Първоначално изпратено от Mike Florida
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
ФАЗА 1. Следваща стъпка на злото 2К до есента! ФАЗА 2. Бързо удвояване до 4К след настъпване на банкова паника и практически дефолт на много от страните. Реален дефолт няма да има, защото ще бъде обявен "мораториум"! Каквото и да означава последното!
ФАЗА 3. Старт на истинските хеликоптерни пари, злото отива вече на 8К за 6 месеца(средата на 2021г./ лятото). ФАЗА 4. Настъпване на същинска галопираща инфлация(при населението) и злото започва да се надбягва с нея....
Прогноза:
Злото го виждам между 5 и 7 пъти повишено като стойност, независимо от номиналното му изражение при засилена инфлация до 3-4 год.
п.п.
След фаза 3, ще се развържат нулите при галопиращата инфлация, но от там на сетне въпроса няма да е толкова в повишение на стойността на злото, а в тайминга на конвертирането му към други изостващи активи.
Последните дни допълвам добивачи и се надявам при спускане до към 1600 да даде възможност за допълнителни покупки. Ако това спускане, не се състои ще допълвам на текущи нива без да се притеснявам, с поглед към дългосрочния тренд!
Бързия скок до 2К го виждам да се случи само за няколко седмици, в момента, в който обявят неизбежния нов пакет от 2-3 трилиона долара и новото раздаване на чекове. Това ще се случи още лятото или в началото на есента. Злото ще направи моментален шип за седмица, заедно с поредната зелена корективна вълна на капиталовия. Ключовия момент ще е между фаза 2 и фаза 3. Удари ли бързи 4К, пътят към удвояване при завъртане на печатницата ще е въпрос на 6-9 месеца.
От тук на сетне, злото ще вдига най-вече със зелен пазар на капиталовия, а при спадовете ще пада на половина или изцяло ще забравя да пада.
Това ще се дължи на факта, на цялостното преобръщане на психологията към актива. Все повече инвеститори, ще добавят допълнителни проценти от актива, в портфейлите си!
Всички политически шокове в Еврозоната и разклащането на финансовата система, ще са само допълнителни бонуси, за възходящия път на златото!
Най-важното и може би най-хубавото за привържениците на златото, ще бъде факта, че всички надценени днес активи и балонизирани такива, ще наваксват към инфлация, след загуба на текуща стойност. Това ще рече, че скока на златото от към стойност, спрямо тях, навярно ще бъде над 10 пъти!Last edited by Mike Florida; 16.04.2020, 01:19.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
И са кво за да не те заподозрат скъсяваш от време на време, аз пък се чудих кво било.
света вода ненапита
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение
Я да видим сега кой не може да смята!
Толкова писане изписа и все с грешни сметки - 2014 г. доларът се движеше между 1,35 и 1,21 ама не спрямо лева, а спрямо ЕВРОТО!
Та излиза, че човекът може действително да е намерил нещо изгодно тогава, в кризата за около 30 000 евро. Зависи и в какво състояние е бил имота и т. н.
в главата му е страшна каша.
чел, недочел статийки и форумчета, бърза ли бърса да блесне.
ама само голия дирник блеснА.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
пиша с един ник
взимам пари само от valcambi, pamp i argor по 1 унция на бичи пост
прекалено скъп съм за Крум и Тавекса
ебаси кефа ако изкарам 10к покрай тебе куул бро да пада, а после бай дъ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big Brother 666
Кой , какво да пита ? Кавръчето ? Е той ти го е забъркал . С единия ник го разубеди 2018 да не купи изгодно ЕПК .
С другия ник , го подиграваше и наричаше ''лудия1982''
Ама много си хлъзгав .
И , колко да чакаме , да покажеш поне един пост преди Н.Година в който препоръчваш твойта стратегия '' бай дъ дибс '' , за която баце те плюл...........а който те бил чел сега да ти благодари....................
Да не се бъркаш със стратегията на другия ти ник ............... 4 години ралииииииииииииииииииии
Кажи честно , взимаш ли пари от тавекс или крум
Или и от двамата - за двата ника
взимам пари само от valcambi, pamp i argor по 1 унция на бичи пост
прекалено скъп съм за Крум и Тавекса
ебаси кефа ако изкарам 10к покрай тебе куул бро да пада, а после бай дъ...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Минавам за да кажа,че недостройките на Варна се котират И като имот на жълтите павета и че стопа на всяка случайна търговия трябва да е на Нула!
А - забравих - златото е и химичен елемент!Last edited by SPART; 15.04.2020, 16:53.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
аа браво
и аз така
супер сме
ок разбрах чакам 1740 и добавям стопа на 1800 ок
питай кавръчето на колко беше златото като му казвах, че не е лоша идея да сложи част от кеша докато дойде време за покупки... и не е само той.
,,За по нататък не знам,,Last edited by Todor Sabev; 15.04.2020, 17:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Седларов Разгледай мнение
Каза че на 1742 е продал 200 унции . Сложил си е стопа на плюс , и го бОли тракторчето за теб .
Само те пита защо ти е да пишеш от два акаунта едновременно :
като бертрам и еххххх
Преглеждайки темата назад все повече се уверява в това .
Казва че арменския ти '' твърд'' тон , определени софт обиди , забележки и английски думи със бг звучене са неповторими и в двата акаунта ...
Та те пита , за чиф к.... са ти 2 акаунта , като и от един няма какво толкова да напишеш.
А, и каза да си спазваш стратегията където си я писал от 1200 , ама не можеш един пост да покажеш преди 1600
Те ти сега . дииибс , .....
Купувай .........
и аз така
супер сме
ок разбрах чакам 1740 и добавям стопа на 1800 ок
питай кавръчето на колко беше златото като му казвах, че не е лоша идея да сложи част от кеша докато дойде време за покупки... и не е само той.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
мани го пИтрола
питай корективния да добавя ли още 100 унции ... на 0 съм сега , ако забие надолу да намажа за 2 шоколадчета от Крум
Само те пита защо ти е да пишеш от два акаунта едновременно :
като бертрам и еххххх
Преглеждайки темата назад все повече се уверява в това .
Казва че арменския ти '' твърд'' тон , определени софт обиди , забележки и английски думи със бг звучене са неповторими и в двата акаунта ...
Та те пита , за чиф к.... са ти 2 акаунта , като и от един няма какво толкова да напишеш.
А, и каза да си спазваш стратегията където си я писал от 1200 , ама не можеш един пост да покажеш преди 1600
Те ти сега . дииибс , .....
Купувай .........
- 2 Харесвания
Коментар
-
мани го пИтрола
питай корективния да добавя ли още 100 унции ... на 0 съм сега , ако забие надолу да намажа за 2 шоколадчета от Крум
Коментар
-
Първоначално изпратено от Седларов Разгледай мнение
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big Brother 666
Ти . - или не можеш да смяташ ,
.- или не си отварял графика през живота си
.- или си мислиш че гарсониера в Айтос е широк център във Варна .
Толкова писане изписа и все с грешни сметки - 2014 г. доларът се движеше между 1,35 и 1,21 ама не спрямо лева, а спрямо ЕВРОТО!
Та излиза, че човекът може действително да е намерил нещо изгодно тогава, в кризата за около 30 000 евро. Зависи и в какво състояние е бил имота и т. н.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеЗащо шортите тренда??? За любознателните може да изровите един шедьовар от 98 ма Цифрова Крепост той е все по актуален в днешния безумен свят.
Първоначално изпратено току що от Correctively objective
Кой питаш ? Щото този който ти отговаря по нагоре нищо не шорти .
Там чакат 3000
Нема дочакване това ..................
Иначе си добре , нали ? С нефта - пак къс колец ..............Ново дъно............
Пита ме дали купувам - какво ти отговорих............... !
'Начи..............ше тръгне ама когато аз му кажа.............
- 1 like
Коментар
Коментар