Дълго злато стоп 1400.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
тръмп говори за намаляване на лихвите,драги говори за стимули, британците са готови да спасяват всичко и всички покрай брекзита, японците си траят и си печатат техните хартии, китайците си надуха як банков балон, но държавата го крепи (докато трупа жълто).
не виждам фундаментална причина жълтото да падне много и трайно. по-скоро някакви обири на пишман инвеститори , но всичко ще е до време, дългосрочно цената ще е нагоре.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Viking Разгледай мнение
Тошко, Тошкоооо. ..... и в техническия анализ си на "ти" с нещата , като при "вълните"......
Симетричният триъгълник в техническият анализ се изразява с фигурата...... " Вимпел ".
" Флагът" е корекционна фигура , която като съединиш върховете и дъната на корекцията се получават почти успоредни линии
Това което виждаш на графиката на златото през последните седмици няма нищо общо с " флаг ".
Поста ми важи и за " vhk "..... който също е развел "знамето "....само че за 1600$....
Сега ще ида да покарам джет. ..А после или привечер мога да ви проведа начално обучение и с картинки........
Тогава и ще напиша на Мюлер и Хермес , кога ще видят нефт на 200$ или на .....500 $Last edited by Hermes73; 19.07.2019, 22:21.
Коментар
-
Тошко, Тошкоооо. ..... и в техническия анализ си на "ти" с нещата , като при "вълните"......
Симетричният триъгълник в техническият анализ се изразява с фигурата...... " Вимпел ".
" Флагът" е корекционна фигура , която като съединиш върховете и дъната на корекцията се получават почти успоредни линии
Това което виждаш на графиката на златото през последните седмици няма нищо общо с " флаг ".
Поста ми важи и за " vhk "..... който също е развел "знамето "....само че за 1600$....
Сега ще ида да покарам джет. ..А после или привечер мога да ви проведа начално обучение и с картинки........
Тогава и ще напиша на Мюлер и Хермес , кога ще видят нефт на 200$ или на .....500 $
Баце , къде изчезна бре. Гледам почнал си да се съвземаш.
Тея у недвжимостите много са се разпуснали да знаеш, там мое да преподаваш.
Сори за малката графика ама требва да отправим софтуера
Ама тоя, серял ,, ВИКИНГ, не свършили вече или го повтарят.
Last edited by Todor Sabev; 19.07.2019, 20:05.
Коментар
-
Тогава и ще напиша на Мюлер и Хермес , кога ще видят нефт на 200$ или на .....500 $Last edited by michaelis12; 19.07.2019, 19:06.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Флага е симетричен триъгълник и по - скоро целта в краткосрочен план е 1500.Last edited by Viking; 05.03.2020, 08:00.
- 1 like
Коментар
-
Dalio believes that equity and equity-like investments are “unlikely to be good real returning investments.” He added in his post, “I believe that it would be both risk-reducing and return-enhancing to consider adding gold to one’s portfolio.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Флага е симетричен триъгълник и по - скоро целта в краткосрочен план е 1500.
p.s. малко ше ми е гърбаво явно с тоя страдъл в граници от 1355 до 1500 дет съм пуснал до Август но ше го мислим някак сиLast edited by michaelis12; 19.07.2019, 13:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vhk Разгледай мнениеЗлатото на дневна рисува флаг с цел 1600 долара
Last edited by Todor Sabev; 19.07.2019, 13:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Иранците играят кординирано с американците руснаците и саудитите. Имам чувството, че кординирано ще потопят няколко кораба по някое време за да тласнат цената на около 200+ долара барел. Всички имат интерес от това освен крайният потребител. Това разбира се ще тласне златото до нови непознати върхове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vhk Разгледай мнениеЗлатото на дневна рисува флаг с цел 1600 долара
- 1 like
Коментар
Коментар