IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Добавяне дълго злато стоп на 1547.
    Тенекето още се удътжа на балонни висоти. Кога ли ще се смряска ...

Коментар

• Въпроса вече не е дали цената на златото се манипулира.........А до кога ще продължи това.Кухите преливания от пусто в празно на ЦБ-тата както посочих преди около месец ще издържат до появата на ФИЗИЧЕСКО неизпълнение на суровини и стоки.......Мнението ми е че с масовката КОРОНАВИРУС се цели точно това от определени сили.......

Коментар

Дълго злато стоп 1535.
        Добавяне дълго злато стоп на 1547.

Коментар

• Дълго злато стоп 1535.

Коментар

• Вирусът изглежда овладян, в Близкия изток нищо не се случва, а макро показателите са по-добри от очакваното. Лихвите по 10г. облигации нагоре, злато - надолу.

Коментар

Вируса може да се движи циклично на вълни. Това първо
              Отделно информацията в медиите може също да е с лаг и даже недостоверна.
              И трето има напрежени усеща се на всякъде макар и да спадна в момента според мен временно. Говоря за общия сентимент. Отделно някъкви други събития може изстрелят златото което корелира с общия сентимент.
              Аз лично не съм имал особени притеснения с тоя вирус и не съм вярвал на тоя наратив като обосновка за гмуркане на пазарите.
              Най малкото понеже идва от може би най подходящото място (където може да бъде ограничено най лесно), ккп не си поплюва а и ревове за човешките права там не вървят.
              Маркета засега продължава да си е бай дъ дип тип, не че съм се възползвал де, спада бе прекалено плитък за вкуса ми.

Коментар

• А може и много по-бързо да стане...

Коментар

• Възможно е да има такива събития. Но ако няма най-вероятно отиваме под 1500, а лихвите по 10г. облигации ще се вдигнат и това го виждам да стане до месец. Това е моята прогноза. Не давам 100% гарация естествено

Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

И трето има напрежени усеща се на всякъде макар и да спадна в момента според мен временно. Говоря за общия сентимент. Отделно някъкви други събития може изстрелят златото което корелира с общия сентимент.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                    Последното. Първото е почти сигурно, че няма да стане. Вирусът издиша

Last edited by Todor Sabev; 04.02.2020, 17:16.

Коментар

• Последното. Първото е почти сигурно, че няма да стане. Вирусът издиша

Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Money
                      Junior Member

31.01.2020, 19:57

Няма да се учудя ако другата седмица пак видим 1600

Лихвите по 10г облигации още надолу. Отрицателна доходност, нищо че лесно се съхраняват

Кое от двете е верно.

Коментар

Една прогноза от мене: златото най-вероятно ще е под 1500 до края на февруари
                        Тъкмо да му увелича дяла в портфейла си от 10% на 20%.

Коментар

Една прогноза от мене: златото най-вероятно ще е под 1500 до края на февруари
                          Money
                          Junior Member

31.01.2020, 19:57

Няма да се учудя ако другата седмица пак видим 1600

Лихвите по 10г облигации още надолу. Отрицателна доходност, нищо че лесно се съхраняват

Кое от двете е верно.

Коментар

• Една прогноза от мене: златото най-вероятно ще е под 1500 до края на февруари

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                              20 грешки и често срещани заблуди на начинаещия инвеститор в златни кюлчета и монети

https://igold.bg/blog/20-greshki-pri...RW_aRpEtyVRoI0
                              Eлементарни разяснения със доста голям уклон към..........реклама.........

Най ми хареса графиката със мнообройните трендови линийки ... замръзнала на 04. 2018 със разчет до къде и кога (!!!!) при очакваното РАЛИ (което тогава НЕ се състоя )

Все едно Крумчо е ползвал графиката на еxxxx - чо ......

Но развоя беше друуууууг ...........

И сега ще бъде друг ........ по-различен от очаквания от стадото ................

Коментар

• 20 грешки и често срещани заблуди на начинаещия инвеститор в златни кюлчета и монети

https://igold.bg/blog/20-greshki-pri...RW_aRpEtyVRoI0

Коментар

Working...
                                X