IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Няма да те чуе, нали е на 60 градуса дизефектант. Опасно е вирус върлува навън.
    Понеже , той отговаря на мен - а ти репликраш неговия пост-предполагам , визираш мен

Повече от 47 градуса не приемам...............

Но какво значение има това , за .................твоята цена от 3000$ за унция

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

бай дъ дипс
      Епа ти.....''бай дъ дипс'' и 60$ нагоре.......... Ама тия '' дипс''.....вече не са ''дипс''..........

Ако купиш и сегашните ''дипс'' .....и последващите...............отиде на баща ти фирмичката...........

Нема да има ''алангле стек '' - 100 $ ........... .Ще ядеш пръжоле от Кауфландя

Коментар

бай дъ дипс
        Няма да те чуе, нали е на 60 градуса дизефектант. Опасно е вирус върлува навън.

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение

Браво ,Берто , браво..................

Браво за....................адмирирането ....................
          бай дъ дипс
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

ти освен, че ходиш на екскурзии (което адмирирам) какво си правиш спестяванията - акции, имоти, кеш.. какво предпочиташ 100 000 лева на депозит 0 при цеко или левонът или 33 жълтици в трезора... златото е пари. несистемни пари. останалото е инвестиция и бизнес. когато видиш възможност за инвестиция или развиване на бизнес - разкарваш и действаш.
            Браво ,Берто , браво..................

Браво за....................адмирирането ....................

Коментар

Какво ...... ''да не съм '' ........ Не се разбира !!!

''Чул '' съм за него ........... Преди тебе !!!
              Може и да ни отнесе ........ !
              И какво общо има това със ЦЕНАТА НА ЗЛАТОТО ??????

Може !!!!
              И какво от това ????
              Как се отразиха налятите милярди досега ?????

Може !!!!!
              Аз го Търгувам от години
              Интересно кога постъпи първата информация за вируса при тебе и по какви източници? Чисто любопитство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Т,е. връщаме се на това, което казах по-рано - когато пазарите падат, златото пада, щото им трябва кеш на хорицата и продават златото. Когато пазарите растат, златото се разпродава, щото носи по-малък доход от акциите. Остава да го пазим за апокалипсис - ма ей го апокалипсиса, нали живите мъртви, а, у, сопили и т.н., Мишето реве ежедневно в темата, а златото пак е надолу. Е, защо ни е тогава злато, като ползата от него е нулева?
                ти освен, че ходиш на екскурзии (което адмирирам) какво си правиш спестяванията - акции, имоти, кеш.. какво предпочиташ 100 000 лева на депозит 0 при цеко или левонът или 33 жълтици в трезора... златото е пари. несистемни пари. останалото е инвестиция и бизнес. когато видиш възможност за инвестиция или развиване на бизнес - разкарваш и действаш.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Знаеш ли може пък да не си.
                  Какво ...... ''да не съм '' ........ Не се разбира !!!

Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                  Навън се разхожда вирус- Не си ли чувал за него? Може да ни отнесе.
                  ''Чул '' съм за него ........... Преди тебе !!!
                  Може и да ни отнесе ........ !
                  И какво общо има това със ЦЕНАТА НА ЗЛАТОТО ??????

Мисля, че ще им се наложи да налеят доста квадралиони тази година. Някой си мислят, че това е калкулирано в цената, ама аз не.
                  Може !!!!
                  И какво от това ????
                  Как се отразиха налятите милярди досега ?????

Тоя пазар го следя доста години.
                  Може !!!!!
                  Аз го Търгувам от години

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Първите златни монети които видях навремето бяха малки махмудки продупчени за гривни и гердани.
                    Да класика са. Те си се ползват като пари в момента в Турция между частни лица. И мисля, че дори можеш да си ги депозираш в банката така . Всяка банка отпред на таблото си има курсове така че са ликвидни колкото еврото и долара.

Коментар

Ще си говорим , разбира се ..............

И с тебе ............ и с еxxxxx-чо ........... и с Крумчо .............. и с Берти .................. и с други знайни и незнайни ъперчета ....

С ЦЕЛИЯ ФОРУМ , ако требва ...................

Само да не остана накрая да си ........... говора сам .......... на '' новото дъно преди новия връх ''

Знаеш ли може пък да не си. Навън се разхожда вирус- Не си ли чувал за него? Може да ни отнесе. Мисля, че ще им се наложи да налеят доста квадралиони тази година. Някой си мислят, че това е калкулирано в цената, ама аз не. Тоя пазар го следя доста години.

Коментар

Да в Турция има сериозен проблем с бежанците. А сега с епидемия няма как да ги държат. Назад няма къде да ги настанят не им дават, логично е клапана да избие в най-слабото място посока на Запад. Не знам колко пари трябва да им дадът, за да ги оставят в Турция точно в този момент. Това би било прекалено опасно. С тази корекция сега махмудките ще свършат набързо на Капалъчарши.
                        Първите златни монети които видях навремето бяха малки махмудки продупчени за гривни и гердани.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Въпрос на време е....Днес като чета новините от Сирия се сетих за мнението ти че мирише на война......Коронавируса плюс армия от бежанци някои от които болни ще смажат ЕС-то......Може и 5000 да стане зависи колко на гъсто ще са тези с хазматите.И в Мюнхен дали на 3 дена ще разрешат на един член от семейството да пазарува..........
                          Да в Турция има сериозен проблем с бежанците. А сега с епидемия няма как да ги държат. Назад няма къде да ги настанят не им дават, логично е клапана да избие в най-слабото място посока на Запад. Не знам колко пари трябва да им дадът, за да ги оставят в Турция точно в този момент. Това би било прекалено опасно. С тази корекция сега махмудките ще свършат набързо на Капалъчарши.

Коментар

Пак ще си говориме. Ама да не си дугхал тогава през комина като ..........
                            Ще си говорим , разбира се ..............

И с тебе ............ и с еxxxxx-чо ........... и с Крумчо .............. и с Берти .................. и с други знайни и незнайни ъперчета ....

С ЦЕЛИЯ ФОРУМ , ако требва ...................

Само да не остана накрая да си ........... говора сам .......... на '' новото дъно преди новия връх ''

Коментар

Голямо чудо. 3000 до краят на годината ще му е цената.
                              Въпрос на време е....Днес като чета новините от Сирия се сетих за мнението ти че мирише на война......Коронавируса плюс армия от бежанци някои от които болни ще смажат ЕС-то......Може и 5000 да стане зависи колко на гъсто ще са тези с хазматите.И в Мюнхен дали на 3 дена ще разрешат на един член от семейството да пазарува..........

Коментар

Бота , няма да е сега............няма !!
                                А и когато тръгне за там ............... мааааалко няма да му достигне до тая цена ....
                                Пак ще си говориме. Ама да не си дугхал тогава през комина като ..........

Коментар

Working...
                                X