Първоначално изпратено от Hermes73
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Златото се търгува с фючърси на COMEX пазара, с тази особеност, че участниците подновяват или продават фючърсите, без да бъде изпълнена реална доставка. Това е хартиеното злато, където са големите инвеститори! И там има презаписано злато, без да съществува реално, но пак се води на фючърси!
Чист дериват е при тебе, където си отворил сметка при Бисер Варчев с 100 кинта и ще трейдваш, и над него с няколко клирингови къщи и по-големи посердници, са ти формирали нещо като електронна ротативка, където ти цъкат цифрички, които следват графиката на фючърсите в COMEX!
Иначе алабализми, кой надул цената на златото, са си твои версии някакви, че били частни инвеститори....
Елиминираш покупки на ЦБ, елиминираш големите фондове, елиминираш самите банки като участници... общо взето трябвало ти е някаква версия да напишеш 2-3 изречения, защо златото щяло да пада и затова си се сетил!
Казах ти и вчера. Като си толкова отворен на MT при Варчев има един бутон SELL, натискаш го и това е. Преди това обаче вкарваш повечко парички!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ria2020 Разгледай мнение
златоto също е дериват и цената му зависи от дериватаният пазар , а тези , които купуват налично и реално злато се равняват по него без да имат каквото и да е уччастие , никой инвеститор не си го държи на кюлчета у тях, това , че някой има пендари от чеиза на баба си , не го прави инвеститор ....Този път реално няма да има проблем с дериватите какъвто имахме 2008 , за банките загубите ще дойдат от загубите на клиентите им , но ще са минимални.. Този път ще изгърмят частните инвеститори , което ще натисне цената на златото надолу , защото тя се формира и е плод на абсолютно същите пари , които надуха и цената на златото.
Чист дериват е при тебе, където си отворил сметка при Бисер Варчев с 100 кинта и ще трейдваш, и над него с няколко клирингови къщи и по-големи посердници, са ти формирали нещо като електронна ротативка, където ти цъкат цифрички, които следват графиката на фючърсите в COMEX!
Иначе алабализми, кой надул цената на златото, са си твои версии някакви, че били частни инвеститори....
Елиминираш покупки на ЦБ, елиминираш големите фондове, елиминираш самите банки като участници... общо взето трябвало ти е някаква версия да напишеш 2-3 изречения, защо златото щяло да пада и затова си се сетил!
Казах ти и вчера. Като си толкова отворен на MT при Варчев има един бутон SELL, натискаш го и това е. Преди това обаче вкарваш повечко парички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ria2020 Разгледай мнение
златоto също е дериват и цената му зависи от дериватаният пазар , а тези , които купуват налично и реално злато се равняват по него без да имат каквото и да е уччастие , никой инвеститор не си го държи на кюлчета у тях, това , че някой има пендари от чеиза на баба си , не го прави инвеститор ....Този път реално няма да има проблем с дериватите какъвто имахме 2008 , за банките загубите ще дойдат от загубите на клиентите им , но ще са минимални.. Този път ще изгърмят частните инвеститори , което ще натисне цената на златото надолу , защото тя се формира и е плод на абсолютно същите пари , които надуха и цената на златото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеЗапомнете думата DERIVATIVE!!!
Скоро медиите ще ви я припомнят!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
И аз имам такова чувство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеЗапомнете думата DERIVATIVE!!!
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от хамстер Разгледай мнение
получих разяснения от сателитния профил FMZK,
че специалиста баце / кондорчо / курта007 /.../..., като е казал, че чака дъно при метала имАл предвид не в близко време а след, цитирам ;
"човека е писал за ново дъно а ти искаш за 3 седмици да стане ли .
това е за една година поне напред ве ."
визионер се очертава момчето.
и ипотеката стискаи. песъка е близо.
а тия двамата ги знам. те са един ако не знаешПървоначално изпратено от хамстер Разгледай мнение
баце / кондор .Първоначално изпратено от хамстер Разгледай мнение
курта007 .Last edited by FMZK; 11.03.2020, 22:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
те и няколко специализирани лекарски екипа се опитваха...
после... предписаха по-силните апчета.
иначе, подценявате го кондорчо, той почти винаги познава...ама наопаки;
- купил съм акции на атера и я чакам земята в тутракан да удари 2 600лв...бум, дългосочен и липса от форума с тоя профил
- набълбоцал съм се с петрол на 60$ и го чакам да удари 80...бум петрола на 33
- графиките ми нашепват за ново дъно в златото ...пляс нов връх
че специалиста баце / кондорчо / курта007 /.../..., като е казал, че чака дъно при метала имАл предвид не в близко време а след, цитирам ;
"човека е писал за ново дъно а ти искаш за 3 седмици да стане ли .
това е за една година поне напред ве ."
визионер се очертава момчето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Параметрите са второстепенни... защо ?
Ще ти дам далечен пример.
Едно момиче си пише дневник ежеминутно, какво прави и какво чувства (това са графиките ти).
Ти по някъкъв начин можеш да надничаш в него и да го четеш.
И почваш да си правиш изводи (тоест стратегии за покупко продажба) какъв човек е.
Аз отделно, съм сложил тракер на телефона и.
Следя я през пет преки какво прави, как го прави и с кого го прави.
И аз мога да чета от дневника и.
Кой от двамата има по-пълна картина ?
И начина , по който си задаваш риторичен въпрос !!!
Кажи , си ВИЖДАНЕТО за цената на Златото , на база '' четенето на дневника от телефона на едно момичв ..... блабла ''
И тогава веднага ще ти отговоря '' Кой от двама ни има по -пълна картина ''
Няма как да го направя , обаче , ако ти не си показал твоята '' картина '' , а само си споменал метафорично , че ''рисуваш''
пп Но доколкото виждам , не ти помага много - много метода с ' надничането в телефоня с тракер''
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеПри условие,
- че на ЕЦБ вече лихвите са нулеви и тя няма оръжия за противодействие,
- Италия, Германия и Франция са заразени доста, следват Испания, Швейцария и Ук,
- има дрязги и некомпететност, как и на коя криза да се реагира първо,
- никога не е имало статут на убежище,
защо издуханото Евро расте срещу основните валути ???
Първоначално изпратено от Correctively objective
ЕUR....- започва растящ тренд.......................
Как мислиш ???? Кой от двамата има по пълна картина ..........................................Last edited by Correctively objective; 11.03.2020, 09:52.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Параметрите са второстепенни... защо ?
Едно момиче си пише дневник ежеминутно, какво прави и какво чувства (това са графиките ти).
И почваш да си правиш изводи (тоест стратегии за покупко продажба) какъв човек е.
на него му стига да наднича през ключалката. не го обърквай излишно.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
Съгласен съм с така дадените параметри ...........
Коментар
Коментар