Ако продавам сега ще реализирам печалба за тристайно апартаментче.Ама ще чакам да го купя с пет унциики
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
мерси за комплимента, но екс е доста по-грамотен от мен и начетен.
Един дол дренки сте . И няма как да е , след като сте един и същи човек ......... Предполагам !!! 88 % !!
Дай нещо по долните ................ или не ти се търси
А никът бертрам , никъде не е ''призовавал '' да се купуват напальони на 1200 . Я дай един цитат с времето , да ме опровергаеш ........
Чета и пиша в темата отначалото .И '' бай дъ дипса '' го спомена на 1600 .... след Нова Година ...............
Ако ми покажеш пост в който има израза '' бай дъ дипс '' , преди Нова Година ............ печелиш ............ ( тоя пък , от 1200 бил почнал , смех )
Чакам с ника еххххххЧО да качиш , обоснована графика , по която да обясниш причината за РАЛИИИИИИИИ - то
Или пък ехххчо - умен и грамотен - ако греша и и сте различни люде
Ще е честно и интересно .........
Аз качих и обосновах целия си три годишен престой и писане тук .... ..............Защо , до къде , и какво съм имал предвид през това време ..... спорейки .
Редно е да видим модел , техника , или поне графика с една подкрепа отдоле ........... но редно е да видим базата , причината , идеята , мисленето , което обуславя Ралииииииииииииииииииииии - то от 2017 досега
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Седларов Разгледай мнениеизпратено от Correctively objective :
Отдавна имах съмнения , че ти си ехххх , но защо пишеш под различни никове едновременно .
А никът бертрам , никъде не е ''призовавал '' да се купуват напальони на 1200 . Я дай един цитат с времето , да ме опровергаеш ........
Чета и пиша в темата отначалото .
ехххх призоваваше . вярно е , но хайде реализирай печалбата де . 400$ на унция ( 1750 - 1360 = 400 )
Даже е по малко , защото се губи маржа на търговеца .
Аз също съм купувал и писал епизодично за Покупки ... според графиката която съм качил ............
Друг е въпроса , че сега ще повърнат от печалбата , а на следващия тур и Аз вече ще '' призовавам '' за напольонЕте ......
И '' бай дъ дипса '' го спомена на 1600 .... след Нова Година ...............
Ако ми покажеш пост в който има израза '' бай дъ дипс '' , преди Нова Година ............ печелиш ............ ( тоя пък , от 1200 бил почнал , смех )
Чакам с ника еххххххЧО да качиш , обоснована графика , по която да обясниш причината за РАЛИИИИИИИИ - то
И всичко е точно ..............
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
от 'златарските фирми' познавам само Крум и е голям пич (запознахме се преди 2 месеца)
иначе поднасям сърдечните си извинения на всички, които съм посъветвал да си купят напальони от нива 1200$ за тройунция... това беше грешка колеги и моля приемете моите искрени извинения... трябваше да държите парите на влог или да купите сгради на зелено или без акт 16 или панели в папупура и слатина на 1200Е м2 или акции по върховете....
извинявам се искрено
ПП да добавя призивите ми "бай дъ дипс" от пътя от 1200 до тук - бяха основателно оплювани от царя на техническият анализ и са донесли само страдание на приелите ги - извинявам се и за това.
затова сега скъсих един път и аз да съм в едно купе на влака с най-добрите в момента съм - около 200$ ама това не е проблем никакъв. ще се замези сигурен съм
Отдавна имах съмнения , че ти си ехххх , но защо пишеш под различни никове едновременно .
Чета и пиша в темата отначалото .
ехххх призоваваше . вярно е , но хайде реализирай печалбата де . 400$ на унция ( 1750 - 1360 = 400 )
Даже е по малко , защото се губи маржа на търговеца .
Аз също съм купувал и писал епизодично за Покупки ... според графиката която съм качил ............
Друг е въпроса , че сега ще повърнат от печалбата , а на следващия тур и Аз вече ще '' призовавам '' за напольонЕте ......
И '' бай дъ дипса '' го спомена на 1600 .... след Нова Година ...............
И всичко е точно ..............
- 4 Харесвания
Коментар
-
предай му на твоят прЕател, че съм пуснал едни къси 50 унции от 1716 със стоп 1750 и ще търся нещо около 1640-50 да изляза.
да стиска палци
ПП на 1735 ще добавя още 50 със същия стоп 1750
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Седларов Разгледай мнение....( ехххххчо , бертрамчо ... или колко и да сте никовете в услуга на златарски фирми ) ...............
......
иначе поднасям сърдечните си извинения на всички, които съм посъветвал да си купят напальони от нива 1200$ за тройунция... това беше грешка колеги и моля приемете моите искрени извинения... трябваше да държите парите на влог или да купите сгради на зелено или без акт 16 или панели в папупура и слатина на 1200Е м2 или акции по върховете....
извинявам се искрено
ПП да добавя призивите ми "бай дъ дипс" от пътя от 1200 до тук - бяха основателно оплювани от царя на техническият анализ и са донесли само страдание на приелите ги - извинявам се и за това.
затова сега скъсих един път и аз да съм в едно купе на влака с най-добрите в момента съм - около 200$ ама това не е проблем никакъв. ще се замези сигурен съмLast edited by bertram; 14.04.2020, 15:11.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
Многониковия, екс-а написа за възможен спад от 1700+ нива, който би бил подходящ за хедж на дълго, просто защото макар и да е по-голяма вероятността за корекция /достигаща дори до 10-12%!/, възможно е и да видим дикертен breakout. И в двата сценария, дългосрочно и средносрочно, нови върхове се очакват!
Кажи ти, ти, с какъв поглед ги гледаш нещата, че се имаш за успошен пророкувайки спад от 3 години насам, а ние сме 40% нагоре!
А освен всичко, теб не те ли хванаха и в плагиатство? Не стига, че тотална греда последните години, но поне да беше твоя..
Въпроси за самопроверка:
1. Ти и всичките ти никове не предричахте ли уверено нови дъна под 1050, когато бяхме между 1200 и 1250, казвайки че пробив на 1360 никога няма да има преди ново дъно?
2. Ти и всичките ти никове не предричахте ли след пробива на 1360, че МАКСИМАЛНО ама МАКСИМАЛНО до 1450 ще отидем и после за ново дъно?
От другата страна стои очакването ми "след пробива на съпротивата от 1360, ще се разрази рали, което ще ни доведе близо до върховете от 2011 само за 12-18 месеца". За справка, брейкаута, видно от чарта, се случва Юни месец 2019 или преди 10 месеца.
Кажи, многониковий, ти и всичките ти никове, какво е това възприятие за обикалящия ви свят, което ви кара да се чувствате успешни трейдъри? Само по себе си това изключва възможността, на който и да е от никовете да е такъв...имаше един филм Identity - героят беше сериен убиец с много самоличности, като вместо да го екзекутират за убийствата искаха да опитат разберат коя от самоличностите му е отговорна, и да отстранят нея, защото всички други бяха нормални. За съжаление твоите всичките са коя от коя по-откачени.
Многониковия ( ехххххчо , бертрамчо ... или колко и да сте никовете в услуга на златарски фирми ) ...............
Ти , лично , крещиш от края на 2016 за '' невиждано РАЛИ '' , и НОВИ ВЪРХОВЕ ............. което ОЩЕ НЕ Е СТАНАЛО , днес 2020 април ..............
И на децата е ясно а и винаги съм твърдял че НОВИ ВЪРХОВЕ ЩЕ ИМА !!!! Но не СЕГА !!!!
ПЪРВО ЩЕ СЛЕЗЕМ докъм дъната и ТОГАВА !!!
Това е моята теза от 2 години ....... Не знам кое точно не схвана ............ ??? И защо манипулативно и звърташ нещата ???
Ето ти отговорчетата на въпросчетата драги ми еххххххЧО
1. Прескачайки левашката ти обида на '' многоников '' ( издава слабост в самия дебат , защото знайно е поради що се сменят никове във форум ) ..... да , казвах че ще има ново дъно преди да пробие 1360 .
Ако някой му е интересно , тогава разглеждах триъгълник за корекция В ., след завършване на която трябваше да има още един крак надолу , според модела .....
Но за целта , нивото 1360 не трябваше да бъде преминавано !!!! Такива са правилата в Теорията .....
ТОВА Е ДО ЮНИ 2019 !!!!
АЗ си отигравам триъгълника и с къси и дълги , многониковия ехххххххчо ( пишещ ЕДНОВРЕМЕННО от няколко акаунта ) се дере единствено РАЛИ и отваря шампанско ( мисля че с другия ник , пиеше друго )
Като никога не съм казвал , че пробив не може да има изобщо ........... Аз не командвам цената , бе шампански ......
2. След пробива на 1360 , като всеки нормален човек , разбиращ , и занимаващ се с трейдинг , модела бе сменен ......
Приех , че корекцията [В] ще бъде зигзаг ABC , като В от нея е триъгълник abcde ...............
След завършването и , някъде от нивата на графиката 50 ; 62 ; или 78 % очаквам Тренд надолу
никога не съм писал '' стига да 1480 и край , повече не може '' . И тук лъжеш , многоникови ехххххЧО
Бях дал проценти вероятност за всяко ниво ............като ВЯРНОТО е че за 78,6% бях дал най малко - 10 / 15 % ......
Истината е че никой не може да познае кое ниво ще достигне корекцията . .,,,,
И сега след като ти отговорих подробно на лъжливите въпросчета ...... Ще ми отговориш ли ти на ЕДИН ???
1 . Дай , покажи , качи ........... да видим на база каква графика или въобще на база какво се дереш 3 години РАЛИ ???
Рали за НОВИ ВЪРХОВЕ ( не около или под !!!!) . Ти винаги си писал за ПРОБИВ на 1920 .................
Дай , покажи .......... Аз разбирам ...........
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнениеМногониковия, екс-а написа за възможен спад от 1700+ нива, който би бил подходящ за хедж на дълго, просто защото макар и да е по-голяма вероятността за корекция /достигаща дори до 10-12%!/, възможно е и да видим дикертен breakout. И в двата сценария, дългосрочно и средносрочно, нови върхове се очакват!
....
поздрави и успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big Brother 666
Това е ясно . Писа го отдавна Correctively objective, като възможност и развитие при златото . Притеснява ме малко обаче , леко - по лекото отдръпване на повечето трактористи - космонавти към 3000 - 5000 $ унция и дежурния глашатай на ралито ,
В последно време взеха да се срещат техни мнения за ходене едва ли не под 1500 .
А това е стресиращо да го чуеш от устата на хора с гореописаните таргети и 3 годишни повтарящи се постове за някакво '' рали '' къмто Космоса
Кажи ти, ти, с какъв поглед ги гледаш нещата, че се имаш за успошен пророкувайки спад от 3 години насам, а ние сме 40% нагоре!
А освен всичко, теб не те ли хванаха и в плагиатство? Не стига, че тотална греда последните години, но поне да беше твоя..
Въпроси за самопроверка:
1. Ти и всичките ти никове не предричахте ли уверено нови дъна под 1050, когато бяхме между 1200 и 1250, казвайки че пробив на 1360 никога няма да има преди ново дъно?
2. Ти и всичките ти никове не предричахте ли след пробива на 1360, че МАКСИМАЛНО ама МАКСИМАЛНО до 1450 ще отидем и после за ново дъно?
От другата страна стои очакването ми "след пробива на съпротивата от 1360, ще се разрази рали, което ще ни доведе близо до върховете от 2011 само за 12-18 месеца". За справка, брейкаута, видно от чарта, се случва Юни месец 2019 или преди 10 месеца.
Кажи, многониковий, ти и всичките ти никове, какво е това възприятие за обикалящия ви свят, което ви кара да се чувствате успешни трейдъри? Само по себе си това изключва възможността, на който и да е от никовете да е такъв...имаше един филм Identity - героят беше сериен убиец с много самоличности, като вместо да го екзекутират за убийствата искаха да опитат разберат коя от самоличностите му е отговорна, и да отстранят нея, защото всички други бяха нормални. За съжаление твоите всичките са коя от коя по-откачени.Last edited by exxs; 14.04.2020, 11:28.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Седларов Разгледай мнение....
да стиска палци
ПП на 1735 ще добавя още 50 със същия стоп 1750Last edited by bertram; 14.04.2020, 10:53.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
Заредил съм отложени Sell Stop - ове , а стигнем ли 1730 / 40 ........ и таз папурската шлюха , не мож ма спря - скачам с двата крака в къси ............
На приятелчетата кажи , лично ако не разбират , дан'съ лъжат по форуми - моруми .......... 3000 $ ..... 5000 $ ...... Такова нЕма да има ....
..... мамини синчета с влажен поглед към 3000 $ , ипотекари и собственици на всякакви плетенарки и панелни палати ,
закупили на върха на 1700 ............Разни '' вечни '' проповедници от как форум съществува на '' Ралито'' ...................
Това , всичко ще бъде отвеяно при задаващия се мощен ТРЕНД НАДОЛУ ...............Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнениеВ случай , че пробие върха - преминаване към разглеждане на Ending Diagonal , като последно покачване , до към 1740 .
След това - мощно пропадане на цената ......................
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Светът печата и сипва нови 10 трл долара на пазарите ти чакалиш аванта.
мери си приказките.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар