Първоначално изпратено от marin1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Още не са провели новата Ялта, а ти редиш империите. Но преди новата Ялта трябва да преминеме през горещата или студаната война. Англосаксонците в момента се позиционират най-добре и отиграват топката блестящо. През всичките катаклизми които предстоят, златото ще засияе във физическата си форма, ETF те те ще бъдат конфискувани, заедно със минните акции. Дотогава има още доста време и може да се правят доста фиатни пари благодарение на ЦБ. и прекрасната политика на президента Тръмп. В разпределението по-горе забравяш османлийте. Господарите на Алатай играят най-опасната игра в цялата си история. Загърбиха заветите на Ататюрк и това ще доведе или до огромна мощ невиждана от столетия или до тотален срив. Рано е засега да се каже.
Война няма да има, поне не Световна! Ще има ядрен конфликт м/у Индия и Пакистан, но няма да има III-та Световна Война а само слухове за нея.
За Златото съм съгласен на 100% с теб
И за Османлиите съм съгласен - ще има бум и после срив. През бума ще асимилират южна България, както съм писал по-долу, а после ще изчезнат.
П.С. Това че ще завладеят част от България няма да е страшно. Целта им ще е да направят полумесец на Балканите - до Албания включително, ще включва и северна Гърция. Българите в южна България няма да се закачат и ще живеят по-добре отколкото сега в пределите на РБ.remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Още не са провели новата Ялта, а ти редиш империите. Но преди новата Ялта трябва да преминеме през горещата или студаната война. Англосаксонците в момента се позиционират най-добре и отиграват топката блестящо. През всичките катаклизми които предстоят, златото ще засияе във физическата си форма, ETF те те ще бъдат конфискувани, заедно със минните акции. Дотогава има още доста време и може да се правят доста фиатни пари благодарение на ЦБ. и прекрасната политика на президента Тръмп. В разпределението по-горе забравяш османлийте. Господарите на Алатай играят най-опасната игра в цялата си история. Загърбиха заветите на Ататюрк и това ще доведе или до огромна мощ невиждана от столетия или до тотален срив. Рано е засега да се каже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Не идва края на глобализацията, а глобализацията ще навлезе в нова фаза - това ще е и новата Епоха!
Ще има само 5 държави:
1. Британска Империя (UK, USA, Канада, Австралия и Нова Зенландия)
2. ЕС - повече или по-малко в сегашните си граници
3. Руска Империя (ние ще сме там)
4. Азия и Африка
5. Латинска Америка
Няма да има валутите които има днес а Златото ще блести по-силно от всякога!!!
Биткоина няма да е това, което се очаква да бъде, но ще го има.
Всяка от 5-те държави ще има своя собственна Криптовалута.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
Ясно...))
Със същата сериозност, аз пък твърдя, че Израел може и да не съществува изобщо. Не знам за "Британската империя", но скоро УК ще е безполезен остров и маловажен играч на световната сцена. След смъртта на Путя, Русия става васал на Китай - толкова и за "Руската империя". Също така, каква Австралия ?!? И там Китай.
Относно България - да, всички възможни неприятности могат да дойдат само от Турция или Русия.
А, да - щях да забравя - криптото ще бъде повсеместно забранено навсякъде ;-)
С Путя или без Русия ще си е ИМПЕРИЯ!
По всяка вероятност си прав за Биткоина, че ще е забранен и точно затова няма да изчезне, но разплащателни средствa ще са Криптовалутите на всяка една от 5-те (или 6-те) държави. Както писах снощи валутите (книжните) които днес са известни ще са изчезнали - като последен ще изчезне $.
Толкова от мен - че досадихме на Gold Bugsremember remember the fifth of november
Коментар
-
Да речем че съм го сънувал. Не съм го чел никъде, така че не мога да дам линк.
Само да добавя към писаното вчера - единствената страна която сега съществува и ще продължи да съществува като самостоятелна ще е Израел.
България на първо време ще бъде разделена на две - северна (към Руската Империя) и южна (към Турция), като южна ще е основно Родопа планина, дали Пловдив ще влезе в пределите на Турция не знам, но Асеновград със сигурнст ще е.
П.С. всичко това (което съм писал вчера и сега) ще е в резултат на плановете не на евреи или масони а на йезуитите!))
Със същата сериозност, аз пък твърдя, че Израел може и да не съществува изобщо. Не знам за "Британската империя", но скоро УК ще е безполезен остров и маловажен играч на световната сцена. След смъртта на Путя, Русия става васал на Китай - толкова и за "Руската империя". Също така, каква Австралия ?!? И там Китай.
Относно България - да, всички възможни неприятности могат да дойдат само от Турция или Русия.
А, да - щях да забравя - криптото ще бъде повсеместно забранено навсякъде ;-)
До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
А това ееее.... някакво предсказание; или твой задълбочен анализ; или си чел нещо конспиративно някъде; или пък си го сънувал.
Не се заяждам, но все пак дай малко повече инфо.
Само да добавя към писаното вчера - единствената страна която сега съществува и ще продължи да съществува като самостоятелна ще е Израел.
България на първо време ще бъде разделена на две - северна (към Руската Империя) и южна (към Турция), като южна ще е основно Родопа планина, дали Пловдив ще влезе в пределите на Турция не знам, но Асеновград със сигурнст ще е.
П.С. всичко това (което съм писал вчера и сега) ще е в резултат на плановете не на евреи или масони а на йезуитите!remember remember the fifth of november
Коментар
-
Дълги по тренда стоп 1580.
Преместени стопове на по голяма част другите позиции на нула 1551.
Вероятно последно влизане на пазара от тук чакам да се развие тренда и да формира връх март месец. Следва последователно местене на стоповете и ръчно затваряна на позициите.
Last edited by Todor Sabev; 19.02.2020, 08:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
това е много, за да е продажба, а и не мисля, че имат толкова Британците.
По-скоро е теглене на резерви от страни членки на ЕС от трезорите на Кралицата. Отдавна имат такива заявки.
Нашето злато дали не беше и то в Лондон?
Значи в нашия случай не е това
Коментар
-
Не идва края на глобализацията, а глобализацията ще навлезе в нова фаза - това ще е и новата Епоха!
Ще има само 5 държави:
4. Азия и Африка
5. Латинска Америка
Всяка от 5-те държави ще има своя собственна Криптовалута.
Не се заяждам, но все пак дай малко повече инфо.До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеЗа ноември и декември 2019 УК е изнесла 1000 т.
Нормално на месец изнася 27 т. !!!
Кой и защо е го купил ?
Си Дзи Пин - редовния купувач е знаел в за пандемията
САЩ - знаел е за икономическата криза, нали той е пуснал вируса
САЩ - трябва им кеш за репо инжекциите
Времето ще покаже.
...
По-скоро е теглене на резерви от страни членки на ЕС от трезорите на Кралицата. Отдавна имат такива заявки.
Нашето злато дали не беше и то в Лондон?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеЖълтото ще размаже всички накрая. Идната петилетка 5000 долара. Идва време на края на глобализацията. А всяка промяна е съпроводена от тъмни и мрачни времена. С края на глобализацията идва краят на Китай в сегашната му форма и нова епоха.
Ще има само 5 държави:
4. Азия и Африка
5. Латинска Америка
Всяка от 5-те държави ще има своя собственна Криптовалута.remember remember the fifth of november
Коментар
-
За ноември и декември 2019 УК е изнесла 1000 т.
Нормално на месец изнася 27 т. !!!
Кой и защо е го купил ?
Си Дзи Пин - редовния купувач е знаел в за пандемията
САЩ - знаел е за икономическата криза, нали той е пуснал вируса
САЩ - трябва им кеш за репо инжекциите
Времето ще покаже.
УК е внесла 996 т злато за 2019.
Швейцария и тя е в тренда, като купува - цената е висока.
Значи, корелациите са,
Европа и САЩ като купуват - златото е нагоре.
Европа и САЩ като продават (2013, 2014, 2015) - златото е надолу.
Показвам факти, а не че покупките или продажбите са причина за тренда, не че не може да е вярно.
Коментар
Коментар