
Може да има и някои бутикови неизвестни, но не ги знам
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
забавиха го от 2016та ама ше запали то, са само чака на полусъединител .... акциите ги мачкат ама после х10 а стотинките не мърдат ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениемайкъле тази година злото почва да си прави чутурата за нагоре за 1777. а всички пускат къси .
спомняш ли си като падна малко и как всички зареваха за злато на 100. кото оня варненски ханукяр Мишето мЪНИТУ. после изчезна . с много милиарди ще се случи така следващите пет години .
Коментар
Коментар