Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
утре NONFARM PAYROLLS-a се очертва да бъде лошо-гошо
консенсус -100К, но няма да се изненадам ако е по-зле, а априлският ще бъде лошо-гошо на квадрат
ще се заговори за колкото са нужни 'безплатни' пари (от космоса) , за стимули, за подкрепа, за 'хората да има'
бях сигурен, че тоя идиот Тръмп е предопределен в неговият мандат голямо л-но да удари вентилатора с 200 ...
безплатни пари, печатане, дълг в космоса, бвп надолу яко.... липса на физическо (уж временна) предпоставки златото да чукне 2000$ тройунцията - засега на пазара на физическо, а след някой друг месц и на комекса (ако не са ги сложили под карантина заради вирОЗа)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
Ако е твоя - маркираната фигура R H&S е неправилна за местото на което я разглеждаш
Коментар
-
Е..... аз не съм ....................При мен още не ходила цената до 19.55...............Last edited by Muller; 02.04.2020, 21:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
За 200 долара барела нали написах. Така беше сгрешил съм. Ама пък сега си заредих на 19,55 достатъчно. Ти взе ли? Нямам за цел да се заяждам с никого. Просто си пиша. Все пак част от реалните ми дейности са спряни и сега имам достатъчно време за това.
Коментар
-
Много ме яд за медта- Как се точих на ниска цена. Ама шанс. Жалко. За жълтото обличай скафанъдра ще ходим в космоса.............. Хаххххххххххххххххххххх Може да си вземеш PAAS още е сносна тая гад.
Коментар
-
Хм ............. Точно така ми отговори когато на 65 $ нефт , написа че отиваме към 200 $ за барел
А аз ти казах : Не !!! Махни една нула - Ново дъно !!!!
Да сме здрави .............. Ще видим и тук !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениенамалени продажби, леко позасилени покупки леко могат да го вдигнат до 1975 ….
нищо че Русия е спряла да купува ….купува от кой ??? … просто квото изработи си го пази за себе си ….
и не е нужно да дава много информация … че те Китай и САЩ лъжат като сиганки за тяхното имане …
[ATTACH=CONFIG]n3572355[/ATTACH]
Сериозно питам .........
пп . Ако е нечия - спирай да го гледаш тоя !!!
Ако е твоя - маркираната фигура R H&S е неправилна за местото на което я разглеждаш ...
Цената , дори и да отиде нагоре - няма да е заради това , което си дал ( без всякакви анализи и методи , шанса е 50 / 50 )
Last edited by Correctively objective; 02.04.2020, 21:11.
Коментар
-
Не става- Долара е ЦАРРР и ще бъде доста дълго така. Средносрочно. И би трябвало да го знаеш много добре!!! Елементарно е!!!
А аз ти казах : Не !!! Махни една нула - Ново дъно !!!!
Да сме здрави .............. Ще видим и тук !!!!
Коментар
-
Личо Джелли- Жалко че нямата котировка. Иначе щях да съм олл иннн при тях. Лятото ще са върхът.
Коментар
-
Сподели за да чуем
Че аз малко , не мисля точно като ''всички''
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнениеАз все още разглеждам варианта при който ЕUR / USD отива над 1,26 .
Това пък , от своя страна ще доведе до понижение във GOLD / EUR . , каквото и очаквам ..................
Коментар
-
Доколкото съм информиран- Процесите ще протекат по-малко друг начин- Не е точно както всички мислите.
Че аз малко , не мисля точно като ''всички''
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Италия е много трудна за изтърване, причините не са само икономически, а най-вече геополитически. Освен като ботуш в своя географски рисунък, на картата Италия стои като вимето на Европа.
Коментар
Коментар