IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hermes73

Тава чудо ще излезе мноооооооооооооооого ников трол........Едно от чудесата на форума.да ни е живо и здраво..........Пълен игнор на всичко написано от него под всякакъв ник.Пълен игнор.........
    Твоите графики, също ги видяхме. Точни или не, видяхме ги, ако не се лъжа 0 бр.
    И на много други.

Ония за когото пишеш е неудобен, много неудобен, нали.

На приказки го докарваш, горе долу,
    и още дузина други никове ти приглася,
    ама карай.

За мноооогооооо дългосрочно, може и да сте прави.

Иначе си............................................... "ТОПКАТЕ ТОПКАТА НА МЕСТО"
    ​​​​
    Тоя лаф много ме кефи, признавам, даже се хващам,, че го ползвам често.

Успех на всички МЕЧКИ, БИЦИ и Баскетболисти

Коментар

• Първоначално изпратено от Big Brother 666 Разгледай мнение
      Аз пък продадох на 1950 $ и сега си похапвам бадемки
      евала брадърче

Коментар

• Първоначално изпратено от Big Brother 666 Разгледай мнение

............са именно ФУНДАМЕНТАЛИСТИТЕ , които чакат и разчитат на новини за да си заложат парите .
        Даже, по скоро те неистово търсят новини , след като си загубят парите , за да си обяснят някак загубата
        Тук има няколко , интересно и увлекателно пишат , но ......... Много лоши резултати

Обратно - имам познат който още на 1.10 .2020 начерта текущия път на златцето ..... но той , по принцип , плюе на новинките ...''.като цяло ''
        Знаем го, да ЖИВЕЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

и аз. освен ако не падне още
          Декември си пада. Гледай предпоследната седмица.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Аз ще мирувам засега.
            Току що изпратено от Correctively objective

Ама как бре, как ще мируваш сега .........

С това ''мируване '' сега , ставаш типичния пример за ''бъг'' от стадото . Водено от захаросани гурута , със почти същите познания
            На върха , винаги сте екзалтирани и нищо не може да спре устрема към ....3000
            Купувате върховете и даже .....чоплите семки ......... Това е писано на 1900 $ за oz :
            Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
            Ние си купуваме.Сега чопля семки и ви чета.
            На 1775 ............ вече само ....чоплите семки и ............. мирувате

пп ......
            Аз пък продадох на 1950 $ и сега си похапвам бадемки

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Аз ще мирувам засега.
              и аз. освен ако не падне още
              препоръка е

Коментар

но не ми отговори ))
                не съм в никакъв ливъридж. държа само метал и сега се чудя да байвам ли дипа или да чакам.
                Аз ще мирувам засега.
                Last edited by blackaquarius; 27.11.2020, 23:55.
                Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Отговора е елементарен.Ако нервно гледаш котировките на златото и си с ливъридж 1 към 20-30-40-50 или 100 то ти в момента си закъсъл ако си ДъЛъГ.........Ако ли имаш звонк ти дреме на х.........................................
                  но не ми отговори ))
                  не съм в никакъв ливъридж. държа само метал и сега се чудя да байвам ли дипа или да чакам.
                  препоръка е

Коментар

сега да байваме ли дипа или да чакаме да го сринат съвсем?
                    Отговора е елементарен.Ако нервно гледаш котировките на златото и си с ливъридж 1 към 20-30-40-50 или 100 то ти в момента си закъсъл ако си ДъЛъГ.........Ако ли имаш звонк ти дреме на х.........................................

Коментар

• сега да байваме ли дипа или да чакаме да го сринат съвсем?
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Кой му пука за панаира. Дадоха страхотна доходност и ще дават още. Злато дано го сринат , за да купя на безценица миннодобивни. А грипа жъне за пет дена. Очаква ни нов Ренесанс след него. Тоест идва времето на хипер евтени недвижими имоти преди това. После Ренесанс.
                        Иди го кажи в ''Имотите''

А относно
                        Злато дано го сринат
                        - как така ??? Нали 3000 за Мери Кристмас ??
                        Или неправилно са ми предали

Или няма проблеми какво пишем .... Тук никой на никой не държи 'гарес' ....
                        Като нефт - на 200 ..
                        Важното е да си пишем за момента , ако имаме папионка - още по добре

Last edited by Big Brother 666; 27.11.2020, 19:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от HeavenlyLIght Разгледай мнение

Инвеститорите са идиоти и всички се водят по стадото.
                          Причината е,че AstraZeneca спомена,че ще им е нужно още време за допълнителни тестове за ваксината им.
                          Идиотите на паразите,чуват думата "ваксина" и полудяват и почват да разтоварват злато.
                          Ей това стана.

Много са ми интересни новините с ваксините.
                          Преди 1 месец, бяха изкарали ваксина,която "уж" имаше 90% успеваемост. След 2 дена се появи нова ваксина, от друг фармацефтичен гигант, а те пък казаха,че тяхната ваксина имала 94%+ успеваемост.
                          След 5-6 дена,първата фармацевтична компания пък каза,че според новите й изчисления,ваксината й е вече с 95%+ успеваемост.
                          Яко,а!?
                          Онзи ден трета фармацефтична компания каза,че имала готова ваксина със 70%+ успех.
                          Ама вчера се поправиха и казаха,че 70% е нивото на успех,ако се вземат 2 дози. Ако се вземе само 1,то успеха й там е 95%+.
                          Кой му пука за панаира. Дадоха страхотна доходност и ще дават още. Злато дано го сринат , за да купя на безценица миннодобивни. А грипа жъне за пет дена. Очаква ни нов Ренесанс след него. Тоест идва времето на хипер евтени недвижими имоти преди това. После Ренесанс.

Коментар

Причината е,че AstraZeneca спомена,че ще им е нужно още време за допълнителни тестове за ваксината им.
                            Идиотите на паразите,чуват думата "ваксина" и полудяват и почват да разтоварват злато.
                            Ей това стана.

Преди 1 месец, бяха изкарали ваксина,която "уж" имаше 90% успеваемост. След 2 дена се появи нова ваксина, от друг фармацефтичен гигант, а те пък казаха,че тяхната ваксина имала 94%+ успеваемост.
                            След 5-6 дена,първата фармацевтична компания пък каза,че според новите й изчисления,ваксината й е вече с 95%+ успеваемост.
                            Яко,а!?
                            Онзи ден трета фармацефтична компания каза,че имала готова ваксина със 70%+ успех.
                            Ама вчера се поправиха и казаха,че 70% е нивото на успех,ако се вземат 2 дози. Ако се вземе само 1,то успеха й там е 95%+.
                            Да! Представи си сега какво ще му се случи на златото, когато пожеланията за ефикасни ваксини се сбъднат и започне масовата ваксинация. А тя започва до броени дни!

Няма вариант да няма масова ваксинация! Световна! Вече кой ще иска да си я слага и кой не - няма да коментирам!

Докато се види, дали е успешна в борбата с така наречения вирус, златото ще бъде натискано! И няма да се очудя дори на нива от 1400!

Чакам 1650 за Коледа, което на фона на ниския долар ще е цена по- добра от миналогодишната за физически покупки!

Коментар

Ей това стана.

Яко,а!?
                              ............са именно ФУНДАМЕНТАЛИСТИТЕ , които чакат и разчитат на новини за да си заложат парите .
                              Даже, по скоро те неистово търсят новини , след като си загубят парите , за да си обяснят някак загубата
                              Тук има няколко , интересно и увлекателно пишат , но ......... Много лоши резултати

Обратно - имам познат който още на 1.10 .2020 начерта текущия път на златцето ..... но той , по принцип , плюе на новинките ...''.като цяло ''
                              Last edited by Big Brother 666; 27.11.2020, 19:13.

Коментар

опаа
                                какво се случва сега
                                Ей това стана.

Яко,а!?

Коментар

Working...
                                X