Първоначално изпратено от Todor Sabev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Въпроса вече не е дали цената на златото се манипулира.........А до кога ще продължи това.Кухите преливания от пусто в празно на ЦБ-тата както посочих преди около месец ще издържат до появата на ФИЗИЧЕСКО неизпълнение на суровини и стоки.......Мнението ми е че с масовката КОРОНАВИРУС се цели точно това от определени сили.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеДълго злато стоп 1535.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Вируса може да се движи циклично на вълни. Това първо
Отделно информацията в медиите може също да е с лаг и даже недостоверна.
И трето има напрежени усеща се на всякъде макар и да спадна в момента според мен временно. Говоря за общия сентимент. Отделно някъкви други събития може изстрелят златото което корелира с общия сентимент.
Най малкото понеже идва от може би най подходящото място (където може да бъде ограничено най лесно), ккп не си поплюва а и ревове за човешките права там не вървят.
Маркета засега продължава да си е бай дъ дип тип, не че съм се възползвал де, спада бе прекалено плитък за вкуса ми.
Коментар
-
Възможно е да има такива събития. Но ако няма най-вероятно отиваме под 1500, а лихвите по 10г. облигации ще се вдигнат и това го виждам да стане до месец. Това е моята прогноза. Не давам 100% гарация естествено
Вируса може да се движи циклично на вълни. Това първо
И трето има напрежени усеща се на всякъде макар и да спадна в момента според мен временно. Говоря за общия сентимент. Отделно някъкви други събития може изстрелят златото което корелира с общия сентимент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПоследното. Първото е почти сигурно, че няма да стане. Вирусът издиша
И трето има напрежени усеща се на всякъде макар и да спадна в момента според мен временно. Говоря за общия сентимент. Отделно някъкви други събития може изстрелят златото което корелира с общия сентимент.Last edited by Todor Sabev; 04.02.2020, 17:16.
Коментар
-
Последното. Първото е почти сигурно, че няма да стане. Вирусът издиша
Money
Junior Member
31.01.2020, 19:57
Няма да се учудя ако другата седмица пак видим 1600
Лихвите по 10г облигации още надолу. Отрицателна доходност, нищо че лесно се съхраняват
Кое от двете е верно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЕдна прогноза от мене: златото най-вероятно ще е под 1500 до края на февруари
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЕдна прогноза от мене: златото най-вероятно ще е под 1500 до края на февруари
Junior Member
31.01.2020, 19:57
Няма да се учудя ако другата седмица пак видим 1600
Лихвите по 10г облигации още надолу. Отрицателна доходност, нищо че лесно се съхраняват
Кое от двете е верно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение20 грешки и често срещани заблуди на начинаещия инвеститор в златни кюлчета и монети
https://igold.bg/blog/20-greshki-pri...RW_aRpEtyVRoI0
Най ми хареса графиката със мнообройните трендови линийки ... замръзнала на 04. 2018 със разчет до къде и кога (!!!!) при очакваното РАЛИ (което тогава НЕ се състоя )
Все едно Крумчо е ползвал графиката на еxxxx - чо ......
Но развоя беше друуууууг ...........
И сега ще бъде друг ........ по-различен от очаквания от стадото ................
- 3 Харесвания
Коментар
-
20 грешки и често срещани заблуди на начинаещия инвеститор в златни кюлчета и монети
https://igold.bg/blog/20-greshki-pri...RW_aRpEtyVRoI0
Коментар
Коментар