Е, поне Снежанка може да ти отвърти едно желание...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дядо Коледа Разгледай мнение
Това с 11хил. $ най ми харесА, тогава с две унции купувам чисто нов приличен японски автомобил.....препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПредишните цикли на покачване на златото показват скокове в рамките на 10 пъти.Ако сметнем ,че дъното е било на 1050 долара покачването може
да отиде до 11 000 долара ,но и спрямо еврото ще се покачи за да отчете напечатаната нова маса пари.Така че по пътя на биткойна нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Andy`Z Разгледай мнение
Може ли да питам, как се обезценява долара?
Има два варианта: 1/ златото да поскъпва, което се и случва 2/да се обзцени спрямо еврото или кошницата валути
Какво имаш предвид?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Ако ще го държиш над 10г като мене, няма особено значение дали ще вземеш на 1500 или 1600.
Дивидентите тази година и те отиват в злато, ако има по нормални цени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
Благодаря за разяснението! Нямах съвсем никаква представа, кое защо е.
Иначе - точно защото доларът все още го крепят, не е и започнало истинското му обезценяване, което очаквам. И пак поради тази причина, с изключение на притежаващите/работещите директно за долари, златото за всички останали вече е на най-високата си цена. Сега само чакаме да се качи и на най-високата си цена и за поданиците в ядрото на империята в долари... и точно тогава започва веселбата.
За сега, цената я плащат само икономиките в периферията. Забележете за последните месеци, в кои валути и в каква последователност, цената на златото отбелязваше исторически върхове, докато в ядрото в долари нещата са все още спокойни.
те и ще продължат да я плащат ..... аз и не виждам ние да не сме платили 3 млрд. данък за самолети в долари, ти неква девалвация да скиваш тука ?! аз ньет. Докат Сашевци са военнен доминант балъците и васалите ше плащат, ние в Булгаристан най мноо, Гейропейците като най верен съюзник на Империята плащат всички най-високите цени на горива в света и то в долари, да всичко квот се появи кат гориво в Еврогейово е в долари, Булгаристан също като импортира горива от Руслямистан пак е в долари.
Некой мое ли си вземе златото от ония главорези ?!? Ние мое ли си взеем нащо от Лондон ?!? Аз мисля ньет какво ше напраят ше ги нападнат нещо ?! малко трудно на тия само може да се случи нещо отвътре, то тва и става са в момента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
хехе, ратко, благодаря, развесели ме - тъкмо оправям багажа за морето и потеглям. Наздравепрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Второто разбира се. При това, съвсем целенасочено. Сещай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от Andy`Z Разгледай мнение
Може ли да питам, как се обезценява долара?
Има два варианта: 1/ златото да поскъпва, което се и случва 2/да се обзцени спрямо еврото или кошницата валути
Какво имаш предвид?До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
-
Благодаря за разяснението! Нямах съвсем никаква представа, кое защо е.
Иначе - точно защото доларът все още го крепят, не е и започнало истинското му обезценяване, което очаквам. И пак поради тази причина, с изключение на притежаващите/работещите директно за долари, златото за всички останали вече е на най-високата си цена. Сега само чакаме да се качи и на най-високата си цена и за поданиците в ядрото на империята в долари... и точно тогава започва веселбата.
За сега, цената я плащат само икономиките в периферията. Забележете за последните месеци, в кои валути и в каква последователност, цената на златото отбелязваше исторически върхове, докато в ядрото в долари нещата са все още спокойни.
Какво имаш предвид?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
а замислял ли си се да погасиш предсрочно кредитаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение...
Само дет долара в момента не е девалвиран а еврото за тва цената у Тавексот е такава ама дреме ти фара ....
...
До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Бе не е само гущерът, и швейцарецо е далече от ол тайм хай. Иначе пари, основно съм в пари (ако не броя наследствените имоти), ама много мразя да ги държа така, ще ми се да сложа в нещо, обаче тъпо и упорито не виждам нищо атрактивно. Гледаме мача от първи редпрепоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар